Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Benimde iki kitabım eksik, onları pdf olarak çalışmayı düşünüyorum. Hiç de sevmiyorum ekrandan kitap okumayı :19:

bir kırtasiyeyle anlaşıp ucuza çıkartabilirsin

gerçekten zor karalamadan kitaba dokunmadan çalışmak ben hiç yapamam:50:

içerik değişmesi falan yok sadece ünite adları değişti veya 1 ders 2 döneme bölündü

ben geçen senede eski sistem yardımcı kitaplardan çalıştım bu senede hala öyle devam ediyorum tabi okul kitaplarınada göz gezdiriyorum

yalnız dikkatli git okul kitaplarınla kıyasla sürekli yerleri değiştirilen üniteler vs. olabilir

hiç korkma ben ilk senemin 2 döneminide yüksek onur belgesiyle bitirdim sırf yardımcı kitaplarla:34:

ay maşallah size yaa, ben yüksek onur belgesi falan istemem canım yaa :) dersleri geçeyim yeter :)
çok teşekkür ederim rahatladım inan, ne zamandır bi muallaklık gidiyor, kimse bişey bilmiyor aöf den bilgi verilmiyor kafayı yemek üzereydim..senden bunları duyunca inan rahatladım tekrar teşekkür ederim..

İşletme 4. sınıf olanlar ders özetleri için bana ulaşabilir kızlar
Normal ders özetleridir, e öğrenme den çıkarılma değil
Bana özelden ulaşsın mailini yazsın bende atayım
Olmadı eğer çok kişiysek beğen yapın ben özetleri işletme 4 olarak konu başlığında paylaşayım...

aöf büroları ktapları dağıtmaya başladımı kızlar ben daha kitap felan alamadığım için çalışmaya başlamadım acayip stresimm

Piolin toplam 16 konu bitti benimde
ekliyorum canım :)
aöf büroları ktapları dağıtmaya başladımı kızlar ben daha kitap felan alamadığım için çalışmaya başlamadım acayip stresimm

bazıyerler dağıtıyor bazı iller aralıkta demiş kitaplar için sen en iyi büroyu arayarak öğrenebilirsin canım

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................11.................

GzdBky.................44.......................-...............19...................

Gulbebek...............35.......................-................1.................

Okyonus................36.......................-..............24..................

Sebboyyy...............30...................-.................30..................

sevgi_melegi...........20......................-...............4......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................22...................

elkocum......................34...............-................16......................

İncıReçelii....................24.................-...............6...................

gulibik.........................24................ .. .-......................................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............16..................

Bulancak28....................................-..................1......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................3.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-.................1.....................

Asilemm.......................48.................-.................5....................

December90.................34....................-.......................................

Günlükgüneşlik................20.................-.................4......................

Ada...............................27.............. ....-................12...................

Heupss...........................38............... .. ...-.......................................

Eylemhemsire..................26.................. ..-...............2........................

Hully................................28........... .......-................1.....................

Taylandilek......................26............... ...-..................2......................

btlbetul..........................31.............. .....-....................2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-.........................................

gulenkalp........................31............... ....-....................4...................

gazeldustubaglara..............41................. .. ...-...............16..................

betulyakup........................8............... ......-...................4.....................

asmec...............................16............ ......-................1......................

prezentablkontes...............28................. ...-.........................................

ay maşallah size yaa, ben yüksek onur belgesi falan istemem canım yaa :) dersleri geçeyim yeter :)
çok teşekkür ederim rahatladım inan, ne zamandır bi muallaklık gidiyor, kimse bişey bilmiyor aöf den bilgi verilmiyor kafayı yemek üzereydim..senden bunları duyunca inan rahatladım tekrar teşekkür ederim..

bazen etrafa kullaklarımızı kapamak en iyisi hiç bilmeden konuşan dolu insan var:50:

boşuna stres yapma bende senin gibiydim geçen yıl stresten deli gibi dolaşıyordum

kimse birşey bilmiyordu ama zamanla alışıo insan merak etme:16:

selam kızlar herkese..bugün aöf yi aradım...kitaplar geldimi diye sordum dört tanesi geldi dediler...
ilahiyat önlisansım...dört kitabımı aldım bugün bursa osmangazi şubesinden...
bilgisayar..
ilk dönem islam tarihi..
arapça...
ve islam inanç esasları...

