Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

2 ünitem daha bitti :)

sağol piolin teşekkürler..:)
ara sınavda sorumlu olduğum 41 tane ünite var.. ve ben henüz 13 ünite bitirdim toplam... bugüne kadar biraz ağırdan aldım ama artık daha fazla çalışırım sınav yaklaştı malum... günde en az bir, en fazla 3 ünite bitiriyordum kısalığına uzunluğuna göre....artık bitirdikçe yazıcam buraya...çok güzel bi topik olmuş teşekkürler...çok gaza gelinir burda :)

16 ünitem var.. :)
Ve ben sadece 1 tanesini bitirdim.. :)

Beni de ekleyin lütfen.. :)

19 üniteyi devirmiş bulunmaktayım:64::64:

Piolin canım benım calıstıgım unite sayım 20 oldu eklermısın lısteye

canım piolin 4 ünite bitti yazar mısın?

ekliyorum kızlar ben de kalktım erkenden çalışıcam şimdi :31: dün de çalıştım ama bitiremedim üniteyi bugün bitiririm belki

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................10.................

GzdBky.................44.......................-...............19...................

Gulbebek...............35.......................-................1.................

Okyonus................36.......................-..............20..................

Sebboyyy...............30...................-.................30..................

sevgi_melegi...........20......................-...............4......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................17...................

elkocum......................34...............-................14......................

İncıReçelii....................24.................-...............6...................

gulibik.........................24................ .. .-......................................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............12..................

Bulancak28....................................-..................1......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................3.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-.................1.....................

Asilemm.......................48.................-.................4....................

December90.................34....................-.......................................

Günlükgüneşlik................20.................-.................4......................

Ada...............................27.............. ....-................8...................

Heupss...........................38............... .. ...-.......................................

Eylemhemsire..................26.................. ..-...............2........................

Hully................................28........... .......-................1.....................

Taylandilek......................26............... ...-..................2......................

btlbetul..........................31.............. .....-....................2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-.........................................

gulenkalp........................31............... ....-....................4...................

gazeldustubaglara..............41................... ...-...............13..................

betulyakup........................8............... ......-...................4.....................

asmec...............................16..................-................1......................

ben egemin yardımcı kitaplarından çalışıyorum
okul kitaplarına göz gezdirip testlerini çözüyorum
üst sınıftan aldığım 3 derside okul kitabından çalışıyorum(tam bir işkenceeeee:53:)

geçen senede hep yardımcı kitaplardan çalıştım 2 dönemide yüksek notlarla bitirdim
okul kitapları iyi hoş ama çok boş ayrıntılar var ve çok uzunlar bence gereksiz:37:

sen bu sene yardımcı kitabı nerden buldun canım ? yasaklandı dediler:53:

Yaaaaaaaa kızlarr hepiciğinize hayranımmmmmmm

ben elime kitabı aldım ama sıkldım ya içim karardı resmen .nasıl çalışcağaım diyip durdum ama başlamam laım artık ama nasıl ya??

merhaba kızlar elime kitap geçmedi henüz,,en iyisi yardımcı kitaplar onlarda henüz çıkmadı sanırım ara sınavda üniteler yarı yarıya o nedenle 1 ayda çalışabiliriz fakat dönem sonu sınavında tüm ünitelerden sorumluyuz ve 1 ay sürede çok az oluyor :( sıkı çalışmak gerek bende çok sevmiyorum çalışmayı ama son senem veripte kurtulmak istiyorum.inş hepimiz geçeriz sınav sistemide değişti inş karıştırmamışlardır:44:

merhaba kızlar elime kitap geçmedi henüz,,en iyisi yardımcı kitaplar onlarda henüz çıkmadı sanırım ara sınavda üniteler yarı yarıya o nedenle 1 ayda çalışabiliriz fakat dönem sonu sınavında tüm ünitelerden sorumluyuz ve 1 ay sürede çok az oluyor :( sıkı çalışmak gerek bende çok sevmiyorum çalışmayı ama son senem veripte kurtulmak istiyorum.inş hepimiz geçeriz sınav sistemide değişti inş karıştırmamışlardır:44:

MERHABA ;

Yardımcı kitaplar kaldrıldı o sebeble açıköğretimin vermiş olduğu kitaplardan çalışacakasın canım ,birde murat eğitim kurumnlarında soru bankası var onları alabilrsin soru çözzmek amaçlı..

benim bölümüm geçen yılda kredili sistemdi

çıkmış soruları çözüyordum işe yaramıyordu diyemeyeceğim yani eskiden 30 sorudan 20si çıkmış soru oluosa şimdide
5-6 tanesi çıkmışların aynıları oluyor kar kardır çıkmışları mutlaka ezberleyin:34:

yalnız geçen sene kredili sistem yoktu ki .............

merhaba ;

yardımcı kitaplar kaldrıldı o sebeble açıköğretimin vermiş olduğu kitaplardan çalışacakasın canım ,birde murat eğitim kurumnlarında soru bankası var onları alabilrsin soru çözzmek amaçlı..

öyleyse kötü oldu murat'ın kitapları iyiydi,,,soru kitapçıklarıda yararlı olur gerçi

sen bu sene yardımcı kitabı nerden buldun canım ? yasaklandı dediler:53:

eski sistem kitaplardan buldum canım ücretsiz fasikül çıkarıp kredili sisteme uydurmaya çalışmışlar fenada olmamış:1: yazın gidip arayıp buldum ben o zaman toplatılcak falan diyorlardı ne oldu toplattılarmı onları bilmiyorum:44: egem yayınlarının benim kitaplarım okul öncesi öğretmenlik bölümü..

yalnız geçen sene kredili sistem yoktu ki .............

vardı canım birkaç bölüm kredili sisteme geçiş yapmıştı benim bölümüm okul öncesi öğretmenlik bölümü 1.sınıfta kredili sistemle başladım yani eski sistemi bilmiyorum

eski sistem kitaplardan buldum canım ücretsiz fasikül çıkarıp kredili sisteme uydurmaya çalışmışlar fenada olmamış:1: yazın gidip arayıp buldum ben o zaman toplatılcak falan diyorlardı ne oldu toplattılarmı onları bilmiyorum:44: egem yayınlarının benim kitaplarım okul öncesi öğretmenlik bölümü..

