Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

KaRaKİZ3834..............48................-................17...................

canım 5 daha eklermisin :16:

kızlar ilahiyat topiğine pek kimse uğramıyor sanırım,
o yüzden soruma cevap alamadım..size sorayım..ilahiyat önlisanslar ara sınavda 4 üniteden mi sorumlu?
ben 7 dersin 6 şar ünitesinden ara sınavda, dönem sonu sınavında da bütün ünitelerden sorumluyuz diye biliyorum..hatta murat yayınlarının kitabına çalışıyorum ben, kitapta da aynen yazıyor..üff net bi bilgi istiyorum kızlar...açıköğretim bürosunu arasam telefona cevap veren yok, zaten telefonu açsalar bile net bilgi vermiyorlar...herşey muallakta kalıyor çok sinir bozucu yaa resmen karambole giricez sınavlara heralde..
lütfen bilen biri cevap yazsın :(

kızlar ilahiyat topiğine pek kimse uğramıyor sanırım,
o yüzden soruma cevap alamadım..size sorayım..ilahiyat önlisanslar ara sınavda 4 üniteden mi sorumlu?
ben 7 dersin 6 şar ünitesinden ara sınavda, dönem sonu sınavında da bütün ünitelerden sorumluyuz diye biliyorum..hatta murat yayınlarının kitabına çalışıyorum ben, kitapta da aynen yazıyor..üff net bi bilgi istiyorum kızlar...açıköğretim bürosunu arasam telefona cevap veren yok, zaten telefonu açsalar bile net bilgi vermiyorlar...herşey muallakta kalıyor çok sinir bozucu yaa resmen karambole giricez sınavlara heralde..
lütfen bilen biri cevap yazsın :(

1 ARA1001 ARAPÇA I 1-6 /1-10
1 İLH1004 İLK DÖNEM İSLÂM TARİHİ 1-6 / 1-10
1 İLH1003 İSLÂM AHLÂK ESASLARI 1-6 / 1-10
1 İLH1002 İSLÂM İBADET ESASLARI 1-6 / 1-10
1 İLH1001 İSLÂM İNANÇ ESASLARI 1-6 / 1-10
1 İLH1005 İSLÂM SANATLARI TARİHİ 1-6 / 1-10
1 BİL101U TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ I 1-4 / 1-8

http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf

burdan bakabilirsin canım
10 ünite olan derslerinin ara sınavda 6 tanesinden finalde de tamamından
8 ünite olan derslerinde ara sınavda 4ünden finalde tamamından sorumlusun :34:
kolay gelsin...

Son düzenleme:

1 ARA1001 ARAPÇA I 1-6 /1-10
1 İLH1004 İLK DÖNEM İSLÂM TARİHİ 1-6 / 1-10
1 İLH1003 İSLÂM AHLÂK ESASLARI 1-6 / 1-10
1 İLH1002 İSLÂM İBADET ESASLARI 1-6 / 1-10
1 İLH1001 İSLÂM İNANÇ ESASLARI 1-6 / 1-10
1 İLH1005 İSLÂM SANATLARI TARİHİ 1-6 / 1-10
1 BİL101U TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ I 1-4 / 1-8

http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf

burdan bakabilirsin canım
10 ünite olan derslerinin ara sınavda 6 tanesinden finalde de tamamından
8 ünite olan derslerinde ara sınavda 4ünden finalde tamamından sorumlusun :34:
kolay gelsin...
allah razı olsun canım çok teşekkür ederim...bende böyle biliyordum ama başka türlü diyenler oldu falan kafalar karışıyor haliyle...
yalnız bu e öğrenme varya ben ona giremiyorum...benim e öğrenme sayfam oluşmamış henüz aöf bürosunu aradım sordum, yeni kaydolduğunuz için olabilir dediler...sizin bi fikriniz varmı, ne zaman açılır sayfam..

işletme 1. sınıfım 3 tane kitabı 1,5-2 hafta kadar önce almıştım 4 tane kitabı bugün sordum aralıkta diyorlar.
ocakta değilmi sınav nasıl çalışıcam ben :50::50::50::50:

kızlar bende kitaplarını alamayanlardanım..ve baya stres yapıyordum yardmcı kitap yeterlimi diye....içeriği değişti kitapların boşuna çalışmayın eski kitaplara diyorlardı :( ben baya üzülmüştüm bu kadar ünite bitirmiştim boşamı gitti diye..
bugün internetten aöf nin asıl kitaplarını indirdim ve kendi elimdeki yardımcı kitapla kıyasladım...içeriği değişti diyenler yalan söylemiş bence halen aynı içerik..sadece yardımcı kitap önemsiz yerleri özet geçmiş okadar..ben çalışacam yardımcı kitaba..çünkü bu gidişle aöf sınavlar bittikten sonra verecek kitapları sağolsunlar...

