Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

canım benim dediğim e öğrenme video ve pdf formatında çok güzeldi geçen yıl ordan çalıştım ileri yapıyorsun testler alıştırmalar var. ama mesela uluslararası ilişkilerde üçüncü ünite ile kitaptaki tutmuyor üniteler tutmuyor bazı yerde değişmiş. bu hafta gelecekmiş kitaplar. ben de e kitap olarak çalışamıyorum senin dediklerini indirmiştim. sevgi meleği sağolsun özet göndermişti oradan başladım bugün. çokça çalışmak lazım.

kızlar benim sınav yerlerim de toplu, cumartesi bi okulda, pazar bi okulda...
ama burda okudum da şimdi, bu sabah bi, öğlen bi sınava girecek olanların durumu neden öyle anlamadım? biri aydınlatırmı lütfen...
hiç bilmiyorum canım benim geçen yıldan kalan dersim yok. işletme 4 teyim toplam beş dersim var.

sayfanın başına baktımda 2010 da taa 4 ay kala millet çalışmaya başlıyoruz kızlar demişlerrrr amaa şimdi 2012 ve sadece 25 gün varrr ve bennnnnnnnnnnnnnn başlamadımmmmmmmmmmm ne olcak yardımmmmmmmmmmmm
canım ben de bugünden itibaren adamakıllı çalışacağım Allahın izniyle büte bile kalmak istemiyorum ben

Bu arada 3 ünite daha ekler misin piolin 13 oldum 7 ünitem kaldı zoraki çalışıyorum vallahi...

Konularım bitince bir ünite tekrar + soru çözümü şeklinde gidicem
Hepsi bitince sorulara tekrar bakar, çıkmış sorulara da bakar girerim

Bu arada 3 ünite daha ekler misin piolin 13 oldum 7 ünitem kaldı zoraki çalışıyorum vallahi...

canım sana bşey sorcam, bitirmeye en yakın sensin sanırım... benimde az kaldı 41 üniteden 16 ünitem kaldı :( baya yol aldım ama ünite sayım fazla olunca çok çalışsamda bitmiyorrr offf...
sana sormak istediğim şu... bitirince bütün üniteleri, tekrar etmeye zamanın yetecekmi, bende önceden planımda üniteleri bitirip tekrardan yüzeysel okuyup geçmek, ve bu aşamada biyandan soru çözmek ve çıkmış sorulara çalışmak vardı güya :( ama sanırım sınava kadar kıtı kıtına yetiştirecem üniteleri bu gidişle...
sen benim yerimde olsan napardın, farklı bi kişiden tavsiye almak işime yarar sanırım, malum asıl şahıs ben olduğum için neyin doğru yanlış olduğunu insan kendiliğinden kestiremiyor...
16 ünitem kaldı ve hatta bilgisayar dersine hiç bakmadım henüz :(
napardın sen olsan, bi an önce bütün üniteleri gece gündüz çalışıp bitirip tekrardan en baştan yüzeysel okurmuydun, yoksa acele etmeden sınava kadar bi yandan üniteleri bitirip bi yandan soru çözmekle mi uğraşırdın...gerçekten fikre ihtiyacım var...
sanki önceki çalıştığım üniteleri unutmuş gibi hissediyorum...herkes öyle diyor unutuyormuş gibi oluyor ama sınavda çat pat hatırlıyorsun diyor...
üff bilemedim ki napsam ?????????????????

