Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ünite daha bitti toplam 25 olduu![]()
bulancak benim saha dan anladığım sanırım sosyologların çalışma alanlarında mesela adalet veya çocuk esirgeme falan gibi böyle yerlerde araştırma raporu veya anket gibi çalışmalara katılıcaksın ben bu şekilde tahmin ettim arada bilgi ver başlayınca :) çok iyi yapmışsın hayırlı olsunmaşallah kızlar size bu ne azimben dersleri boşladım biraz zorla zorla toplam 5 ünite bitirdim
bu arada size danışmak istediğim bir şey var bana yardımcı olursanız çok sevinirim
ben kaç zamandır alanımda staj yapmak istiyordum ve dün aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı toplum merkezi'ne gittim
bir sosyologun yanında gönüllü olarak staj yapmak istediğimi söyledim müdür de bana tamam 10-15 gün sonra gelin ya burda olursunuz ya da sahaya göndeririz sizi
deneyim kazanırsınız biraz dedi.bir şey getirmeme gerek var mı dedim yok siz kendiniz gelin yeter vs dedi
şimdi sormak istediğim şey sahaya göndeririz derken ne demek istedi
zor olur mu ne yapmam gerekiyor bana tavsiye verir misiniz?
3 ünite daha bitti toplam 25 olduu![]()
canım maşallah arkandan geliyorum bende 22 ünite bitti toplam, piolincim eklermisin..
biraz yavaşladım son iki gündür hiç bakmadım derse, ya nedense bi gün bile ara versem devamı geliyor yaa
bi ara sıkıştırınca ne güzel tam gaz gidiyorumm...bu nasıl iş anlamadım...
bende senin gibiyim ya bir gün çalışmasam ertesi günde öbürüde çalışmadan geçiyor malesef![]()
6 dersim bitti vizeye kadar 4 tane dersim kaldı hepte en zorları kaldı napıcam bakalım
birde bu ara gündüzler yetmio banagece ders çalışıyorum
birkaç saatte 1 ünite bitiriyorum birde gündüz çalışsam günde 3 ünite bitcek galiba
yumurta kapıya dayanınca tutuşcaaaazzzz![]()
Kızlar dün annem ve babam hastaneye yattılar
Çarşamba gününe kadar ordalar
2 gündür dersin d sini bile yapamadım
Kalan 10 ünitemi bitirebilseydim çok iyi olacaktı
Neyse sağlık olsun...
aynen canım resmen beni anlatmışsın yumurta kapıya gelince gece gündüz çalışacaz artık...
ben önceden her dersten ünite ünite çalışıyordum...ama şimdi tam gaz alıp ders bitirerek çalışıyorum...daha benimde hiç başlamadığım iki dersim var,
iki ders tüm bitti...
biri yarım bıdı bıdı bıdı
rezalet haldeyim de neyse...
allah yardımcımız olsun inşallah...bende gece çalışıyom..gündüz oğlum var eşim var ev işi yemek temzilik zaten günler kısa....hemen akşam oluyor..gece daha iyi anlıyorum sanki...
benimde annem var babam var kardeşim var kardeşimin ödevleri var yemek ev işi temizlikçok yoğunuz ya
![]()
bizde de her iş bana bakıyor gündüz koşturmaktan vaktim kalmıyor bide üstüne annemden fırça yiyorm bütün gün naptn diye
bu arada 1 saatte 1 ünite daha bitirdimmmmmm![]()
Neyse sağlık olsun...
maşallah sana ben burda pineklemekten derse bile bakmadımbu interneti söküp atıcam evden olmayacak
bak demekki senle birlikte kalksaymışım bende bitircekmişim
![]()
bundan sonra giderken senide kaldırırım
![]()
geçmiş olsun arkadaşım hayırdır önemli birşey mi var
sıkma canını 10 ünite neki bitirirsin![]()
geçmiş olsuncanım allah şifa versin ailene inşallah...
üzülme 10 ünite ne ki?
günde bi tane bile bitirsen daha 20 gün artar sana..sınava bir aydan fazla var daha üzülme,
kızlar bişy sorcam size, herkes bişey diyor net olarak bi cevap bulamadım..
ara sınavda yüzde kaç, finalde yüzde kaç baz alınacak?
ekliyorum canımcanım maşallah arkandan geliyorum bende 22 ünite bitti toplam, piolincim eklermisin..
biraz yavaşladım son iki gündür hiç bakmadım derse, ya nedense bi gün bile ara versem devamı geliyor yaa
bi ara sıkıştırınca ne güzel tam gaz gidiyorumm...bu nasıl iş anlamadım...
Neyse sağlık olsun...
bana 10 aralık dediler cnm öğrenci kimlik kartı için ben üniteleri çalılıp geçtim sonra her sayfada yanlarda kısa özetler varya onları çalıştım sonra değerlendirme sorularını çözdüm soru bankası alıcam işte ama benim buraya gelemiyor birtürlü deli olucamkızlar size iki sorum var. yardımcı olursanız çok sevinirim.
- derslere nasıl çalışıyorsunuz? yani üniteyi çalışıp geçiyor musunuz yoksa farklı kaynaklardan sorular da çözüyor musunuz?
- öğrenci kimlik kartları ne zaman verilecek, bilginiz var mı ?
Neyse sağlık olsun...