Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

oo maşallah. siz yarılamışsınız. bitmek üzere.
bende bu sene adalete başladım. ve henüz hiç çalışmışlığım yok. sanırım yetişmeyecek..:30:
başlamam lazım :18:

canım çok haklısın sistem biraz zorlayacak bizi, ama şöyle bi durum var..zor dersler için bu sistem iyi bişey..çünkü zor dersler haliyle sınıf ortalamasını düşürüyor..haliyle düşük seviyeye yetişmek daha kolay olacak bizim için..
ama aksine kolay görünen dersler için bilakis daha kötü durum :) çünkü sınıf geneli yüksek tutarsa ortalamayı, önceden standart ders geçme yüzdesi sınıfın ortalamasına göre yön alacağı için, haliyle bizde mimlenmiş olacağız :)
şükür yinede, ne diyelim çalışacaz çalışacaz eşşek gibi çalışacaz derdi babam :) ( sözüm meclisten dışarı) :)
canım birde bişey sorcam sana, sen ders olarakmı gidiyorsun çalışma konusunda...mesela bi dersin bütün ünitelerini bitirip, sonra diğer dersten mi devam ediyorsun...
eğer öyle yapıyorsan, o çok zor olur canım yaa, sana tavsiyem her derse ünite ünite çalış...
mesela ben şöyle yapıyorum...7 tane dersim var benim, bugün bi derse veya iki derse, yarın başka derse böyle gidiyorum..hem kolay ve akılda kalıcı oluyor hemde şöyle, dersin birini tamamen bitirip geçersen, sınava kadar diğer dersleri yetiştirirken o bitirmiş olduğun dersleri çoktan unutmuş olursun...haliyle bir ay zaman kaldığı için, sık sık geri dönüp tekrar edemeyeceğin için, bence her dersten bir iki ünite yaparak git., ki böylelikle unutmazsın hemde çalışmak zevkli olur...aynı ders aynı ünite sıkar insanı...
ben açıköğretim okuyanlara hep soruyorum, bu tarz çalışma sistemiyle ilerliyorlar...istersen bi dene...
ben mesela bütün derslerden 3 er veya 4 er ünite bitirmiş durumdayım şuan...sadece dersin birini tümden bitirdim çünkü kolay olduğu için üniteler kısa kısa olunca çabuk bitti...

Ben bütün dersleri bir arada götüremiyorum öyle bi yeteneğim yok :)
Geçen sene de tek tek çalışarak verdim bütün derslerimi kalmadan
Bir dersten bir derse geçince konsantre olamıyorum karışıyor
Bitire bitire gidiyorum daha iyi oluyor
Herkesin çalışma stili farklı tabiki güzel yöntem ama ben beceremedim onu :1:

MERHABA SEVGİ MELEĞİ NASILSINIZ? ÖZELDEN MSJ ATAMADIM BURDAN MAİLİ YAZSAM ATABİLİRMİSİN ÖZETLERİ ŞİMDİDEN ÇOK TŞK MAİL ADRESİM:xxxxx

İletişim adresi paylaşımı yasak olduğu için editledim
Mailinize gönderdim notları

ben bütün dersleri bir arada götüremiyorum öyle bi yeteneğim yok :)
geçen sene de tek tek çalışarak verdim bütün derslerimi kalmadan
bir dersten bir derse geçince konsantre olamıyorum karışıyor
bitire bitire gidiyorum daha iyi oluyor
herkesin çalışma stili farklı tabiki güzel yöntem ama ben beceremedim onu :1:

iletişim adresi paylaşımı yasak olduğu için editledim
mailinize gönderdim notları

çok teşekkür ederim,inş geçeriz sınavları :)

kızlar dört günlük ders çalışma isteği kaçması sonucu epey canım sıkılmıştı :) dört gün kitap yüzü açmadan geçti ve şükür toparladım kendimi, dünle bugün arayı kapattım sanırım :) toplamda 20 ünitem bitmiştir :) geriye daha 21 ünitem var off :( dile kolay ama 21 ünite yaa bitermi acaba 40 gün kalmış bu arada kızlar sınava...
7 dersimin 2 tanesi tümüyle bitti...yani 2 tane dersin altı ünitelerini bitirdim.. diğer iki derse hiç bakmadım henüz.:(
öteki kalan derslerden de 2 şer 3 er ünite bitmişti...
yarın nasip olursa islam ahlak esasları dersine başlamak istiyorum, allah kolaylık versin hepimize kızlar..tam gaz devam hadi bakalım...:)

piolincim 20 ünite bitti toplamda eklermisin...

toplamda 4 ünite bitti :( üf içim sıkıldı bu kitaplardan ya bu ne böle isanın hevesi kaçıyo valla ne yapacağımı şaşırdım..