canım sana bşey sorcam, bitirmeye en yakın sensin sanırım... benimde az kaldı 41 üniteden 16 ünitem kaldı :( baya yol aldım ama ünite sayım fazla olunca çok çalışsamda bitmiyorrr offf...
sana sormak istediğim şu... bitirince bütün üniteleri, tekrar etmeye zamanın yetecekmi, bende önceden planımda üniteleri bitirip tekrardan yüzeysel okuyup geçmek, ve bu aşamada biyandan soru çözmek ve çıkmış sorulara çalışmak vardı güya :( ama sanırım sınava kadar kıtı kıtına yetiştirecem üniteleri bu gidişle...
sen benim yerimde olsan napardın, farklı bi kişiden tavsiye almak işime yarar sanırım, malum asıl şahıs ben olduğum için neyin doğru yanlış olduğunu insan kendiliğinden kestiremiyor...
16 ünitem kaldı ve hatta bilgisayar dersine hiç bakmadım henüz :(
napardın sen olsan, bi an önce bütün üniteleri gece gündüz çalışıp bitirip tekrardan en baştan yüzeysel okurmuydun, yoksa acele etmeden sınava kadar bi yandan üniteleri bitirip bi yandan soru çözmekle mi uğraşırdın...gerçekten fikre ihtiyacım var...
sanki önceki çalıştığım üniteleri unutmuş gibi hissediyorum...herkes öyle diyor unutuyormuş gibi oluyor ama sınavda çat pat hatırlıyorsun diyor...
üff bilemedim ki napsam ?????????????????

Genelde hep unutmuş gibi oluyor insan ama öyle olmuyor panik yapma
Benim sana tavsiyem 16 üniteyi hızlı hızlı özetlemen yani aklında kalabilecek şekilde ama çok derine inmeden.
Bittiği gibide konu okuyup + soru çözerek ilerlemen
Benim ünite sayım az
Geçen sene benimde vizede 40 ünitem vardı ve genellikle sayısaldı
Hepsini yazarak çalışmıştım sınava 1 ay kala.
Sayısal derslerin formüllerini de sorular üzerinde öğrenmiştim
Ve çıkmış soruları son hafta 3 er kez çözmüştüm
Arkadaşlarım bırak artık diye kızıyorlardı
Bütün derslerimide yüksek verdim 87 90 gibi notlardı

Panik yapmadığın sürece çok rahat bitirirsin
Özetleri bitir ve tekrarlarına soru çözümlerine başla
Beni örnek alma :) biraz rahatsızım özellikle yemeklerden sonra uyku bastırıyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.

Genelde hep unutmuş gibi oluyor insan ama öyle olmuyor panik yapma
Benim sana tavsiyem 16 üniteyi hızlı hızlı özetlemen yani aklında kalabilecek şekilde ama çok derine inmeden.
Bittiği gibide konu okuyup + soru çözerek ilerlemen
Benim ünite sayım az
Geçen sene benimde vizede 40 ünitem vardı ve genellikle sayısaldı
Hepsini yazarak çalışmıştım sınava 1 ay kala.
Sayısal derslerin formüllerini de sorular üzerinde öğrenmiştim
Ve çıkmış soruları son hafta 3 er kez çözmüştüm
Arkadaşlarım bırak artık diye kızıyorlardı
Bütün derslerimide yüksek verdim 87 90 gibi notlardı

Panik yapmadığın sürece çok rahat bitirirsin
Özetleri bitir ve tekrarlarına soru çözümlerine başla
Beni örnek alma :) biraz rahatsızım özellikle yemeklerden sonra uyku bastırıyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.
eşimde bana çok kızıyor fazla evham yapıyorsun diye :) elimde değil napıyım sınava az kaldı zaten zor şartlarda giricem, oğlum var bi yandan bi yandan sınav için 7 saatlik memelketime gidip gelicem vs gibi sebepler var o yüzden büt e falan kalmak istemiyorum, elimden geldiğince çalışıyorum ama geri dönüp şöyle bi önceki çözdüğüm sorulara bakıyorum, resmen bunları benmi çözdüm diyorum ya :( unutmuşum hep..herkes öyle diyor ama sanki bi benmişim gibi saf saf hissetmeye başladım kendimi... :)
son 4 gündür hiç kitap yüzü açmadım, biraz rahatsızdım, bugün akşama doğru toparlandım azcık aldım kitabı yok olmadı kafam almadı hiç bıraktım :( zaman zaman insan soğuyor hele ki ara verdiyse...bi gaza gelip çalışınca hızla gidiyor insan ama malum böyle oldu işte....
allah nasip ederse yarın tekrar alıcam elime, dediğin gibi yapayım en mantıklısı bu sanırm...
çok teşekkürler canım, ikinci bi kişiden fikir almak motive ediyor :) çok sağol sanada başarılar..
gerçi telaş yapmana gerek kalmamış maşallah bitirmişsin sen :)
anam ne ünitem varmış benim 41 tane maşşşşallah...
piolinin panosuna bi bakıyorum en fazla benimki...pehh..
nasıl geçecek bu sınav ya rabbim :) allah yardımıcmız olsun...:6::6::6::6::6::6::6::6:

