inş cnm annem gitti bugün başka yere bakmaya kitap için inş gelmiştir dua et:) bilgisayar kitapı derken temel bilgi teknolojileri dersinimi diyorsun cnm o kolay geçersin biraz pcn iyiyse ve programları az buçuk biliyorsan bir iki sefer okumanla anlarsın birde bolbol soru çözdünmü tmmdır::)ha öylemi :) pardon canım, gece geç saat olunca kafa gitti iyice sıyırdım... :)
ozaman telaş yapma yaa konular bittiyse geriye sadece pratik kalıyor ve soru çözmek için de bir ay sana yeter artar bile..
bu arada maşallah diyeyim, ne güzel bitirmişsin...benim 3 dersim yarım, 1 dersim de hiç başlanmadı...
bilgisayar hiç başlamadım daha, korkmak gerekirmi ya bilgisayardan, çıkmış sorulara bile çalışarak geçiliyor diyorlar...aöf nin bilgisayar kitabına baktım da anam konular maşallah upuzun, bir ünite nerdeyse 30 sayfa bitermi o yaa, napıcam benhiç bakmadım bilgisayara...
şuara islam sanat tarihi ile kafayı yemek üzereyim çok zorrr, soruları çözerken rezalet.... offfff
Ünite sayım oldu 9
% 50 oldu
arkadaşlar hiç işletme 4. sınıf yokmu özetlerimi gönderebilirim dedim ama kimse istemedi henüz.
inş cnm annem gitti bugün başka yere bakmaya kitap için inş gelmiştir dua et:) bilgisayar kitapı derken temel bilgi teknolojileri dersinimi diyorsun cnm o kolay geçersin biraz pcn iyiyse ve programları az buçuk biliyorsan bir iki sefer okumanla anlarsın birde bolbol soru çözdünmü tmmdır::)
inşallah bulur annen canım valla bugün aklıma geldinhemen hemen bütün gün çalıştım sanat tarihine... valla kafayı yicem yaa olmuyor olmuyor olmuyorrr üff diğer derslerde bi kere okusam anlıyorum ama yok bu ders beni öldürcek...bukadar uğraşıyorum ya birde kalırsam çok üzülecem...
hani çalışmamış olsam içim yanmayacak ama bukadar çabalıyorum olmuyor...ezber çok fazla aşırı detaya inilmiş..çıkmış sorularda da maşallah detayları sormuşlar...o yüzden yüzeysel çalışıp geçemiyorum napıcam ben yaa,
bu arada evet canım temel bilgi teknolojisi dersine diyorum hiç kitabı açmadım daha, canım valla işte genel bişeyler biliyorum kullanabilecek kadar bilgisayarı...
ama detaydan anlamam, ne bileyim işlemci anakar byte vs onları hiç bilmiyorum
güya en sona onu bırakmıştım, ama bu sanat tarihi günlerimi yiyo bitiriyo, bu gidişle sınava gireceğim güne kadar sanatla uğraşacam
kitapım geldi iki dersın bir ünitesinin sorularını çözdüm bile çok mutluyum:) ben sadece sorulara çalışmayı düşünüyorum cnm hem aöf kitapının hem soru bankasının murat eğitim yayınları zaten soruları açıklayarak şık vermiş gayet güzel:) soru bankası aldıysan sende öle yap cnm ama önce aöf kitapının değerlendirme sorularını ezberle ve sayfaların yanında küçük küçük anlatımlar var onları ezberle ve her ünitenin sonunda özet var onlara çalış sonrada soru bankasını yut inş olur cnm:)
bana gönderirseniz çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkürler
canım ben ilk aöf nin kitaplarını aldığımda dedimki iyi iyi hem aöf nin konu sonlarındaki soruları çözerim, hem murat yayınlarının konu sanlarındaki soruları çözerim, hemde muratın soru bankasını almıştım ondaki soruları çözerim oh oh ne iyi diyordumanam bi kontrol ettim şok oldum,,,neden diyeceksin?