4 ünitem daha bitti. Bu arada benim alttan derslerimle birlikte toplam ünite sayım 34 imiş onuda düzeltebilirmisiniz...

toplamda 4 ünite bitti :( üf içim sıkıldı bu kitaplardan ya bu ne böle isanın hevesi kaçıyo valla ne yapacağımı şaşırdım..

canım aöf nin kendi kitaplarına çalışmıyorum ben, çünkü üniteler çok uzun ve aşırı detaya inilmiş..yardımcı kitaptan çalışıyorum...kontrol ettim tıpatıp aynı..sadece yardımcı kitap biraz daha detaysız yazılmış...yeterli bence...aöf ile çalışmak öldürür insanı...süre az...bir ayımız kaldı..yetişmez ki aöf nin kitaplarından...bizim bölümde herkes yardımcıdan çalışıyor..ilahiyatlar...
ama diğer bölümleerde durum nedir bilemiyorum...
sadece aöf nin facebook sayfasında okudum daha az önce, bilgisayar dersi kitabına yardımcıdan çalışmayın içeriği değişti yazıyordu...
ben henüz bilgisayar dersine hiç bakmadım, en sona bıraktım...bu ünitelerim bitince ona aöf nin kitabından çalışırım sanırım...gerçi bi bakıcam çok aşırı uzunsa üniteleri, yine yardımcıdan çalışırım..süre kısıtlı çünkü...

Kızlarrrr moralim çok bozukk ben bu kitapları nasıl bitircemmm elimde 4 kitabım var ve vermem gereken ders sayısı 9 :31:daha 1 kitabımı bitirdim oda 3 günde sınava kaldı 40 günn napıcam ben yetiştirememki bana bir çalışma metodu söylerseniz çok sevinirim.:50:

Kızlarrrr moralim çok bozukk ben bu kitapları nasıl bitircemmm elimde 4 kitabım var ve vermem gereken ders sayısı 9 :31:daha 1 kitabımı bitirdim oda 3 günde sınava kaldı 40 günn napıcam ben yetiştirememki bana bir çalışma metodu söylerseniz çok sevinirim.:50:

canım hepimiz aynı durumdayız...
ama birçoğumuz yardımcı kitaptan çalışıyor..aöf nin kitapları kanser eder...bilmiyorum bölümün ne?
yardımcı kitaptan çalış derim ben, çünkü aöf den çalışarak bütün kitapları bitirmek imkansız yaa, 25 veya 30 sayfa bir ünite pöff bitermi yaa...
bak sen yardımcı kitap al...günde 3 ünite rahat bitirirsin...çünkü yardımcı kitaplar derin detaylara inmiyor...zaten sınavlarda da detaylar pek çıkmıyor...

7 ünite oldum
Yarında 2 ünite bitirirm inşallah
Sıkıldım ya daha soru bankasıyla çıkmış soru çözecem
Bir biteydi iyiydi şu okul

kızlar kaydı dondurtmak için yapmamız gereken bir işlem var mı :26:
canım ben de seneye dondurucam bişey yapman gerekmiyor harç yatırmana da gerek yok daha sonra eskisi gibi yatırmadığın harç parası üstüne borç olarak kalmıyor da ..
kızlar dört günlük ders çalışma isteği kaçması sonucu epey canım sıkılmıştı :) dört gün kitap yüzü açmadan geçti ve şükür toparladım kendimi, dünle bugün arayı kapattım sanırım :) toplamda 20 ünitem bitmiştir :) geriye daha 21 ünitem var off :( dile kolay ama 21 ünite yaa bitermi acaba 40 gün kalmış bu arada kızlar sınava...
7 dersimin 2 tanesi tümüyle bitti...yani 2 tane dersin altı ünitelerini bitirdim.. diğer iki derse hiç bakmadım henüz.:(
öteki kalan derslerden de 2 şer 3 er ünite bitmişti...
yarın nasip olursa islam ahlak esasları dersine başlamak istiyorum, allah kolaylık versin hepimize kızlar..tam gaz devam hadi bakalım...:)

piolincim 20 ünite bitti toplamda eklermisin...

4 ünitem daha bitti. Bu arada benim alttan derslerimle birlikte toplam ünite sayım 34 imiş onuda düzeltebilirmisiniz...