Son düzenleme:
Benimde iki kitabım eksik, onları pdf olarak çalışmayı düşünüyorum. Hiç de sevmiyorum ekrandan kitap okumayı :19:

canım nasıl yani şimdi elimizdeki yardımcı kitaplar 4.sınıfla aynı mı ama derslerde eklenmiş yeni dersler var ?

toplamda 5 ünite bitirdim... artık hızlanmalıyım ama inşallah yaa :15:

Kızlar beni de ekleyin bu listeye 7 dersim var aöf işletme ..

Tekrar aldığım derslerim de var her dersten 4 uniteden sorumluyuz sanırım..

28 unite yapıyor..Çalışmaya başlayacagım.

KaRaKİZ3834..............48................-................17...................

canım 5 daha eklermisin :16:

2 ünitem daha bitti toplamda 16 ünitem oldu...

ay inşş bi an önce biterde tekrarlara geçerim..

4 ünite daha bitti ekleyebilirmisin cnm

piolin 3 ünite daha bitirdim.. ekleyebilirmisin...

Piolin 4 konum daha bıttı eklermısın

ekliyorum kızlar :)

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................11.................

GzdBky.................44.......................-...............19...................

Gulbebek...............35.......................-................1.................

Okyonus................36.......................-..............24..................

Sebboyyy...............30...................-.................30..................

sevgi_melegi...........20......................-...............4......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................22...................

elkocum......................34...............-................16......................

İncıReçelii....................24.................-...............6...................

gulibik.........................24................ .. .-......................................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............12..................

Bulancak28....................................-..................1......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................3.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-.................1.....................

Asilemm.......................48.................-.................5....................

December90.................34....................-.......................................

Günlükgüneşlik................20.................-.................4......................

Ada...............................27.............. ....-................12...................

Heupss...........................38............... .. ...-.......................................

Eylemhemsire..................26.................. ..-...............2........................

Hully................................28........... .......-................1.....................

Taylandilek......................26............... ...-..................2......................

btlbetul..........................31.............. .....-....................2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-.........................................

gulenkalp........................31............... ....-....................4...................

gazeldustubaglara..............41................. .. ...-...............16..................

betulyakup........................8............... ......-...................4.....................

asmec...............................16............ ......-................1......................

prezentablkontes...............28....................-.........................................

Bayanlar son halimiz bu.Ben bu sene derslerin tamamını vermek istiyorum.Kardeşim aralıkta askere gidiyor ve döndüğünde evlenicek malum evlilik maddi açıdan yük getiriyor ailelere biz de kredi falan çekicez o yüzden önümüzdeki sene ben dondurucam.Öğrendiğime göre bir yıl dondurursak artık eskisi gibi harç borcumuz olmuyor tekrardan kayıt yenileme yaparak devam ediyoruz eski yıllara ait borç diye bişey yok artık.O yüzden ben de bir sene sonra devam edicem fakat en azından bu yıl bu dersleri verip 2.sınıf olmam lazım.Aklımıza kuvvet bayanlar :) kolay gelsin hepimize:nazar:

canım bişi sorcam nasıl çalışıyosun :) ben 3 gün oldu 1 ünite bitiremedim çaışma stilini nasıl ayarladın yardımcı olurmusun bana..

ben kendimden cevap vereyim, :)
önce konuyu güzelce okuyorum, önemli yerleri altını çizerek okuyorum...sonra ünite bitimindeki soruları çözüyorum...yanlış yaptığım soruların tekrar konusuna bakarak iyice pekiştiriyorum... soruları çözüp de yanlış çıkanları aman deyip geçmiyorum :) tekrardan yanlışların konularını okuyorum...
günde 2 ünite bitirmeye çalışıyorum..tabi bu durum ünitenin uzunluğuna göre değişiyor...mesela kısa kısa olursa 2 ünite, uzun bi ünite olursa tek ünite bitirebiliyorum..
3 yaşında oğlumla zar zor çalışmaya çalışıyorum :) elimden gelen bukadar şükür yinede... allah hepimize yardım etsin, utandırmasın inşallah...

ben kendimden cevap vereyim, :)
önce konuyu güzelce okuyorum, önemli yerleri altını çizerek okuyorum...sonra ünite bitimindeki soruları çözüyorum...yanlış yaptığım soruların tekrar konusuna bakarak iyice pekiştiriyorum... soruları çözüp de yanlış çıkanları aman deyip geçmiyorum :) tekrardan yanlışların konularını okuyorum...
günde 2 ünite bitirmeye çalışıyorum..tabi bu durum ünitenin uzunluğuna göre değişiyor...mesela kısa kısa olursa 2 ünite, uzun bi ünite olursa tek ünite bitirebiliyorum..
3 yaşında oğlumla zar zor çalışmaya çalışıyorum :) elimden gelen bukadar şükür yinede... allah hepimize yardım etsin, utandırmasın inşallah...

