• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

aaaaaaaaaa neden canımmmm,çok iyi olduğunu felan söylemiştin hatta..
çok zor bir durum ama üzülme hayırlı olan buymuş demekki,karşına dahagüzel bir yer çıkar bi bakmışsın ...
hiç kafana takma sadece sınavlara çalışıp dersleri vermeye bak senn için daha ii olur.sınav bitimine yakında iş başvuruları yaparsın canım:70:

evet canım gerçekten çok iyi bir yerdi..ama insanları anlamak zor.ordaki herkes işten çıkıyorum deyince direkt bir bayandan süphelendiler.daha öncede olmus böyle şeyler onun yüzünden.birşey diyemiyorum.sebepsiz yere olmasına üzülüyorum.ve ben gerçekten işine sahip çıkan biriyim.ilk defa işten çıkartıldım.hemde karşıma geçip sen işe geç geliyorsun yada çalışmıyorsun yada huzursuzluk yaratıyorsun vb hiçbirşey söylemediler.müdüre neden dedim yönetime herşey sorulmaz dedi cevap bile veremedi çünkü sebebi yok..

evet canım gerçekten çok iyi bir yerdi..ama insanları anlamak zor.ordaki herkes işten çıkıyorum deyince direkt bir bayandan süphelendiler.daha öncede olmus böyle şeyler onun yüzünden.birşey diyemiyorum.sebepsiz yere olmasına üzülüyorum.ve ben gerçekten işine sahip çıkan biriyim.ilk defa işten çıkartıldım.hemde karşıma geçip sen işe geç geliyorsun yada çalışmıyorsun yada huzursuzluk yaratıyorsun vb hiçbirşey söylemediler.müdüre neden dedim yönetime herşey sorulmaz dedi cevap bile veremedi çünkü sebebi yok..

canım o bayanla tartışıyor muydunnnn??
olur caım herşey oluyor malesef..müdüründe çok tuhafmış yani sebepsiz yere işçi çıkarılır mı dava açabilrisin tatlımmm...tazminatını aldın mı canımm??

Final Sınavlarına Çalışma Grubu

vize final arası ünite sayısı - Çalıştığı ünite sayısı

piolin......................48.......... - ..........8................
tatlıkıs...................67............-...........5.......
bulancak28..............43...........-...............
hayat8990...............47..........-............
biricik18..................75...........-...........3............
dejavu_one.............51..........-...........2...........
merguana...............70..........-..........25.........
sifaa......................70..........-.........15...........
sh1087...................52...........-........8........
ozlemarda...............40...........-.........12...........
Duygu C.................67..........-..........8...........
prensesperi.............46..........-................

işten çıkartıldım.hemde hiç sebepsiz..çok moralim bozuk toparlanmam lazım..ve evde oldugum bu zamanları en iyi şekilde değerlendirmem lazım derslerime çalışamam lazım ama nasıl??kendim de bilmiyorum :14::14::14::14:

hayırlısı olsun canım üzülüp moralini bozma başka iş bulursun:71:

daha 5 ünite bitmiş ya pfff:5:

ben daha 2 tane çalıştım cnm hızlanırsak yetişir merak etme ben artık yarın evime dönüyorum eşimin yanına. yolda bakıcam biraz. diğerlerini de öbür derslerle çalışcam. Türk dilimdeyim zaten o da kolay gündüz bir derse çalılıp akşamda türk diline bakarım dedim zaten bir konu da yarın çalışınca 3 konusu bitmiş olcak 4 konuyu da 4 gün akşamına yayıcam. Bazı derslere günde iki konu çalışmak lazım ancak yetişiyor. programa uyarsam ne iyi uyamazsak yandı gülüm keten helva.

kızlar bende 2 günde 3 ünite bitirebildim:6: yarın ben de bi akrabama gidicem bazı kitaplarım orada zaten orda devam edicem çalışmaya inşallah:10:

Final Sınavlarına Çalışma Grubu

vize final arası ünite sayısı - Çalıştığı ünite sayısı

piolin......................48.......... - ..........11................
tatlıkıs...................67............-...........5.......
bulancak28..............43...........-...............
hayat8990...............47..........-............
biricik18..................75...........-...........3............
dejavu_one.............51..........-...........2...........
merguana...............70..........-..........25.........
sifaa......................70..........-.........15...........
sh1087...................52...........-........8........
ozlemarda...............40...........-.........12...........
Duygu C.................67..........-..........8...........
prensesperi.............46..........-................