Evet canim yok artik ya

Kızlar benim okuduğum bölümün ( adalet bölümü ) yardımcı konu anlatımlı kitabı yok...
Aöf'ün verdiği kitablarda fena halde çalışma hevesimi kırıyo..
Bende bu sefer geçmiş senelerin çıkmış sorunlarından çalışacağım..
Konu çalışmayıp sırf soru çözerek başarılı olan ders veren var mı ?

Kızlar benim okuduğum bölümün ( adalet bölümü ) yardımcı konu anlatımlı kitabı yok...
Aöf'ün verdiği kitablarda fena halde çalışma hevesimi kırıyo..
Bende bu sefer geçmiş senelerin çıkmış sorunlarından çalışacağım..
Konu çalışmayıp sırf soru çözerek başarılı olan ders veren var mı ?

kredili sistemde çok fazla çıkmış sorulardan çıkmıyor
hiç çalışmasanda konu sonundaki özetleri ezberleyebilirsin
konu içlerinde koyu siyah yazan küçük notlara göz gezdirebilirsin
hiç konu bilmeden soru ezberlemek pek işe yaramaz bence:44:

kredili sistemde çok fazla çıkmış sorulardan çıkmıyor
hiç çalışmasanda konu sonundaki özetleri ezberleyebilirsin
konu içlerinde koyu siyah yazan küçük notlara göz gezdirebilirsin
hiç konu bilmeden soru ezberlemek pek işe yaramaz bence:44:

Ahhh deme nolur... :18:

Akşama kadar bilgisayar başında kafa patlıyorum eve pert bi şekilde geliyorum ve akşamda o kitapları mümkün değil kafam almaz...:19:

En azından soru çalışarakda anlarım diye düşünüyorum... Bu şekilde anlamam şart yoksa yine çalışmadansınava girmek zorunda kalacağım... :31:

Allahım yardım et bana nolur ders çalışma azmi ver...

Ahhh deme nolur... :18:

Akşama kadar bilgisayar başında kafa patlıyorum eve pert bi şekilde geliyorum ve akşamda o kitapları mümkün değil kafam almaz...:19:

En azından soru çalışarakda anlarım diye düşünüyorum... Bu şekilde anlamam şart yoksa yine çalışmadansınava girmek zorunda kalacağım... :31:

Allahım yardım et bana nolur ders çalışma azmi ver...

konuların nasıl bilemiyorum ki mesela benim hep terimler var
ezber yapmam gerekiyor çalışmazsam ezberlemezsem hiç soru çözemem:50:
belki senin öyle değildir sorulardan birşeyler kapabilirsin
ama yine o ünite sonundaki 1er sayfalık kısa özetleri oku hiç okumamaktan iyidir
bak görürsün onlar işe yarıyor gerçekten:34:

Valla kafayı yicem artık daha hiç çalışmaya başlamadım,
çünkü aöf kitapları gerçekten berbat konu anlatımlı kitapta
yok artık, uluslararası ilişkiler 3.sınıf notları olan yokmu :(
bugün sonunda e öğrenmeye girdim ama sadece elimde olan
kitabın aynısına girebildim alıştırmalara falan giremedim neden
bilginiz varmı nasıl girebilirim off pişmanın aöf kayıt olduğuma
2 sene daha okulda okusaydım keşke :s

Son düzenleme:
Kızlar ben okuyup geçiyorum ama aklımda kalmıyor gbi ya sanki :5: bakalım neler yapabilicem bi ünite bitirmiştim dün bugün yenisine başlıycam

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................11.................

GzdBky.................44.......................-...............19...................

Gulbebek...............35.......................-................1.................

Okyonus................36.......................-..............20..................

Sebboyyy...............30...................-.................30..................

sevgi_melegi...........20......................-...............4......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................17...................

elkocum......................34...............-................14......................

İncıReçelii....................24.................-...............6...................

gulibik.........................24................ .. .-......................................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............12..................

Bulancak28....................................-..................1......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................3.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-.................1.....................

Asilemm.......................48.................-.................4....................

December90.................34....................-.......................................

Günlükgüneşlik................20.................-.................4......................

Ada...............................27.............. ....-................8...................

Heupss...........................38............... .. ...-.......................................

Eylemhemsire..................26.................. ..-...............2........................

Hully................................28........... .......-................1.....................

Taylandilek......................26............... ...-..................2......................

btlbetul..........................31.............. .....-....................2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-.........................................

gulenkalp........................31............... ....-....................4...................

gazeldustubaglara..............41................. .. ...-...............13..................

betulyakup........................8............... ......-...................4.....................

asmec...............................16............ ......-................1......................

Kızlar ben aöf işletme 4.sınıfa geçtim geçen sene çalışmadan 3 dersi vermiştim 3 dersim kalmıştı kredili sisteme geçmiş bu sene ve kitaplara bakınamadım bile daha :((

N'apacağız bilmiyorum...Kitaplar bir sürü ve çalışıyorum ben birde

Kızlar beni de ekleyin bu listeye 7 dersim var aöf işletme ..

Tekrar aldığım derslerim de var her dersten 4 uniteden sorumluyuz sanırım..

28 unite yapıyor..Çalışmaya başlayacagım.

Back