Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Arkadaşlar ,
Sınav yerim siteden bakıyorum hala belli olmamış sizlerinde öylemi yoksa bendemi bir sıkıntı var.
Teşekkürler hepimize şimdiden kolay gelsinn
canLarıım kötü süprizle karşılaştımKANAMAM 0LDU ACİLE GİTTİM TEST SONUCUM : 1.20
![]()
![]()
![]()
![]()
NEGATİF ALMAK ÇOKKKK ACI ÇOKKKK İÇİM ACIYOR KIZLAR
![]()
![]()
dersmiş sınavmış hiçç umrumda değil
fenalardayımmm
![]()
canLarıım kötü süprizle karşılaştımKANAMAM 0LDU ACİLE GİTTİM TEST SONUCUM : 1.20
![]()
![]()
![]()
![]()
NEGATİF ALMAK ÇOKKKK ACI ÇOKKKK İÇİM ACIYOR KIZLAR
![]()
![]()
dersmiş sınavmış hiçç umrumda değil
fenalardayımmm
![]()
merguanacım ben ünitelerimi tamamladım hepsi bitti şükür
çok zorlandım bu dönem bahar yorgunluğumu depresyonumu ne illetse her sene bu zamanlar beynimi kemiriyor![]()
aminn canım benimm aynen öyle başta sağlıkcanım benim yaçok üzüldüm Allah acil şifalar versin
sınav nasılsa hallolur önemli olan sağlıgın şu durumda
Allah inşallah gönlüne göre versin hemde en kısa zamanda
![]()
canım çokk üzüldüm.Allah şifa versin.inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gelsin
![]()
Kızlar ya bişi sorucam?????????? Benm bi arkadaşım var AÖF mezunu bana dediki ben çıkmş soruları ezberleyip sınıf geçtim hatta 90 alıyordum ddi hepçok saçma değil mi ya
Bunlar çıkmş soruların aynısını mı soruyorlar ya
Ben adam akıllı ünite ünite çalışıyorum soru ezberlemiyorum ama zamanım artarsa soruda ezberlycem
Kızlar ya bişi sorucam?????????? Benm bi arkadaşım var AÖF mezunu bana dediki ben çıkmş soruları ezberleyip sınıf geçtim hatta 90 alıyordum ddi hepçok saçma değil mi ya
Bunlar çıkmş soruların aynısını mı soruyorlar ya
Ben adam akıllı ünite ünite çalışıyorum soru ezberlemiyorum ama zamanım artarsa soruda ezberlycem