• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

kızlar geçmiş yıl sorularına bakarken, aynı konuları içerdiği için, hem final hem bütünleme sorularına bakıcak mısınız yoksa sadece finallere mi bakıcaksınız:26: sadece finallere mi baksam acaba diyorum da hem üniteler hem sorular nasıl yetişirki başka türlü:25:

Ben bugün çalışmadım. Haftasonu geç kalkıyoruz zaten ütüm vardı sonra da sinemaya gittik bir uyku hali, halsizlik var. İstanbul'a gidicem pazartesi günü yarında yemek felan yapıcam bırakcam eşime, bavul hazırlıcam. Pazartesiden cumartesiye ordayım. Ama boş durmak yok. Türk diline başladım zaten bir konuu bitmişti. Gelene kadar hem yolda hem orada çalışıcam 8 net yapsam yetiyor ama ortalamayı yüksek tutmak istiyorum tabii. belki son konusunu şöyle bir okur geçerim. Yapabildiğim kadar bazı dersleri günde iki konu yazdım. üç konu da çalışabilirim evdeyim ama kafamı karıştırmak istemem. Uzun konular zaten iki konu çalışılmıyor. Sınav haftası çarşamba ancak bir aksilik çıkmazda programı uygulayabilirsem..

merhaba kızlar...çalışmalar başlamış hızlanmış bile çok özendim vallaa... bugün başlıorm bende inşş her işimi hallettim,aranıza hoşgeldim..:):):):66::66::66:

İstatistik-İstatistiksel Tahminleme 8. Ünite tamamdır.
Ticaret Hukuku-Kollektif Ortaklığın ve Ortakların Üçüncü Kişilerle Olan İlişkileri, Ortaklar Arasındaki Değişiklikler, Kollektif Ortaklığın Feshi ve Tasfiyesi 11. Ünite Tamamdır.

selam kızlarrr

hastayım hala iyileşemediğimden çalışamadımm

slm kıslar günaydınlar :71::71::71::71:
ben işletme 3,sınıfım finansal yönetimden başladım hadi hayırlısı bakalım

slm kızlar bende başladım çalışmaya işletme 4.sınıfım Alttan hukuk dersim var bugun hukuk dersinden başlıyorum çalışmaya işle nasıl götürecem bilmiyorum ama okulu bitirmem lazım...

1 ünite daha çalıştım türk dilinden.

Bu arada İstanbul'a anneme geldim kitabımı da getirdim yolda çalıltım zaten bu üniteyi de. İnşallah burada da çalışıp dönene kadar bu türk dilini bitirmek istiyorm vize konularına göre daha sıkıcıymış. ama çalışıyorum diğerlerne göre daha akılda kalıcı zaten o yüzden burdayen çalışayım bitsin dedim aradan çıksın.

meraba kızlar ben de sabahtan haastaneye gittim bi işim vardı onu hallettim şimdi başlıycam ben de çalışmaya:10:

Final Sınavlarına Çalışma Grubu

vize final arası ünite sayısı - Çalıştığı ünite sayısı

piolin......................48.......... - ..........3................
tatlıkıs...................67............-...........1.......
bulancak28..............43...........-...............
hayat8990...............47..........-............
biricik18..................75...........-...........1............
dejavu_one.............51..........-...........2...........
merguana...............70..........-..........15.........
sifaa......................70..........-.........4...........
sh1087...................52...........-................
ozlemarda...............40...........-.........2...........
Duygu C.................67..........-..........3...........
prensesperi.............46..........-................

merguana...............70..........-..........25.........
ozlemarda...............40...........-.........7...........

kızlar ben bugün de çalışamadım ya şimdi de çok halsizlik var üstümde hiç bakacak gibi değilim:5: yarın yine hastanede işim var inşallah işleri hallederim de geldikten sonra bakabilirim ben de

merguana...............70..........-..........25.........
ozlemarda...............40...........-.........7...........

kızlar ben bugün de çalışamadım ya şimdi de çok halsizlik var üstümde hiç bakacak gibi değilim:5: yarın yine hastanede işim var inşallah işleri hallederim de geldikten sonra bakabilirim ben de

canım çok geçmiş olsun.
:71:

benim 25 oldu kızlar:71:

erken kalkan yol alır dememişler bosuna yine hızlı hızlı çalışıyorsun.Allah emeğini boşa götürmesin inşallah :29:

geçmiş olsun canım umarım önemli birşeyin yoktur :29:

Arkadaşlar merhaba...Elimde yargının açıköğretim 1.sınıf kitapları var isteyen varsa ona ücretsiz gönderebilirim...Bana ulaşabilirsiniz...

soru ezberlemeye alışmışımm

konu çalışamıyorummm yardım edin nasıl başarmalıyım bunu kızlarr konuya geçince hiç alasım gelmiyor nasıl çalışıyrsunuz

Back