• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

piolin canım hayırlısı olsun hakkında :29:

merguana listeyi devralmıssın teşekkürler :16: bu topic bana ders çalışmam gerektiğini hatırlatıyor.paylaşımların durmasına üzülürdüm.
sınav yerlerini sormussun ya bu yıl sınav yerleri evlere gelmeyecek canım.şifremizle anadolu üniversitesinin sitesinden çıktı alacagız :34:

dedim ya ders çalışmayı hatırlatıyor diye cumartesi ve pazar baya çalıştım.

prensesperi:19 oldum :32::32:

piolin canım hayırlısı olsun hakkında :29:

merguana listeyi devralmıssın teşekkürler :16: bu topic bana ders çalışmam gerektiğini hatırlatıyor.paylaşımların durmasına üzülürdüm.
sınav yerlerini sormussun ya bu yıl sınav yerleri evlere gelmeyecek canım.şifremizle anadolu üniversitesinin sitesinden çıktı alacagız :34:

dedim ya ders çalışmayı hatırlatıyor diye cumartesi ve pazar baya çalıştım.

prensesperi:19 oldum :32::32:

canım benim .ne demek.evet ya ben geçen sene çalışamayacaktım.korkmuştum.bu topiği görünce sizinle birlikte başardım.ay ben eve gelecek diye bekliyorum.saol canım bilgilendirdiğin için. .:16:

Vize sınavlarına çalışma grubu

Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .............53.... - ............18..........
prensesperi......47.......-...........19..........
merguana.......57.....-............32..........
bulancak28......28.....-..........28........
december90.....49.......-..........3..........
sifaa................53.....-.......................
incireceli........49......-...........35.........
bedbaht-tosba....25........-........8.........
souklima20.........60.......-.....................
gulbebek...................-.......................
rhodes64..........40....-........................
semiha..............49....-.............19.........
arcak..............29......-.............2.......
ferdici..............35........-.........12........
goldflay...........50........-..........12.........
Teknurum.........59......-...........2.....
ndd..........................-...........4..........
sedosumm........55.......-.........17.........
papucya...........40.......-...........22......
sevgi meleği.......42........-..........3.....
:16:

Son düzenleme:
canım benim .ne demek.evet ya ben geçen sene çalışamayacaktım.korkmuştum.bu topiği görünce sizinle birlikte başardım.ay ben eve gelecek diye bekliyorum.saol canım bilgilendirdiğin için. .:16:

rica ederim canım :16::16: şifren yoksa simdilerde git al derim son zamana kalırsan uzun kuyruklar oluşuyor :34:

Mergunacım benim toplamda 6 ünitem oluyor bitniş olan ,eklersin canım

piolincim hakkında hayırlısı olsun

Mergunacım benim toplamda 6 ünitem oluyor bitniş olan ,eklersin canım

piolincim hakkında hayırlısı olsun

tmm cnm ekliyorum.
:16:

bulancak28......28.....-..........28........
december90.....49.......-..........6..........

rica ederim canım :16::16: şifren yoksa simdilerde git al derim son zamana kalırsan uzun kuyruklar oluşuyor :34:

peki cnm en kısa zamanda alacağım:16:

merguana hayırlı olsun(editör olmuşsun+listeyi devralmışsın)
piolin inşallah hakkında hayırlısı olur:)

merguana ben sana bir soru soracağım ben 3.sınıf sosyoloji okuyorum ama ben ders ekle sil yapacak mıyım?
büroya ara sor kardeşim diyorsundur :)ama adam gibi bilgi vermiyorlar ki:(
şu adrese girin şöyle yapın böyle yapın yapıyorum şu yazı çıkıyor 1.sınıflar ders ekle sil yapamazlar
tekrar deniyorum aynı,olmuyor yani.bir de öğrenci bilgi ekranımda bana 6 ders tanımlanmış
o dersleri mi alacağım?ona göre para yatıracağım ya?karman çorman oldu hep:26::26:

bu arada ünite sayım 26.kitapları alamadım ki çalışsam
neyse başlarım alınca ne diyeyim:50:

merguana hayırlı olsun(editör olmuşsun+listeyi devralmışsın)
piolin inşallah hakkında hayırlısı olur:)

merguana ben sana bir soru soracağım ben 3.sınıf sosyoloji okuyorum ama ben ders ekle sil yapacak mıyım?
büroya ara sor kardeşim diyorsundur :)ama adam gibi bilgi vermiyorlar ki:(
şu adrese girin şöyle yapın böyle yapın yapıyorum şu yazı çıkıyor 1.sınıflar ders ekle sil yapamazlar
tekrar deniyorum aynı,olmuyor yani.bir de öğrenci bilgi ekranımda bana 6 ders tanımlanmış
o dersleri mi alacağım?ona göre para yatıracağım ya?karman çorman oldu hep:26::26:

bu arada ünite sayım 26.kitapları alamadım ki çalışsam
neyse başlarım alınca ne diyeyim:50:

Saol canım:).yok nıye oyle dıyım tatlm.nette arastirdim biraz.13-24 subat arası bankaya para yatıranlar 22-23-24 subat ta oturum acarak 45 kredıyı gecmeyecek sekılde ders ekle sıl ıslemını yapableceklerdır dıyor.ıns aradgın cevap budur.cnm ya :(bızım bolum kredılı olmadıgından anlayamadım.cok karısık gelıyor bana :(

Son düzenleme:
Saol canım:).yok nıye oyle dıyım tatlm.nette arastirdim biraz.13-24 subat arası bankaya para yatıranlar 22-23-24 subat ta oturum acarak 45 kredıyı gecmeyecek sekılde ders ekle sıl ıslemını yapableceklerdır dıyor.ıns aradgın cevap budur.cnm ya :(bızım bolum kredılı olmadıgından anlayamadım.cok karısık gelıyor bana :(

çok sağol canım ilgilendiğin için:16:
bir de öyle deneyeyim o zaman parayı yatırıp öyle sisteme giriş yapayım.
biliyorum sen yıllık sistemdesin,sana önerim bu sene bitirmeye bak çok karışık bu sistem:50:

Kızlar artık geçmiş sorulardan çıkmıycakmış şu şifre skandalı olayları yüzünden filan .A.Ö.F artık geçmiş yıllarda çıkan soruları hiç bir şekilde sormıycakmış soruların tamamı değiştiriliyomuş :((( DoĞRU MU BU BİLGİSİ OLAN VARMI BU KONUDA
Ben hep eski yılların sorularına çalışıyordum..

