Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

2 ünite daha bitrdim toplam 6 ünite canımmmmmmmmm Artık hızlanıyorum hedef koydum sabah 1 ünite akşam 1 ünite günde 2 ünite yeter bence

inş cnm annem gitti bugün başka yere bakmaya kitap için inş gelmiştir dua et:) bilgisayar kitapı derken temel bilgi teknolojileri dersinimi diyorsun cnm o kolay geçersin biraz pcn iyiyse ve programları az buçuk biliyorsan bir iki sefer okumanla anlarsın birde bolbol soru çözdünmü tmmdır::)

inşallah bulur annen canım valla bugün aklıma geldin hemen hemen bütün gün çalıştım sanat tarihine... valla kafayı yicem yaa olmuyor olmuyor olmuyorrr üff diğer derslerde bi kere okusam anlıyorum ama yok bu ders beni öldürcek...bukadar uğraşıyorum ya birde kalırsam çok üzülecem...
hani çalışmamış olsam içim yanmayacak ama bukadar çabalıyorum olmuyor...ezber çok fazla aşırı detaya inilmiş..çıkmış sorularda da maşallah detayları sormuşlar...o yüzden yüzeysel çalışıp geçemiyorum napıcam ben yaa,
bu arada evet canım temel bilgi teknolojisi dersine diyorum hiç kitabı açmadım daha, canım valla işte genel bişeyler biliyorum kullanabilecek kadar bilgisayarı...
ama detaydan anlamam, ne bileyim işlemci anakar byte vs onları hiç bilmiyorum
güya en sona onu bırakmıştım, ama bu sanat tarihi günlerimi yiyo bitiriyo, bu gidişle sınava gireceğim güne kadar sanatla uğraşacam

kitapım geldi iki dersın bir ünitesinin sorularını çözdüm bile çok mutluyum:) ben sadece sorulara çalışmayı düşünüyorum cnm hem aöf kitapının hem soru bankasının murat eğitim yayınları zaten soruları açıklayarak şık vermiş gayet güzel:) soru bankası aldıysan sende öle yap cnm ama önce aöf kitapının değerlendirme sorularını ezberle ve sayfaların yanında küçük küçük anlatımlar var onları ezberle ve her ünitenin sonunda özet var onlara çalış sonrada soru bankasını yut inş olur cnm:)

canım ben ilk aöf nin kitaplarını aldığımda dedimki iyi iyi hem aöf nin konu sonlarındaki soruları çözerim, hem murat yayınlarının konu sanlarındaki soruları çözerim, hemde muratın soru bankasını almıştım ondaki soruları çözerim oh oh ne iyi diyordum anam bi kontrol ettim şok oldum,,,neden diyeceksin?
şöyle anlatayım, bendeki murat yayınları konu anlatımlı kitabı varya, işte o aöf nin kitaplarındaki ünite sonu sorularını kopya ederek almış sorular tıpatıp aynı....
ikincisi ise en çok buna üzüldüm, murat yayınlarının soru bankasını almıştım işte, mübarek o da murat yayınlarının konu anlatımlı kitabının ünite sonlarındaki soruları kopya etmiş okadar üzüldüm ki....ee ben zaten muratın ünitelerine çalışıp sonundaki soruları zaten çözdüm, koskoca soru bankası kitabım var, ama çözmüş olduğum sorularla tıpatıp aynı..
açıkçası sorusuz kaldım...çözecek soru yok...geçen yılların çıkmış sorularını çözüyorum yavaş yavaş..onlarda bitince soru yok elimde....
napsam nerden soru bankası bulsam alsam acaba? çözdüğüm soruları tekrar soru bankasından çözmek fayda sağlarmı k, sence?
zaten çözmüştüm bunları diye iştahım da kaçtı.üfff....ne şans bee

evt aöf kitapında olan sorularda var bende ama farklı sorularda hazırlamışlar ben memnunum cnm istersen birde karacan akademinin soru bankasını al cnm zaman bitmeden bide ona çalış bende murat yayınlarını gene çalıştır bitir ne olur nolmaz bence

canım zaten 100 liraya yakın masraf ettim kitap aldım birsürü, bide onu alırsam offf güya aöf bedava veriyor kitapları diye seviniyoruz...pehh bi işe yaramıyor ki kitapları..
30 sayfa yazmışlar bi üniteyi, onuda zamanında vermediler, sınava bir ay kaldı aha şimdi yetiştir artık nasıl yetişcekse off...
ben yine murat yayınlarının kitabını çözüyorum, hem hatırlamış oluyorum hemde yanlış yaptığım soruları tekrardan pekiştirmiş oluyorum, inşallah boşa zaman harcamıyorumdur...

1unite daha bitirdim bıraktm bugunluk bu kadar cok yoruldm yarnda hedef 2unite daha biticek ins :)

bende bu yıl yazıldım işletmeye offffff yaa çok geç kaldım kafam nerdeydı acaba benım((((((şimdi koskoca 4 yıl nasıl gececek....boşuna okumusum fen edebıyat atama yok bişi yok bıktım ya....ve ben daha hıc çalısmadım...

teşekkür ederim canım aman hasta olma bende yeni yeni toparlamıyorumm işşerimde o kadar yoğunki mesaiye ye kaldığım oluyor nasl yetiştiricem bilmiyorum.

iyi ediyorsun cnmda murat yayınlarınında başka hangi kitapı aldın merak ettim 100 liraya masraf yapmışınya:) birde hangi bölüm okuyordun sen unuttum ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…