Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

konu özetini banada yollayabilirmisniz özelden msj atamıomusum sanırım 100tane atmak gerekıomus bi link ekleyebilirmisniz??

iyi ediyorsun cnmda murat yayınlarınında başka hangi kitapı aldın merak ettim 100 liraya masraf yapmışınya:) birde hangi bölüm okuyordun sen unuttum ben:)

canım ilahiyat benim bölüm, tüm dersler olan bi kitap aldım muratın, ama arapça yokmuş içinde bide arapça aldım ayrıyeten, birde soru bankası derken toplamda 70 lira oldu..
aldığım soru bankasında arapça yok yine onunda soru bankasını alıcam mecburen....edicek 100 battım valla...

allah yardımcımız olsun

2 ünite daha bitirdim 31 oldu

staj başlamadan iyice hafifletmem lazım

hızlandım sanki bu ara mutluyummm

canım asker meselesi geçince hemen bi hüzün kaplıyor beni, benim eşimde gidecek uzun dönem hemde sağ salim gider gelirler inşallah...
nereye çıktı askerliği..allah kavuştursun...dualarına beni de ekle
amin canım inşallah daha belli değil nereye çıktığı bu pazar gecesi belli olucak bakalım artık hayırlısı olsun herşeyin
2 ünite daha bitrdim toplam 6 ünite canımmmmmmmmm Artık hızlanıyorum hedef koydum sabah 1 ünite akşam 1 ünite günde 2 ünite yeter bence

Ben de 2 ünite daha bitirdim toplam da 3 ünite oldu henüz

bitirilen ünite sayım 27 oldu kaldı 17

piolincim toplamda 25 ünitem bitmiştir şükürler olsun...eklermisin..

1unite daha bitirdim bıraktm bugunluk bu kadar cok yoruldm yarnda hedef 2unite daha biticek ins :)

canım seni de eklememi istersen yazabilirsin ünite sayılarını :)
Benimde 4 ünite daha bitti eklermisiniz :)

canım benim toplamda 9 ünite oldu :)

2 ünite daha bitirdim 31 oldu

staj başlamadan iyice hafifletmem lazım

hızlandım sanki bu ara mutluyummm

ekliyorum kızlar....

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................13.................

GzdBky.................44.......................-...............31...................

Gulbebek...............35.......................-................6.................

Okyonus................36.......................-..............24..................

Sebboyyy...............30...................-.................30..................

sevgi_melegi...........20......................-...............9......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................22...................

elkocum......................34...............-................16......................

İncıReçelii....................24.................-...............6...................

gulibik.........................24................ .. .-...........3........................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............20..................

Bulancak28....................................-..................5......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................3.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-...............1.....................

Asilemm.......................48.................-..............14....................

December90.................34....................-.......................................

Günlükgüneşlik................20.................-............4......................

Ada...............................34.............. ....-.........20...................

Heupss...........................34............... .. ...-........2.........................

Eylemhemsire..................26.................. ..-.........2........................

Hully................................28........... .......-..........1.....................

Taylandilek......................26............... ...-...........9......................

btlbetul..........................31.............. .....-...........2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-...................................

gulenkalp........................31............... ....-...........4...................

gazeldustubaglara..............41................. .-............25..................

betulyakup........................8............... ......-..........4.....................

asmec...............................16............ ......-...........1......................

prezentablkontes...............28................. ...-.........................................

Son halimiz bu kızlar ben 13te kaldım uğursuz rakam

adalet 1. sınıfım. 2 dersi eledim hiç çalışmicam.
temel bilgi teknolojileri ve ingilizceyi çıkardım listeden. ingilizcem iyidir.
diğer derslere de şöyle bi baktım. kpss vatandaşlığa çok çalışmıştım. iyi ki çalışmışım.
bu sınavlarda da çok işime yarayacak... çoğu bildiğim şeyler.
bi tek halka ilişkiler kitabım eksik. onda kaç ünite var bilmiyorum.
şimdilik görünen 20 ünitem var. rahat rahat hallederim.

kızlar öncelikle kolay gelsin.siz iyi bilirsiniz açık öğretim ünverste için sınava hazırlanmak istiyorum hangi seri ile hazırlansam daha iyi olur..öneriniz varmı halkla ilişkiler istiyorum

Sınav giriş yerleri erkenden açıklanmış ya

Gördüm saçma sapan bir yerleşim yapmışlar
Sabah 1 dersten öğleden sonra başka okulda bir dersten
Ertesi günde kalanlardan
Ne bu ya resmen dalga geçiyorlar
Maksat yol paraları verdirmek
1 ders 1 ders şaka gibi...

merak etme canım yalnız değilsin canım. bende işletme 1. sınıfım. bende kara kara düşünüyorum nasıl bitecek diye. keşke zamanında hiç üniver gitmeseydim de evimden oturduğum yerden işletme okusaydım şimdiye kadar atanmıştım.

aynen ben de baktım sabah bir dersten başka okulda öğleden sonra iki dersten başka okulda gireceğim benim oturduğum ilçede de değil ki aydın merkeze gideceğim o soğukta ocağın beşinde ben o arada dört saat ne yapacağım bir de okul aramam lazım yerlerini de bilmiyorum dolmuş dolmuş binicez artık. hala elimde kitaplarım yok benim. e öğrenme de yenilenmemiş yıllık hala ordan da çalışamıyorum. konu anlatımlı kitaplarda yasaklanmış herkes kızıyor bu yıl

giriş yerleri berbat ya birbiri ile alakasız mevkiilerde.
kitaplarımı bende almadım
sağolsun arkadaşların çıkardığı özetlerden otlandım yoksa özet çıkar allah çıkar
destan mübarek

3 ünite daha bitti, eklerseniz sevinirim :)
daha o kadar çok var ki, nasıl yetişecek bakalım

Son düzenleme:
Benim toplu hepsi cumartesi günü bi okulda pazar günü bi okulda ...

Piolin toplam 25 konu oldu canım tabloya yazar mısın

Canımm ben yenilendi diye biliyorum ordan çalışıyorum hatta .

kızlar benim sınav yerlerim de toplu, cumartesi bi okulda, pazar bi okulda...
ama burda okudum da şimdi, bu sabah bi, öğlen bi sınava girecek olanların durumu neden öyle anlamadım? biri aydınlatırmı lütfen...

sayfanın başına baktımda 2010 da taa 4 ay kala millet çalışmaya başlıyoruz kızlar demişlerrrr amaa şimdi 2012 ve sadece 25 gün varrr ve bennnnnnnnnnnnnnn başlamadımmmmmmmmmmm ne olcak yardımmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…