Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Toplamda 14 ünite yaptım, daha yarısı bile değil yapmam gerekenlerin ama bunalmaya başladım birazzz, bu tempoyla devam edebilirsem güzel olacak ama bakalım

Kızlar bir tek ben başlamamışım ,ne güzel başlamışsınız..

Ben muratın soru bankasını aldım sadece soru ezberlesem diyorumm ya çıkmazsa diyorum öle düşüne düşüne daha başlıyamadım ya

merhabalar başarılar dilerim

soru ezberleyerek ders vermedim ben hiç.illaki çalışmak gerekiyor.burdaki arkadaşlar soru ezberliyorlar güya.2 yıllık okulda 7. seneleri :44::44: heleki bu yıl soru ezberleme daha büyük risk.hep soruların değişeceği konusuluyordu.vaktin varken çalışmaya başla decemberim

vuuuuu bu yıl ne kadar kalabalık bir çalışma grubu olmussunuz maşallah azminiz hiç sönmesin hep güzellikler hep başarı paylaşılsın inşallah

canım ya ben 1 üniteden 25- 30 sayfa oku oku bitmez aklımda tutamamaktan korkuyorum ...evet bu sne krediliye geçildiği için baya riskli bir durum..ben bundan önce hep soru ezberledim sayısal dersler hariç..ama şimdi durum değişti malesef..

hem çalışıyorummm nasıld ayapacağım bilmiyorum.

kendince önemli notlar alabilirsin.önemli gelen yerleri fosforlu kalemlerle çizebilirsin.
arkadaşın kitabında gördüm her ünitenin sonundaki özetler en çok işe yaracak sanki

valla bende başlamadım december yalnız değilsin hergün bugün başlıycam diyerek kalkıyorum tık yok geçen sene ben sadece çıkmış sorulara çalıştım notlarım hep 80 90 dı matematik ve ingilizce hariç yetiştirememiştim çalışamadım.bu sene napıcam bilemedim bide 1.sınıfa başlayan oğlum var o yokken çalışmak kolay olur ama ben gece çalışmayı seviyorum oülumda öğlenci okuldan gelince yatana kadar ders yaptırıyorum en önemli dönemi okumaya geçtiler canım çıkıyo ders yaptırana kadar 2 yapıo 10 mola verio ben de yoruluorum resmen nolcak bilemedimm:44:

ekliyorum canım
Toplamda 14 ünite yaptım, daha yarısı bile değil yapmam gerekenlerin ama bunalmaya başladım birazzz, bu tempoyla devam edebilirsem güzel olacak ama bakalım
evet canım bunaltıyo insanı aynı tempo arada kaliteli molalar verebilirsin kendine zaman ayırarak ekliyorum seni de :)
vuuuuu bu yıl ne kadar kalabalık bir çalışma grubu olmussunuz maşallah azminiz hiç sönmesin hep güzellikler hep başarı paylaşılsın inşallah
sağol prensesperim :) arada uğra böyle :)

canım bende de aynı sorun var çalışıyorum eve gidince de yemek falan filan derken zaman geçiyo hiç bakamıyorum akşamları.. ben de sabah erken kalkarak bakmaya çalışıyorum ama hergün de uyanamıyorum işte öle ittir kaktır gidiyorum bkalım

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................12.................

GzdBky.................44.......................-...............22...................

Gulbebek...............35.......................-................4.................

Okyonus................36.......................-..............24..................

Sebboyyy...............30...................-.................30..................

sevgi_melegi...........20......................-...............7......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................22...................

elkocum......................34...............-................16......................

İncıReçelii....................24.................-...............6...................

gulibik.........................24................ .. .-......................................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............16..................

Bulancak28....................................-..................1......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................3.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-.................1.....................

Asilemm.......................48.................-.................14....................

December90.................34....................-.......................................

Günlükgüneşlik................20.................-.................4......................

Ada...............................34.............. ....-................16...................

Heupss...........................34............... .. ...-..............2.........................

Eylemhemsire..................26.................. ..-...............2........................

Hully................................28........... .......-................1.....................

Taylandilek......................26............... ...-..................4......................

btlbetul..........................31.............. .....-....................2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-.........................................

gulenkalp........................31............... ....-....................4...................

gazeldustubaglara..............41................. .. ...-...............20..................

betulyakup........................8............... ......-...................4.....................

asmec...............................16............ ......-................1......................

prezentablkontes...............28................. ...-.........................................

keşke bende öyle erken kalkabilsem bikaç kere yapmıştım sabah çalıştıklarım daha akılda kalıyordu.ama imdi kış birde sıcak yorganın altından çıkıpda ders çalışmak işkence tam yani,işe iderken zorlanıyorum yani düşün:)

bir şekilde başlıcam bakalım..

Ünite sayım oldu 9
% 50 oldu

arkadaşlar hiç işletme 4. sınıf yokmu özetlerimi gönderebilirim dedim ama kimse istemedi henüz.