çok teşekkür ederim valla bende evliyim ama çocuk yok sen iyi bile yapıyon benim 26 üniteden 2 si bitti daha.3 gündürde 1 ünite üzerindeyim.ben ilk önce okuyom sonra soruları çözüyom sonra özet çıkartıyorum yaz yaz bitmiyo bide en zor derstenmi başladım nedir :) türk vergi sistemi ama dediğin gibi başarırız inşallah.allah yardımız olsun.sanada gönülden başarılar diliyorum valla çocukla biz boş evde mızmızlanıyoz :)

çok teşekkür ederim valla bende evliyim ama çocuk yok sen iyi bile yapıyon benim 26 üniteden 2 si bitti daha.3 gündürde 1 ünite üzerindeyim.ben ilk önce okuyom sonra soruları çözüyom sonra özet çıkartıyorum yaz yaz bitmiyo bide en zor derstenmi başladım nedir :) türk vergi sistemi ama dediğin gibi başarırız inşallah.allah yardımız olsun.sanada gönülden başarılar diliyorum valla çocukla biz boş evde mızmızlanıyoz :)

canım bende ilk başlarda yazarak çalışmayı denedim ama çok zaman kaybı olduğu kanaatine vardım...çünkü yazma esnasında daha çabuk okur hatta tekrar bidaha okurum diye karar aldım...
benimde toplamda 41 ünitem var, ve 16 ünite bitirdim şimdiye kadar...daha çok var ama sınava kadar inşallah bitiririm 40 gün falan kaldı sınava...:(
birde sana tavsiyem zor deslerden başlama bence, öncelikle az çok fikir sahibi olduğun ve kolay gibi görünen kısa üniteleri bitir...çünkü sınava kadar bunları unutur gidersin...
mesela ben ilahiyat önlisansım, islam sanatları tarihi diye bi ders var nasıl illet bişey öyle uzun üniteler ve zor ki hep ezber...
o yüzden o dersi sonlara doğru çalışacam ki aklımda kalsın sınav zamanında..
7 dersim var, dersin biri tamamen bitti çok şükür...
kalan derslerden bilgisayar ve islam sanatları tarihini sona bıraktım...
geri kalan derslerinde 3 er ünite bitirdim...
iyi gidiyor gibiyim bakalım inşallah sınava kadar bitircem...sana da kolay gelsin canım, valla çoluk çocuk yokken kıymetini iyi bilin zamanınızın, çocukla uğraşmaktan derse zaman kalmıyor ki, zar zor bi fırsat buluyorum, onda da ya biri geliyor ya bişey çıkıyor derken hadiiiiii o fırsat da boşa gidiyor...

allah razı olsun canım çok teşekkür ederim...bende böyle biliyordum ama başka türlü diyenler oldu falan kafalar karışıyor haliyle...
yalnız bu e öğrenme varya ben ona giremiyorum...benim e öğrenme sayfam oluşmamış henüz aöf bürosunu aradım sordum, yeni kaydolduğunuz için olabilir dediler...sizin bi fikriniz varmı, ne zaman açılır sayfam..

evet yeni kayıttan dolayıdır bir sorun olmaz hala birçok şeyi düzelticekler yakında açılır

kızlar bende kitaplarını alamayanlardanım..ve baya stres yapıyordum yardmcı kitap yeterlimi diye....içeriği değişti kitapların boşuna çalışmayın eski kitaplara diyorlardı :( ben baya üzülmüştüm bu kadar ünite bitirmiştim boşamı gitti diye..
bugün internetten aöf nin asıl kitaplarını indirdim ve kendi elimdeki yardımcı kitapla kıyasladım...içeriği değişti diyenler yalan söylemiş bence halen aynı içerik..sadece yardımcı kitap önemsiz yerleri özet geçmiş okadar..ben çalışacam yardımcı kitaba..çünkü bu gidişle aöf sınavlar bittikten sonra verecek kitapları sağolsunlar...

içerik değişmesi falan yok sadece ünite adları değişti veya 1 ders 2 döneme bölündü

ben geçen senede eski sistem yardımcı kitaplardan çalıştım bu senede hala öyle devam ediyorum tabi okul kitaplarınada göz gezdiriyorum

yalnız dikkatli git okul kitaplarınla kıyasla sürekli yerleri değiştirilen üniteler vs. olabilir

hiç korkma ben ilk senemin 2 döneminide yüksek onur belgesiyle bitirdim sırf yardımcı kitaplarla:34:

Back