3 ünite daha bitti, eklerseniz sevinirim :)
daha o kadar çok var ki, nasıl yetişecek bakalım :ssz:

Piolin toplam 25 konu oldu canım tabloya yazar mısın

ekliyorum kızlar
eşimde bana çok kızıyor fazla evham yapıyorsun diye :) elimde değil napıyım sınava az kaldı zaten zor şartlarda giricem, oğlum var bi yandan bi yandan sınav için 7 saatlik memelketime gidip gelicem vs gibi sebepler var o yüzden büt e falan kalmak istemiyorum, elimden geldiğince çalışıyorum ama geri dönüp şöyle bi önceki çözdüğüm sorulara bakıyorum, resmen bunları benmi çözdüm diyorum ya :( unutmuşum hep..herkes öyle diyor ama sanki bi benmişim gibi saf saf hissetmeye başladım kendimi... :)
son 4 gündür hiç kitap yüzü açmadım, biraz rahatsızdım, bugün akşama doğru toparlandım azcık aldım kitabı yok olmadı kafam almadı hiç bıraktım :( zaman zaman insan soğuyor hele ki ara verdiyse...bi gaza gelip çalışınca hızla gidiyor insan ama malum böyle oldu işte....
allah nasip ederse yarın tekrar alıcam elime, dediğin gibi yapayım en mantıklısı bu sanırm...
çok teşekkürler canım, ikinci bi kişiden fikir almak motive ediyor :) çok sağol sanada başarılar..
gerçi telaş yapmana gerek kalmamış maşallah bitirmişsin sen :)
anam ne ünitem varmış benim 41 tane maşşşşallah...
piolinin panosuna bi bakıyorum en fazla benimki...pehh..
nasıl geçecek bu sınav ya rabbim :) allah yardımıcmız olsun...:6::6::6::6::6::6::6::6:

canım ben de çalışamadım son zamanlarda kardeşim de askere gidiyo salı günü uğurluycaz büyük ihtimal.Onun telaşından ben de elime alıp rahata rahat çalışamadım ama hızlanırız bundan sonra merak etme

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................13.................

GzdBky.................44.......................-...............31...................

Gulbebek...............35.......................-................6.................

Okyonus................36.......................-..............24..................

Sebboyyy...............30...................-.................30..................

sevgi_melegi...........20......................-...............13......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................22...................

elkocum......................34...............-................16......................

İncıReçelii....................24.................-...............6...................

gulibik.........................24................ .. .-...........3........................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............25..................

Bulancak28....................................-..................5......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................3.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-...............1.....................

Asilemm.......................48.................-..............14....................

December90.................34....................-.......................................

Günlükgüneşlik................20.................-............4......................

Ada...............................34.............. ....-.........20...................

Heupss...........................34............... .. ...-........5.........................

Eylemhemsire..................26.................. ..-.........2........................

Hully................................28........... .......-..........1.....................

