• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

merguanacım ben ünitelerimi tamamladım hepsi bitti şükür
çok zorlandım bu dönem bahar yorgunluğumu depresyonumu ne illetse her sene bu zamanlar beynimi kemiriyor :43:

canLarıım kötü süprizle karşılaştım :14::14: KANAMAM 0LDU ACİLE GİTTİM TEST SONUCUM : 1.20 :14::14: :14::14: :14::14: :14::14: :14::14: NEGATİF ALMAK ÇOKKKK ACI ÇOKKKK İÇİM ACIYOR KIZLAR :14::14: :14::14: :14::14: dersmiş sınavmış hiçç umrumda değil :5::5::5::5::5: fenalardayımmm :43::43::43::43::43:

Merhaba Arkadaşlar ,

Sınav yerim siteden bakıyorum hala belli olmamış sizlerinde öylemi yoksa bendemi bir sıkıntı var.
Teşekkürler hepimize şimdiden kolay gelsinn

canLarıım kötü süprizle karşılaştım :14::14: KANAMAM 0LDU ACİLE GİTTİM TEST SONUCUM : 1.20 :14::14: :14::14: :14::14: :14::14: :14::14: NEGATİF ALMAK ÇOKKKK ACI ÇOKKKK İÇİM ACIYOR KIZLAR :14::14: :14::14: :14::14: dersmiş sınavmış hiçç umrumda değil :5::5::5::5::5: fenalardayımmm :43::43::43::43::43:

canım benim ya :29::29::29: çok üzüldüm Allah acil şifalar versin :16: sınav nasılsa hallolur önemli olan sağlıgın şu durumda :29: Allah inşallah gönlüne göre versin hemde en kısa zamanda :emir_bebek:

kızlar sınav yerleri açıklandı...

ben yine itü maslak ta giriyorummmm:47: hep oraya gönderiliyorum sinir oluyorum ya bidünya yool offffffffffffff:47:

canım çokk üzüldüm.:14:Allah şifa versin.inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gelsin:emir_bebek::29:

merguanacım ben ünitelerimi tamamladım hepsi bitti şükür
çok zorlandım bu dönem bahar yorgunluğumu depresyonumu ne illetse her sene bu zamanlar beynimi kemiriyor :43:

süper cnm Allah gönlüne göre versin:16::29:

benimde 3 ünitem kaldı sadece

Vize sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin .............53.... - ............18..........
Prensesperi......47.......-...........31..........
Merguana.......57.....-............54..........
Bulancak28......26.....-..........22........
December90.....49.......-..........30..........
Sifaa................53.....-..........39...........
Incireceli........49......-...........46.........
Bedbaht-tosba....25........-........25.........
Souklima20.........60.......-.....................
Gulbebek...................-.............15.......
Rhodes64..........40....-........................
Semiha..............49....-.............49.........
Arcak..............29......-.............2.......
Ferdici..............35........-.........12........
Goldflay...........50........-..........42.........
Teknurum.........59......-...........2.....
Ndd..........................-...........4..........
Sedosumm........55.......-.........35.........
Papucya...........40.......-...........22......
Sevgi meleği.......44........-..........24.....
Esoesin............78.......-............24....
goldenvenus.....22......-.............2...
Enkidu.............81......-.............29...
Ebrutolga.......47........-............47....

Bir kerede tek vesaitle ulaşacağım bir yer olsun ya uğraştırmanın ne mantığı var hiç anlamadım. Herkes girsin kendi mevkiinde illa gıcıklık

sınav yerlerim güzel :9: kampüs çıkmıs.kampus bana bir saat ama yinede güzel. çok ters yerlere veriyorlardı 1 saat yola razıyım en azından 1 vasıta ile gideceğim :44:

Ben 3 vESAıtLE ile gidiyorum yazık günah ya,kitapitelefonda götürülmüyorrr.en azından yolda yinede gözden geçiriyordummm

Son düzenleme:
canım benim ya :29::29::29: çok üzüldüm Allah acil şifalar versin :16: sınav nasılsa hallolur önemli olan sağlıgın şu durumda :29: Allah inşallah gönlüne göre versin hemde en kısa zamanda :emir_bebek:
aminn canım benimm aynen öyle başta sağlık :nazar: inşallah inşallah tez zamanda müjdemi vereceğim :31:

canım çokk üzüldüm.:14:Allah şifa versin.inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gelsin:emir_bebek::29:
:29:canımm inşallah amin diyorumm :31:

Kredili sistemde ki bölümlerin sınav giriş belgeleri yayınlanmış bizimkiler daha belli olmadı :ssz: AÖF bürosunu aradım sınavdan 4-5 gün önce belli olur dedi:ssz: Ben muğlanın ilçesindeyim AÖF sınavına Muğla merkezde giricem malesef buraya uzaklığı büyük otobüsle 2 buçuk saat sürüyor :ssz: Sabahın köründe kalkıcm 5:30 arabasına yer ayırttım :ssz: Uykusuz uykusuz sınava gidicem :ssz: Sınav bi de kampüste değil de herhangi bir lise de yapılırsa bazen alttan aklan derslerde sabahın 9 un da sınv binası arıyorsun :14: Beni en çok geren bu :ssz: Keşke sınav yerim burda olsaydı :ssz: bide pansiyon bulucaz gece kalmak için :14:

Mergunacımmm benm 4 ünite daha bitti toplam bitmş ünite sayım 46 :31: 4 tane kaldı birazdan pc kapatıp derse oturucam bugün hiç ara vermeden çalışıp 4 üniteyi de bitrmeye çalışıcam yarında bu son dersin çıkmş sorularını çözerim... İnş. cuma günü ya da en geç cumartesi tekrarlara başlıycam Allah izin verirse.. 7 dersim var her gün 1 ders i iyice tekrar edicem çıkmış sorularınıda tekrarlıycam.... :ssz:

Kızlar ya bişi sorucam?????????? Benm bi arkadaşım var AÖF mezunu bana dediki ben çıkmş soruları ezberleyip sınıf geçtim hatta 90 alıyordum ddi hep :ssz: çok saçma değil mi ya :ssz: Bunlar çıkmş soruların aynısını mı soruyorlar ya :ssz: Ben adam akıllı ünite ünite çalışıyorum soru ezberlemiyorum ama zamanım artarsa soruda ezberlycem

Kızlar ya bişi sorucam?????????? Benm bi arkadaşım var AÖF mezunu bana dediki ben çıkmş soruları ezberleyip sınıf geçtim hatta 90 alıyordum ddi hep :ssz: çok saçma değil mi ya :ssz: Bunlar çıkmş soruların aynısını mı soruyorlar ya :ssz: Ben adam akıllı ünite ünite çalışıyorum soru ezberlemiyorum ama zamanım artarsa soruda ezberlycem

O eskidenmiş, artık değişti bildiğim kadarı ile... Şimdi zooooorrrr

tatlım her derste olmuyor.mesela geçen sene benim iletişim bilgisi genel işletme ve uygarlık tarihinde olmuştu genelde geçmiş sorular vardı..çalışmak daha mantıklı.:13:

Back
X