7 ünite oldum
Yarında 2 ünite bitirirm inşallah
Sıkıldım ya daha soru bankasıyla çıkmış soru çözecem
Bir biteydi iyiydi şu okul

ekliyorum kızlar ben de bir ünite bitirdim çok çok yavaşım

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................12.................

GzdBky.................44.......................-...............22...................

Gulbebek...............35.......................-................1.................

Okyonus................36.......................-..............24..................

Sebboyyy...............30...................-.................30..................

sevgi_melegi...........20......................-...............7......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................22...................

elkocum......................34...............-................16......................

İncıReçelii....................24.................-...............6...................

gulibik.........................24................ .. .-......................................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............16..................

Bulancak28....................................-..................1......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................3.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-.................1.....................

Asilemm.......................48.................-.................5....................

December90.................34....................-.......................................

Günlükgüneşlik................20.................-.................4......................

Ada...............................34.............. ....-................16...................

Heupss...........................34............... .. ...-..............2.........................

Eylemhemsire..................26.................. ..-...............2........................

Hully................................28........... .......-................1.....................

Taylandilek......................26............... ...-..................4......................

btlbetul..........................31.............. .....-....................2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-.........................................

gulenkalp........................31............... ....-....................4...................

gazeldustubaglara..............41................. .. ...-...............20..................

betulyakup........................8............... ......-...................4.....................

asmec...............................16............ ......-................1......................

prezentablkontes...............28................. ...-.........................................

ama birçoğumuz yardımcı kitaptan çalışıyor..aöf nin kitapları kanser eder...bilmiyorum bölümün ne?
yardımcı kitaptan çalış derim ben, çünkü aöf den çalışarak bütün kitapları bitirmek imkansız yaa, 25 veya 30 sayfa bir ünite pöff bitermi yaa...
bak sen yardımcı kitap al...günde 3 ünite rahat bitirirsin...çünkü yardımcı kitaplar derin detaylara inmiyor...zaten sınavlarda da detaylar pek çıkmıyor...

tamamda canım yardımcı kitapları nerde bulucaz kiiii offfff :26:

Canımmm bölümüm halkla ilişkiler 2.sınıfım ve kitaplarım eksik yardımcı kitap bulamıyorum yani oku oku geç yapıyorum ama detaylar çok fazla ömrümü yedi bu aöf...

Bu arada bitirdiğim ünite sayısı 4:50:

Canımmm bölümüm halkla ilişkiler 2.sınıfım ve kitaplarım eksik yardımcı kitap bulamıyorum yani oku oku geç yapıyorum ama detaylar çok fazla ömrümü yedi bu aöf...

Bu arada bitirdiğim ünite sayısı 4:50:

canım yardımcı kitap bulmak zor değil...aöf bürolarının yakınında satıyorlar..bürodan çıkar çıkmaz hemen eline tutuşturuyorlar, hemen yanına gelip yerdımcı kitap istermisiniz diye soruyorlar.. zorla satıyorlar anlayacağın..:)
ben önce kitabevinden almıştım murat yayınlarınınkini, ama aöf bürosuna bişey sormaya gitmiştim, kapıdan çıkarken hemen yanıma gelip sattılar.. :)
aöf bürosunun yanına hep açıyorlar kitapçı gibi..

ya arkadaslar ılk donemde hangi unıtelerden sorumlu oldugumuzu nerden bılcez kı

canım bak sana bi link kopyalıyorum, ordan girip kendi bölümünü seçip bütün bilgilere bakabilirsin...

burdan konu başlıklarına tek tek bak, veya site içi arama bölümüne yaz bölümünü enter a bas.., ordan bütün herşeyi öğrenirsin...
http://www.aofdestek.net/aof.isletme.bolumu/

Son düzenleme:
canım yardımcı kitap bulmak zor değil...aöf bürolarının yakınında satıyorlar..bürodan çıkar çıkmaz hemen eline tutuşturuyorlar, hemen yanına gelip yerdımcı kitap istermisiniz diye soruyorlar.. zorla satıyorlar anlayacağın..:)
ben önce kitabevinden almıştım murat yayınlarınınkini, ama aöf bürosuna bişey sormaya gitmiştim, kapıdan çıkarken hemen yanıma gelip sattılar.. :)
aöf bürosunun yanına hep açıyorlar kitapçı gibi..

Canımm çok teşekkür ederim:38: geçen gün gittiğimde yoktu kimse belki bu sefer satan kişiler orda olurda bende alırım daha büroya eksik kitaplar gelmemiş adi bunlar paraları yesinlerde başka bişeye gerek yok zaten mağdur ediyorlar insanları.:47:

Back