• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

1 ay sonra...
Birkaç soru söyledi arkadaş yanlış yapmışım kötü de gelebilir benim:19:
ne kadar geç açıklanıyor. soruları görseydik keşke bakardık cevaplarımıza soru kitapçığınıda vermiyorlar. canım öyle yükseklerde gözüm yok elli alayım geçeyim hatta dört ders bile yeter bana. şimdi tvs minden murat yayınlarına bakacağım. sonra devletin verdiği kitaplara bakayım sadece sorulara bakıyorum ben.

Merhaba kızlar nasıldı sınavınız?
Geçmiş yıl soruları çok azdı ama geneli ortaydı.
4 dersin her birinden 20şer net gelir tahminimce...
Merguana final konularım 45 ünite.

ekliyorum canım.:16:benimde orta halliydi.ama yarınkilerden korkuyorum
:18:
canım benim ünitelerimin toplamı 26 ekler misin?:16:

ekliyorum canım:16:

Yıl sonu sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin ................. - ......................
Prensesperi.............-.....................
Merguana......50......-......................
Bulancak28.......26....-..................
December90............-....................
Sifaa.....................-.....................
Incireceli........49......-....................
Bedbaht-tosba............-.................
Souklima20................-.....................
Gulbebek...................-....................
Rhodes64..............-........................
Semiha..................-......................
Arcak....................-....................
Ferdici......................-.................
Goldflay...................-...................
Teknurum...............-................
Ndd..........................-.....................
Sedosumm...............-..................
Papucya..................-.................
Sevgi meleği.....45........-...............
Esoesin...................-................
goldenvenus...........-................
Enkidu...................-................
Ebrutolga...............-................
Bal.......................-................
sadakattt ......65......-................
zoia.....................-...................

selam kızlar dünki 4 dersin 2 sinden kesin geçiorum 1ini bilemiorum.diğerinden kalıyorum
bugün ki derslerinde 2sinden kesin geçiorum 2 sinden kalıorum napıcam benn yaaaa.
acaba finalden kaç net le geçeriz kaldığımız derslerden bilen varmı bunları

Son düzenleme:
Vergiyi bilmiyorumda finansal kötü gelebilir. bildiğim çözdüğüm soruları yanlış yaptım. sınav psikolojisi mi nedir bildiklerimde bile 2 şıktan yanlış olanı işaretlemişim :14::14::14:

Kızlarr sınavlar nasıldı?

Benim dünkü 3 dersim çok iyiydi :nazar:1 ders çok kötü geçti uygarlık tarihini birbirine karıştırdım.Bugünde deli gibi çalıştığım davranış bilimlerii berbat geçti gerçekten çok kazıktı sorular murat yayınlarının kitabını resmen yaladım yuttummm ama maleseff olmadıı sinirlerim çok bozuldu.Nerde kazık yerler var ordan çekip almışlar sankii bir ton konudan çıkabilecek sorular o şekilde olmamalıydı AÖFye sinir oluyorum.Örneğin HYman Rodman fakirlik kültürü ile ilgili soru doğru yaptım onu ama cevapta yazan RODMAN neden tam bir şekilde hyman rodman yazılmıyor anlamış değilim:47: dava açsam davayı kazanırımmm:4: ....Yedikleri paralar zıkkım olsun ....

Kızlar günaydın,

Sınavlarımı daha iyi gececegini sanıyordum ama olmadı.. 50 den asagı notlar beklemiyorum ama bu sınavları daha fazla tutup finallerde kasmayacaktım kendimi zaman az oldugu için..

Dün erkenden YTÜ önünde oldugum için son kez 2011 İnkilap a bakayım dedim ki iyi ki bakmısım, o kadar cok soru cıktı gecen seneden..
İstatistik ve Matematik fena degildi.
Pazarlama da öyle.
Tek kötü gecen Hukuk tu..

Bakalım cok merak ediyorum, erkenden acıklasalar da ona göre yol çizsek kendimize..