Kızlar artık geçmiş sorulardan çıkmıycakmış şu şifre skandalı olayları yüzünden filan .A.Ö.F artık geçmiş yıllarda çıkan soruları hiç bir şekilde sormıycakmış soruların tamamı değiştiriliyomuş :((( DoĞRU MU BU BİLGİSİ OLAN VARMI BU KONUDA
Ben hep eski yılların sorularına çalışıyordum..

bence olmaz.duymadım öyle birşey yani:16:

çok sağol canım ilgilendiğin için:16:
bir de öyle deneyeyim o zaman parayı yatırıp öyle sisteme giriş yapayım.
biliyorum sen yıllık sistemdesin,sana önerim bu sene bitirmeye bak çok karışık bu sistem:50:

rica ederim canım.:16:ay keşke bitirebilsem ama iktisada girişim var ve geçemem gibi geliyor.:14:

bulancak28......26.....-..........0........
december90.....49.......-..........6..........

rica ederim canım.:16:ay keşke bitirebilsem ama iktisada girişim var ve geçemem gibi geliyor.:14:

canım bunu sana geçen yılda yazmıstım.iktisada giriş dersinden gözüm öyle korkmustu ki ben geçemem bu dersi çok zor diyordum.sonra oturdum dersle inatlaştım.ve çalıştıkça anladım ki o kadar da zor değil.gözünde büyütme sadece çalış.başaracaksın :54::54:

canım bunu sana geçen yılda yazmıstım.iktisada giriş dersinden gözüm öyle korkmustu ki ben geçemem bu dersi çok zor diyordum.sonra oturdum dersle inatlaştım.ve çalıştıkça anladım ki o kadar da zor değil.gözünde büyütme sadece çalış.başaracaksın :54::54:

ayy keşke canım bende çalışabilsem sen gibi :16:.hiç canım istemiyor.geçemessem yandım.hayatım mahfolur.diplomayı alıp hemen çalışma hayatına geçmek istiyorum.ama iktisad yüzünden gerçekleşemeyecek heralde.:14::14:

ayy keşke canım bende çalışabilsem sen gibi :16:.hiç canım istemiyor.geçemessem yandım.hayatım mahfolur.diplomayı alıp hemen çalışma hayatına geçmek istiyorum.ama iktisad yüzünden gerçekleşemeyecek heralde.:14::14:

canımcım inan o kadar zor değil.ben yapmıssam herkes yapar.matematiğin m si yok.zaten çalıştıkça anlıyorsun fazla sayısal işlemide yok.çalış sen yeterki sözel soruları kavramları yaparsın.ben akşam gidip 1. sınıf kitaplarıma bir bakayım bulabilisem notlarım falan varsa ulaştırayım sana :34:

herşey insanın psikolojisinde bitiyor.diploma almayı ne kadar istediğini düşün :31: en çok onu düşün :34: daha geç değil sınava 1 ay dan fazla var.başarabilirsin.korkunun üzerine git yani iktisada girişin :9::9: otur başına sen mi yaman ben mi yaman bak bakalım bu savaşın galibi kim de :34:

canımcım inan o kadar zor değil.ben yapmıssam herkes yapar.matematiğin m si yok.zaten çalıştıkça anlıyorsun fazla sayısal işlemide yok.çalış sen yeterki sözel soruları kavramları yaparsın.ben akşam gidip 1. sınıf kitaplarıma bir bakayım bulabilisem notlarım falan varsa ulaştırayım sana :34:

benimde matematiğim fenadır.lisede hep bütünlemeden döndüm. .:1:
o zaman ben hemen giidip çalışayım canım ya.not bendede çok .arkadaşlar hep verdi.ama bende 1 gram çalışma olmayınca.boşuna gitti hepsi.
:14::16:

herşey insanın psikolojisinde bitiyor.diploma almayı ne kadar istediğini düşün :31: en çok onu düşün :34: daha geç değil sınava 1 ay dan fazla var.başarabilirsin.korkunun üzerine git yani iktisada girişin :9::9: otur başına sen mi yaman ben mi yaman bak bakalım bu savaşın galibi kim de :34:

bakalım.sağol canım ya çok yardımcı oldun.senin sayende geçicem inşallah.
:16::16:

benimde matematiğim fenadır.lisede hep bütünlemeden döndüm. .:1:
o zaman ben hemen giidip çalışayım canım ya.not bendede çok .arkadaşlar hep verdi.ama bende 1 gram çalışma olmayınca.boşuna gitti hepsi.
:14::16:

tamda bundan bahsediyorum işte.ders gözünde büyüdüğü için daha çalışmaya başlamadan ben bu dersi yapamam dediğin için başına oturup çalışma istediğin olmuyor.çalıştıkça anlıyorsun ki yapabilirsin.arkadaki soruların üzerine işaretleme.2 defa çöz soruları geçeceksin.diğer dersleri veripte bunu vermemen imkansız başta bunu kabul et :34:

Back
X