canım o bayanla tartışıyor muydunnnn??
olur caım herşey oluyor malesef..müdüründe çok tuhafmış yani sebepsiz yere işçi çıkarılır mı dava açabilrisin tatlımmm...tazminatını aldın mı canımm??

canım daha 3 ay olmustu.tazminatım ve dava hakkım yok..açsamda deneme süresindeydi diyebilirler..
hayırlısı olsun canım üzülüp moralini bozma başka iş bulursun:71:

sağol canım.bugun toparladım artık.süperimm..olumsuzlugu olumluya çevireceğim :32:

off en az ben çalışmışım yaa:14:
Kızlar siz nasıl çalışıyosunuz acaba benim çalışma şeklimde mi bi sorun var?
Ben hepsini yazarak çalışıyorum off

Ben hala başlamadım çalışmaya :(
Bu arada sınavlar ne zaman açıklanır acaba :S

bende çalışamaya henüz başlamadım,yalnız değilsin yani canım benm:):1: vizelere bile çalışmadım desem yeridir,son 2 hafta kala çalıştım...bakalım sonuç ne olacakk...bende heyecanla bekliyorum:):9:gerçi kötü gelecek çalışmadım çünküü...:14:....sonuçlar sınav yapıldıktan sonraki 3.haftanın cuma günü yani nisanın 22 gibi açıklanması gerekiyor...herhangi bir aksilik olmazsa...hayırlısı olur inşallah herkez için

boşver prensesperi
canını sıkma
hakkında hayırlısı olsun
her iş yerinde böyle arza tipler muhakkak olur
toparlanmışsın zaten ders çalışmaya başlarsan
birşeye düşünmene pek fırsat kalmıyor:)

bende perşembe günü ders çalışmadım
dün 1 nite bugünde 1üite bitirdim
canımı sıkan birşey var
çalışıyorum çalışıklarıma geri dönüyorum
sanki o konulara çalışan ben değilmişim gibi
neden böyle ya
üzülüyorum boşa mı kürek sallıyorum :43:

off en az ben çalışmışım yaa:14:
Kızlar siz nasıl çalışıyosunuz acaba benim çalışma şeklimde mi bi sorun var?
Ben hepsini yazarak çalışıyorum off

canım önceden bende öyle yazarak çalışıyordum ama yetişmiyordu kendimce yöntem geliştirdim.okuyorum sonra soruların çıktıgı yerleri fosforluyla çiziyorum.çalışırken oralara ağırlık veriyorum çok iyi oluyor.nasılki deftere özet çıkartıyorsun onun yerine üstünü fosforluyla çizmiş oluyorsun.zamandan tasarruf oluyor:34:

boşver prensesperi
canını sıkma
hakkında hayırlısı olsun
her iş yerinde böyle arza tipler muhakkak olur
toparlanmışsın zaten ders çalışmaya başlarsan
birşeye düşünmene pek fırsat kalmıyor:)

canım teşekkür ederim.şuan iyiyim daha da iyi olacagım inşallah:16: :38:
bende perşembe günü ders çalışmadım
dün 1 nite bugünde 1üite bitirdim
canımı sıkan birşey var
çalışıyorum çalışıklarıma geri dönüyorum
sanki o konulara çalışan ben değilmişim gibi
neden böyle ya
üzülüyorum boşa mı kürek sallıyorum :43:

canım benimde öyle oluyor ama yukarda anlattm fosforlayınca tekrar yaparken iyice aklıma giriyor unutmuyorum :34:

benimde bugün 1 ünitem daha bitti. 3 oldu çalışılan konularım.

Artık maliye politikasına geçicem yarın. Daha türk dilinden 4 konum var ama gündüz maliye, akşam türk dili çalışcam öyle bitircem türk dilini. Evde olsaydın türk dili tam bitmişti ama anneme gittim adapte de olamadım felan bugün yolda çalıştım 3. konuyu da. İnşallah yetiştiricez..

Back