- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.165
- 373
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar geç açıklanıyor. soruları görseydik keşke bakardık cevaplarımıza soru kitapçığınıda vermiyorlar. canım öyle yükseklerde gözüm yok elli alayım geçeyim hatta dört ders bile yeter bana. şimdi tvs minden murat yayınlarına bakacağım. sonra devletin verdiği kitaplara bakayım sadece sorulara bakıyorum ben.
1 ay sonra...
Birkaç soru söyledi arkadaş yanlış yapmışım kötü de gelebilir benim![]()
Merhaba kızlar nasıldı sınavınız?
Geçmiş yıl soruları çok azdı ama geneli ortaydı.
4 dersin her birinden 20şer net gelir tahminimce...
Merguana final konularım 45 ünite.
canım benim ünitelerimin toplamı 26 ekler misin?![]()
merhaba arkadaşlar,vize sonuçları ne zaman açıklanıyor,genelde nisan 'ın son haftasında açıklanıyordu ama bazı arkadaşlar 1 ay sonra demişler,ayrıca vize soruları ne zaman yayınlanır,bilen var mı?
nisanın son haftası açıklanıyordu ama o zaman nisanın 8 ine kalmıyordu sınav.mayısın ilk haftası falan ancak açıklanır tahminim.4 haftayı buluyor açıklamaları.soruları bilmiyorum ama bende merakla bekliyorum.çok garip sorular vardı :44:
Kızlar selam
Sizler nasıl çalışıyorsunuz ünite ünite mi?
selam
evet ben kendi adıma konuşayımmm ünite ünite çalışıyorum,merguana arkadaşımıza kaç üniteden sorumlu olduğumuzu bildirip çalıştığımız ünite sayısını bildiriyoruz,o da listeyi güncelliyor canım..
Hımm ben geçen yıl kaldım ve bu yıl nokta atışı keşfedip sadece soruları ezberleyip girdim ve hepsinden 70-80 arası bekliyorumSizde ondan yararlanıyormusunuz diye merak ettim.
Hımm ben geçen yıl kaldım ve bu yıl nokta atışı keşfedip sadece soruları ezberleyip girdim ve hepsinden 70-80 arası bekliyorumSizde ondan yararlanıyormusunuz diye merak ettim.
geçmiş olsun kızlar vizeler bitti biraz da olsa rahatladım
benim 2 dersim kalmıştı muhasebe denetimi ve uluslararası işletmecilik
işletmeyi daha kolay bekliyodum ama soruları çok zorladı
muhasebe denetiminden korkarken o daha kolay geldi aksine...
sonuçlar açıklansında bakalım u. işletme için finalde kasmam gerekiyor sanırıım