Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uff kızlar yaaa bişey sorcam size bütün dersler bitti 1 tek iktisat kaldı haftasonu çalışıcam ona çünkü kafam çok karışıor.
şimdi ben bitirdiğim derslerden 30 şar soru çözüorum enfazla 8 yada 10 yanlış çıkıo bu çok mu kötü yaaa
uff kızlar yaaa bişey sorcam size bütün dersler bitti 1 tek iktisat kaldı haftasonu çalışıcam ona çünkü kafam çok karışıor.
şimdi ben bitirdiğim derslerden 30 şar soru çözüorum enfazla 8 yada 10 yanlış çıkıo bu çok mu kötü yaaa
30 soruda 8 yanlışın olsa 73 alırsın.vize % 30 etkiliyor.22 puan eder buda.finalden en az 40 alsan oda %70 den 28 puan yapar 22+28=50 ile geçersin.10 yanlıştada 66 alırsın.oda aşağı yukarı aynı hesaba gelir.yani kötü bir sonuç değil bana göre![]()
İlk sınavlar cok önemli gercekten ne kadar yüksek tutarsak finallerde daha rahat oluruz.. Sonucta finallerde bütün ünitelerden sorumluyuz ve zamanımız kısıtlı. :18:
Ben sınavlardan pek korkmazdım ama bu sefer cok korkuyorum, o kadar calıstım baya bi tedirginim.. Allah yardım etsin hepimizzee.
30 soruda 8 yanlışın olsa 73 alırsın.vize % 30 etkiliyor.22 puan eder buda.finalden en az 40 alsan oda %70 den 28 puan yapar 22+28=50 ile geçersin.10 yanlıştada 66 alırsın.oda aşağı yukarı aynı hesaba gelir.yani kötü bir sonuç değil bana göre![]()
​
cnm 30 sorudan o kadar yanlışın çıkıyorsa iyi.. karışık sorularda da denedin mi cnm?? Çıkmış sorular da da öyleysen çok iyi o zaman.. Ben bazen ünite soruların da çok doğru çıkarıyorum ama karışık sınav şeklinde ki sorulara bakınca yanlışım çok çıkıyo:26:
bişey sorcam kızlar.bu sınav giriş belgelerinin görmek için yeni şifre alanlara özellikle sorum.şifre 24 saat sonra mı aktif oluyo.ben öyle bişeyler duydum da
finalden en az 50 almak gerekmiyormuydu yada ben mi yanlış hatırlıyorum :26: :26:
vay bee vallamı anam çok sevindim üzülüp duruodum okadar çalışıorum neden bukadar yanlış çıkıor diye saol canım bu hesaplamayı araştırıodum ama bulamamıştım.inşllahh geçeriz![]()
canım ben kaç kez yeni şifre aldımyeni şifre alan birileri yardımcı olabilirse sevinirim.şifrenizi aldıktan sonra 24 saatiçinde hemen alabildiniz mi çıktınızı.yoksa diğer gün mü görüntüleniyo.![]()
canım ben kaç kez yeni şifre aldımhemen işlem yapabiliyorsun canımm 24 saat beklemene gerek yok
![]()
Bu arada benim de 55 üniteden 44ü bitti..![]()
merguanacığım bana 8 ünite daha eklermisin.5 dersim bitti 5i kaldı artık sınava kadar ne kadar çalışabilrim bilmiyorum.çoğunluk bitirmiş.ben hastanelerde dolaşmaktan bişe yapamadım.kafamı toparlayamadım .sağlık oldun diyorum.