Ünite sayım oldu 9
% 50 oldu

arkadaşlar hiç işletme 4. sınıf yokmu özetlerimi gönderebilirim dedim ama kimse istemedi henüz.

ekliyorum canım ben de kalktım bakalım çalışıcam biraz bi ünite bitirsem çok iyi olcak

Piolin....................27......................-................12.................

GzdBky.................44.......................-...............22...................

Gulbebek...............35.......................-................4.................

Okyonus................36.......................-..............24..................

Sebboyyy...............30...................-.................30..................

sevgi_melegi...........20......................-...............9......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................22...................

elkocum......................34...............-................16......................

İncıReçelii....................24.................-...............6...................

gulibik.........................24................ .. .-......................................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............16..................

Bulancak28....................................-..................1......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................3.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-.................1.....................

Asilemm.......................48.................-.................14....................

December90.................34....................-.......................................

Günlükgüneşlik................20.................-.................4......................

Ada...............................34.............. ....-................16...................

Heupss...........................34............... .. ...-..............2.........................

Eylemhemsire..................26.................. ..-...............2........................

Hully................................28........... .......-................1.....................

Taylandilek......................26............... ...-..................4......................

btlbetul..........................31.............. .....-....................2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-.........................................

gulenkalp........................31............... ....-....................4...................

gazeldustubaglara..............41................. .. ...-...............20..................

betulyakup........................8............... ......-...................4.....................

asmec...............................16............ ......-................1......................

prezentablkontes...............28................. ...-.........................................

Kızlar 1 ünite çalışabildim anca ya 2.ye geçemiyorum bi türlü şu sistemi değiştiricek ne vardı anlamıyorum ki

Sanırım ben çalışmaya başlamak için geç kalmışım kızlar maşallah valla size.Bende çok istiyorum bir an önce başlayayım ama maalesef benim elimde çalışabileceğim kaynak yok.Kitaplar büroya gelmiş ertesi gün bitmiş ,tekrar ne zaman gelir bilmiyorlar.Yardımcı kitap basılmamış,dersler yeni, kaç üniteden sorumluyum onu bile doğru şekilde bulamıyorum yanlış bilgiler var forumlarda.E öğrenmeden mi indirsem kitapları bilemedim o da ne kadar faydalı olur ki ?Kaldı 1 ay nasıl yetişir çok canım sıkılıyor bu duruma.Aranızda bana çözüm önerisi olan var mı ?

Ben 1. sınıfım yeni başladım yeni müfredat K......N yayınları nokta atış soru kitapcığı aldım ordan çalışıcam sorumlu olduğum üniteleride okuyup geçicem bakalım inş geçeriz hepimiz ben daha yolun başındayım :)

Kızlar 1 ünite çalışabildim anca ya 2.ye geçemiyorum bi türlü şu sistemi değiştiricek ne vardı anlamıyorum ki
canım üniteleri uzun tutmuşlar biünite çok sayfa o yüzden geçemiyoruz bi türlü
Piolin 4 ünite daha bitti 20 ünite oldu toplamda
ekliyorum canım
canım bence sen hiç bekleme e öğrenmeden indir kitaplarını oradan çalış

canım istersen sen de katıl aramıza ünite sayını söylersen yazayım sorumlu olunan üniteleri çoğumuz okuyup geçiyoruz zaten ben yazarak çalışıyodum ama baktımki olmuyo öle de ben de okuyorum

sevgi_melegi...........20......................-...............9......................

gulibik.........................24................ .. .-...........1........................

Sedulu.......................36................... .-.............20..................

Nrykrkmz......................24................-...............1.....................

Asilemm.......................48.................-..............14....................

Günlükgüneşlik................20.................-............4......................

Ada...............................34.............. ....-.........16...................

Heupss...........................34............... .. ...-........2.........................

Eylemhemsire..................26.................. ..-.........2........................

Hully................................28........... .......-..........1.....................

Taylandilek......................26............... ...-...........4......................

btlbetul..........................31.............. .....-...........2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-...................................

gulenkalp........................31............... ....-...........4...................

gazeldustubaglara..............41..................-............20..................

betulyakup........................8............... ......-..........4.....................

asmec...............................16............ ......-...........1......................

maşallah kızlar size bu ne azim ben dersleri boşladım biraz zorla zorla toplam 5 ünite bitirdim

bu arada size danışmak istediğim bir şey var bana yardımcı olursanız çok sevinirim
ben kaç zamandır alanımda staj yapmak istiyordum ve dün aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı toplum merkezi'ne gittim
bir sosyologun yanında gönüllü olarak staj yapmak istediğimi söyledim müdür de bana tamam 10-15 gün sonra gelin ya burda olursunuz ya da sahaya göndeririz sizi
deneyim kazanırsınız biraz dedi.bir şey getirmeme gerek var mı dedim yok siz kendiniz gelin yeter vs dedi
şimdi sormak istediğim şey sahaya göndeririz derken ne demek istedi
zor olur mu ne yapmam gerekiyor bana tavsiye verir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…