Sizinkiler nasıl moraller yerinde mi?

günaydın kızlarrr

benimde dünkü girdiğim dersler çok güzeldi inkılap ve yönetim organizasyonnnnn :)istatistiğe pek bakamamıltım

hukuk beni büyük hayal kırıklığına uğrattııı.muhasebeden ezberlediğim sorulardan çıkmadııı

ya 50 alırım ya da 48 felan kalırım yani:(muhasebeden

merhaba arkadaşlar,vize sonuçları ne zaman açıklanıyor,genelde nisan 'ın son haftasında açıklanıyordu ama bazı arkadaşlar 1 ay sonra demişler,ayrıca vize soruları ne zaman yayınlanır,bilen var mı?

günaydın kızlar :16::16: hepinize iyi haftalar dilerim :16:

benim sınavlarımın çogunlugu iyiydi sanırım.

maliyet muhasebesinden yüksek beklemiyorum.50 civarında gelir tahminim.
uluslar arası işletmecilikle sermaye piyasında ne sorular sormuslar öyle :47: ders zor zaten üstüne sordukları sorularla daha da zorlamışlar.iyi çarpıştık :9: 50-60 alsam sükredeceğim :9:
diğerlerinden 70-80 arası gelir tahminim :34:

merhaba arkadaşlar,vize sonuçları ne zaman açıklanıyor,genelde nisan 'ın son haftasında açıklanıyordu ama bazı arkadaşlar 1 ay sonra demişler,ayrıca vize soruları ne zaman yayınlanır,bilen var mı?

nisanın son haftası açıklanıyordu ama o zaman nisanın 8 ine kalmıyordu sınav.mayısın ilk haftası falan ancak açıklanır tahminim.4 haftayı buluyor açıklamaları.soruları bilmiyorum ama bende merakla bekliyorum.çok garip sorular vardı :44:

Son düzenleme:
sorular yayınladığında haber veriri misiniz çok merak ediyorummm hukuk ile muhasebeyii yaaa,şu muhasebeden niye geçemiyorum ya üfff

nisanın son haftası açıklanıyordu ama o zaman nisanın 8 ine kalmıyordu sınav.mayısın ilk haftası falan ancak açıklanır tahminim.4 haftayı buluyor açıklamaları.soruları bilmiyorum ama bende merakla bekliyorum.çok garip sorular vardı :44:

evet haklısın canım,ben 1 hafta sınava geç girdiğimizi düşünmemiştim ayrıca lgs sınavıda yapıldığı için lgs'yi bizden önce açıklarlar.öncelik onların olur.1 ay'ı bulur.

Son düzenleme:
Kızlar selam:3:
Sizler nasıl çalışıyorsunuz ünite ünite mi?

selam

evet ben kendi adıma konuşayımmm ünite ünite çalışıyorum,merguana arkadaşımıza kaç üniteden sorumlu olduğumuzu bildirip çalıştığımız ünite sayısını bildiriyoruz,o da listeyi güncelliyor canım..

selam

evet ben kendi adıma konuşayımmm ünite ünite çalışıyorum,merguana arkadaşımıza kaç üniteden sorumlu olduğumuzu bildirip çalıştığımız ünite sayısını bildiriyoruz,o da listeyi güncelliyor canım..

Hımm ben geçen yıl kaldım ve bu yıl nokta atışı keşfedip sadece soruları ezberleyip girdim ve hepsinden 70-80 arası bekliyorum:21:Sizde ondan yararlanıyormusunuz diye merak ettim.

Hımm ben geçen yıl kaldım ve bu yıl nokta atışı keşfedip sadece soruları ezberleyip girdim ve hepsinden 70-80 arası bekliyorum:21:Sizde ondan yararlanıyormusunuz diye merak ettim.

çok sevindim ne güzel,bende geçen sene nokta atışlara çalışmıştım ama tek tük soru çıkmıştı,açıkcası bu birde şansa ağlı ya..:)

nokta atısı ne yaa:1: bende hıcbısey bılmıyorum su sıklara gore yapılan sey mı gecmıs osrularda bakmadım zaten arkadaslar pek cıkmadı dıyor ama:26:

geçmiş olsun kızlar vizeler bitti biraz da olsa rahatladım
benim 2 dersim kalmıştı muhasebe denetimi ve uluslararası işletmecilik
işletmeyi daha kolay bekliyodum ama soruları çok zorladı
muhasebe denetiminden korkarken o daha kolay geldi aksine...
sonuçlar açıklansında bakalım u. işletme için finalde kasmam gerekiyor sanırıım

geçmiş olsun kızlar vizeler bitti biraz da olsa rahatladım
benim 2 dersim kalmıştı muhasebe denetimi ve uluslararası işletmecilik
işletmeyi daha kolay bekliyodum ama soruları çok zorladı
muhasebe denetiminden korkarken o daha kolay geldi aksine...
sonuçlar açıklansında bakalım u. işletme için finalde kasmam gerekiyor sanırıım

hadi ya senin vizeler bitmiş benim ise bugün başlıyorr..:)

Back
X