Taylandilek......................26............... ...-...........9......................

btlbetul..........................31.............. .....-...........2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-...................................

gulenkalp........................31............... ....-...........4...................

gazeldustubaglara..............41................. .-............25..................

betulyakup........................8............... ......-..........4.....................

asmec...............................16............ ......-...........1......................

prezentablkontes...............28................. ...-.........................................

dün 1 ünite daha bitirdim... toplamda 26 oldu....kızlar ben nasıl yetiştirecem yaa....üniteleri kıtı kıtına yetiştirsem bile test çözmeden çıkmış sorulara çalışamamaktan korkuyorum...:( 15 ünitem kaldı....
sınava 24 gün kalmış birazdan kalkıp bir ünite daha bitireyim diyorum inşallah....
benim gibi olanlar varmı kızlar..ünitesi bol, vakti az kalmış :) kimler var?

dün 1 ünite daha bitirdim... toplamda 26 oldu....kızlar ben nasıl yetiştirecem yaa....üniteleri kıtı kıtına yetiştirsem bile test çözmeden çıkmış sorulara çalışamamaktan korkuyorum...:( 15 ünitem kaldı....
sınava 24 gün kalmış birazdan kalkıp bir ünite daha bitireyim diyorum inşallah....
benim gibi olanlar varmı kızlar..ünitesi bol, vakti az kalmış :) kimler var?

Üzülme kendini sıkma, elbet verirsin derslerini büt var ( şimdi varmı bilmiyorum)
Yani her şekilde verirsin sen derslerini ben eminim.
Bu yıl bir çok kişi mağdur oldu
Sınava 24 gün var ama insanlar aöf bürolarında kuyruk oluşturuyor
Kitapları eksik alamayan o kadar çok kişi var ki...
Muhtemelen bölüm ortalamaları çok yüksek olmayacak
Bizim gibi azda olsa çalışanlarda çandan işi götürecek :))

toplamda 35 ünitem bitti 9 ünitem kaldı
daha tekrarlar var birde staj başladı çok yoğunum:5::5:

Üzülme kendini sıkma, elbet verirsin derslerini büt var ( şimdi varmı bilmiyorum)
Yani her şekilde verirsin sen derslerini ben eminim.
Bu yıl bir çok kişi mağdur oldu
Sınava 24 gün var ama insanlar aöf bürolarında kuyruk oluşturuyor
Kitapları eksik alamayan o kadar çok kişi var ki...
Muhtemelen bölüm ortalamaları çok yüksek olmayacak
Bizim gibi azda olsa çalışanlarda çandan işi götürecek :))

haklısın canım bende öyle düşünüyorum..kredileri yüksek olan dersler de çan eğrisinden yırtarsak yırtacaz artık...
ama bi yandan da şu var, özellikle bu son sene aöf de çok artış olmuş öğrenci sayısı...
aöf sayfalarında yazılanları okuyorum sürekli..öğrenci patlaması var diyorlar...güya aöf birçok konuda öğrenci fazlalaığından yetiştirememiş...
öğrenci çok olunca, yarışa gireceğimiz kişi sayısıda artıyor demektir...

28 ünitem bitti şükürler olsun...7 dersten toplam 4 dersi full bitirmiş bulunmaktayım :37::37:
2 dersim yarım bitti, bilgisayar dersine hiç bakmadım bile :(
üfff

haklısın canım bende öyle düşünüyorum..kredileri yüksek olan dersler de çan eğrisinden yırtarsak yırtacaz artık...
ama bi yandan da şu var, özellikle bu son sene aöf de çok artış olmuş öğrenci sayısı...
aöf sayfalarında yazılanları okuyorum sürekli..öğrenci patlaması var diyorlar...güya aöf birçok konuda öğrenci fazlalaığından yetiştirememiş...
öğrenci çok olunca, yarışa gireceğimiz kişi sayısıda artıyor demektir...

aof okuyan herkes bizim kadar çalışsaydı:1: ümitsiz olmayalım hallederiz bence:6:

toplamda 35 ünitem bitti 9 ünitem kaldı
daha tekrarlar var birde staj başladı çok yoğunum:5::5:

stajın hayırlı olsun canım...ama üzülme neden telaş yapıyorsun ki zaten bişey kalmamış, dokuz üniteyi hoplaya zıplaya bitirirsin...sınava daha 22 gün var... günde bir ünite bile yapsan rahaatt rahatt bitirrsin...

Back