iyi ediyorsun cnmda murat yayınlarınında başka hangi kitapı aldın merak ettim 100 liraya masraf yapmışınya:) birde hangi bölüm okuyordun sen unuttum ben:)
canım ilahiyat benim bölüm, tüm dersler olan bi kitap aldım muratın, ama arapça yokmuş içinde bide arapça aldım ayrıyeten, birde soru bankası derken toplamda 70 lira oldu..
aldığım soru bankasında arapça yok yine onunda soru bankasını alıcam mecburen....edicek 100battım valla...
amin canım inşallah daha belli değil nereye çıktığı bu pazar gecesi belli olucak bakalım artık hayırlısı olsun herşeyincanım asker meselesi geçince hemen bi hüzün kaplıyor beni, benim eşimde gidecek uzun dönem hemdesağ salim gider gelirler inşallah...
nereye çıktı askerliği..allah kavuştursun...dualarına beni de ekle
2 ünite daha bitrdim toplam 6 ünite canımmmmmmmmmArtık hızlanıyorum hedef koydum sabah 1 ünite akşam 1 ünite günde 2 ünite yeter bence
Ben de 2 ünite daha bitirdim toplam da 3 ünite oldu henüz
bitirilen ünite sayım 27 oldu kaldı 17
piolincim toplamda 25 ünitem bitmiştir şükürler olsun...eklermisin..
28 oldu
1unite daha bitirdim bıraktm bugunluk bu kadar cok yoruldm yarnda hedef 2unite daha biticek ins :)
canım seni de eklememi istersen yazabilirsin ünite sayılarını :)bende bu yıl yazıldım işletmeye offffff yaa çok geç kaldım kafam nerdeydı acaba benım((((((şimdi koskoca 4 yıl nasıl gececek....boşuna okumusum fen edebıyat atama yok bişi yok bıktım ya....ve ben daha hıc çalısmadım...
Benimde 4 ünite daha bitti eklermisiniz :)
canım benim toplamda 9 ünite oldu :)
2 ünite daha bitirdim 31 oldu
staj başlamadan iyice hafifletmem lazım
hızlandım sanki bu ara mutluyummm
Sınav giriş yerleri erkenden açıklanmış ya
bende bu yıl yazıldım işletmeye offffff yaa çok geç kaldım kafam nerdeydı acaba benım((((((şimdi koskoca 4 yıl nasıl gececek....boşuna okumusum fen edebıyat atama yok bişi yok bıktım ya....ve ben daha hıc çalısmadım...
aynen ben de baktım sabah bir dersten başka okulda öğleden sonra iki dersten başka okulda gireceğim benim oturduğum ilçede de değil ki aydın merkeze gideceğim o soğukta ocağın beşinde ben o arada dört saat ne yapacağım bir de okul aramam lazım yerlerini de bilmiyorum dolmuş dolmuş binicez artık. hala elimde kitaplarım yok benim. e öğrenme de yenilenmemiş yıllık hala ordan da çalışamıyorum. konu anlatımlı kitaplarda yasaklanmış herkes kızıyor bu yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?