şöyle anlatayım, bendeki murat yayınları konu anlatımlı kitabı varya, işte o aöf nin kitaplarındaki ünite sonu sorularını kopya ederek almışsorular tıpatıp aynı....
ikincisi ise en çok buna üzüldüm, murat yayınlarının soru bankasını almıştım işte, mübarek o da murat yayınlarının konu anlatımlı kitabının ünite sonlarındaki soruları kopya etmişokadar üzüldüm ki....ee ben zaten muratın ünitelerine çalışıp sonundaki soruları zaten çözdüm, koskoca soru bankası kitabım var, ama çözmüş olduğum sorularla tıpatıp aynı..
açıkçası sorusuz kaldım...çözecek soru yok...geçen yılların çıkmış sorularını çözüyorum yavaş yavaş..onlarda bitince soru yok elimde....
napsam nerden soru bankası bulsam alsam acaba? çözdüğüm soruları tekrar soru bankasından çözmek fayda sağlarmı k, sence?
zaten çözmüştüm bunları diye iştahım da kaçtı.üfff....ne şans bee
evt aöf kitapında olan sorularda var bende ama farklı sorularda hazırlamışlar ben memnunum cnm istersen birde karacan akademinin soru bankasını al cnm zaman bitmeden bide ona çalış bende murat yayınlarını gene çalıştır bitir ne olur nolmaz bence
28 oldu
Mailini özelden bildirirsen hemen gönderirim yaren.
geçmiş olsun canım ben de korkuyorum hasta olucam diye çok ağır geçiriyorumtam da hastalık havasıdır bu havalar bence de şöle bi yüzeysel okursun sonra soru çözerek pekiştirirsin
2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu
Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı
Piolin....................27......................-................13.................
GzdBky.................44.......................-...............25...................
Gulbebek...............35.......................-................4.................
Okyonus................36.......................-..............24..................
Sebboyyy...............30...................-.................30..................
sevgi_melegi...........20......................-...............9......................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............48................-................22...................
elkocum......................34...............-................16......................
İncıReçelii....................24.................-...............6...................
gulibik.........................24................ .. .-...........1........................
Karla38.......................27..................-...............4...................
Sedulu.......................36................... .-.............20..................
Bulancak28....................................-..................5......................
pantera14.....................36.................-................4....................
sempaty34.......................................-....................................
Celisuenis.....................40............. .-................16....................
Ausencia......................24................-.................3.....................
zap_zup .....................28....................-..............1....................
Maritsa........................36................. .. ..-.......................................
Nrykrkmz......................24................-...............1.....................
Asilemm.......................48.................-..............14....................
December90.................34....................-.......................................
Günlükgüneşlik................20.................-............4......................
Ada...............................34.............. ....-.........16...................
Heupss...........................34............... .. ...-........2.........................
Eylemhemsire..................26.................. ..-.........2........................
Hully................................28........... .......-..........1.....................
Taylandilek......................26............... ...-...........4......................
btlbetul..........................31.............. .....-...........2....................
sallagitsinbe....................40............... ...-...................................
gulenkalp........................31............... ....-...........4...................
gazeldustubaglara..............41................. .-............22..................
betulyakup........................8............... ......-..........4.....................
asmec...............................16............ ......-...........1......................
prezentablkontes...............28................. ...-.........................................
Kızlar ben de geldim yemekti bulaşıktı derken bu saati buldum yine çok da uykum geliyor erken kalktığım içinkardeşim haftasonu askere gidicek onun da telaşı var alışveriş falan koşuşturuyoruz işte
iyi ediyorsun cnmda murat yayınlarınında başka hangi kitapı aldın merak ettim 100 liraya masraf yapmışınya:) birde hangi bölüm okuyordun sen unuttum ben:)canım zaten 100 liraya yakın masraf ettim kitap aldım birsürü, bide onu alırsam offfgüya aöf bedava veriyor kitapları diye seviniyoruz...pehh bi işe yaramıyor ki kitapları..
30 sayfa yazmışlar bi üniteyi, onuda zamanında vermediler, sınava bir ay kaldı aha şimdi yetiştir artık nasıl yetişcekse off...
ben yine murat yayınlarının kitabını çözüyorum, hem hatırlamış oluyorum hemde yanlış yaptığım soruları tekrardan pekiştirmiş oluyorum, inşallah boşa zaman harcamıyorumdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?