Bayanlar ben bazı problemlerden ötürü okulu dondurmak zorundayım.. Aranızda karar verdiğiniz bir kişi de listeyle ilgilenebilir.. Sınavlarınızda başarılar dilerim..
Ben ilgilenirm canım.üzüldùm ya şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayanlar ben bazı problemlerden ötürü okulu dondurmak zorundayım.. Aranızda karar verdiğiniz bir kişi de listeyle ilgilenebilir.. Sınavlarınızda başarılar dilerim..
sizinle ayni sinavami giriyorum bilmiyorum ama bu aksamdan itibaren 46 tanecik unitem kaldi :) :26:
iktisat fak. iktisat blmu 2. sinif
22 unite bitirdim kaldi 46 yani toplamda 78 unite imis gec basladim calismaya cok gec![]()
ekledm canım.ooo süper bölümmüş ya.neden geç olsun ki hergün birkaç ünite çalış çıkmış sorulara bak yeter .ama sıkı calısman lazım.başarılar dilerim![]()
kızlar bende size katılabilirmiyim,belki gaza gelir ders çalışırımişletme 3. sınfıım ama geçen sene hayatım biraz yoğun geçtiği için 3 dersim kaldı.vizede toplam ünite 22,çalışılan henüz 0 :S
42 ünitem var 3 ünitesini çalıştım. Sıkıldım ders ders öf![]()
işletme 3üm. O kadar sevmiyorumki tek tek saymak içimden bile gelmedi. Arkadaş saymış ona göre söyledim.
ama vizede 7 üniteden sorumlu olunuyormuş öyle mi? Ay hiç bişi de bilmiyomuşum![]()
merhaba bende işletme 3.sınıftayım ama vize nisan 7-8de ama ben çalışmaya başlamadım birde hazırlıktan 4 dersim var toplam 10 ders nelere çalışıyosunuz bir türlü başlayamadım
iyi bölümmüş cnm.ne kalmışki biter hemencecik.senin için çıkardım üniteleri buradan bakabilirsin..
Eki Görüntüle 350644
Buna göre de 44 oluyor deli mi neyim ya43 say gitsin
sayısal 2 dersten tırsıyorum ne anlarım ben muhasebeden
![]()