ama ortalıkta dolaşan söylentilere kulak asıp boşuna evham yapmışım..evdeki yardımcı kitabımla kıyasladım, içerik miçerik hepsi yalan...
aynı kitaplar kızlar değişme falan göremedim ben..boşuna telaş yapmışım..keşke gönül rahatlığıyla çalışsaymışım...

piolincim, benim sorumlu olduğum ünite sayısı 34 imiş.. :)
4 işlemime sağlık, nasıl hesaplama yaptıysam :1:
bir de 2 ünitem bitti, eklersen sevinirim...

kendi zekamdan kuşku duymaya başladım ya bine üniversite okuyorum

kızlar ben şimdi kitaplarımı aldım 3 kitabım eksik kaldı
2. sınıftan 3 3. sınıftan 7 dersim var

şimdi kitaplarda toplam 8 ünite var

toplamdada dört sınav yapılacak

birinci sınavda dört ünit den sorumluyuz bu ocaktaki sınavdan sonra hemen bide şubatta sınav var kalan 4 üde orda sorup ikinci döneme başka kitaplarmı verecekler yoksa toplamda bir senede sadece 8 ünit eden mi sorumluyuz

bide bu kitaplarda genel değerlendirme testi felan yok ünit sonlarına 10 soruluk test koymuşlar hepsi o muratın sitesinden bakıyorum 5 . dönem kamu yönetimi aöf kitabı gözükmüyo yaprak test bakıcam bende

ay çok karıştı aklım yaa

bilenler bilmeyenlere anlatsın lütfenn

kendi zekamdan kuşku duymaya başladım ya bine üniversite okuyorum

kızlar ben şimdi kitaplarımı aldım 3 kitabım eksik kaldı
2. sınıftan 3 3. sınıftan 7 dersim var

şimdi kitaplarda toplam 8 ünite var

toplamdada dört sınav yapılacak

birinci sınavda dört ünit den sorumluyuz bu ocaktaki sınavdan sonra hemen bide şubatta sınav var kalan 4 üde orda sorup ikinci döneme başka kitaplarmı verecekler yoksa toplamda bir senede sadece 8 ünit eden mi sorumluyuz

bide bu kitaplarda genel değerlendirme testi felan yok ünit sonlarına 10 soruluk test koymuşlar hepsi o muratın sitesinden bakıyorum 5 . dönem kamu yönetimi aöf kitabı gözükmüyo yaprak test bakıcam bende

ay çok karıştı aklım yaa

bilenler bilmeyenlere anlatsın lütfenn

ocaktaki sınavda elimizdeki kitapların 4 ünitesinden şubatta tüm kitaptan sorumluyuz arkadaşım

ikinci dönemde başka kitaplar verilecek yani başka dersler:21:

murat yayıncılık soru bankalarını bastı satıştalar iyice bir araştır bakalım umarım bulursun:16:

ocaktaki sınavda elimizdeki kitapların 4 ünitesinden şubatta tüm kitaptan sorumluyuz arkadaşım

ikinci dönemde başka kitaplar verilecek yani başka dersler:21:

Murat yayıncılık soru bankalarını bastı satıştalar iyice bir araştır bakalım umarım bulursun:16:

sağol arkadaşımmm bende sevinmiştim bu sene dersler az diye hihihihi

ben bi mecidiyeköye yapaymda kitapları alayım

Bu hafta hiç çalışamadım bugün 1 ünite bitirdim 5 oldum
Diğer üniteye başladım ama bitmeyebilir çok uzun

canım üzülme hiç yalnız değilsin :) bende 4 gündür kitap açmadım...bugün bir ünite bitirdim şükür...:)
ama bu son bitirdiğim üniteyle dersin birini tamamen bitirmiş oldum allaha şükür...
ara deneme sınavındaki soruları çözdüm, ve eski çıkmış soruları çözdüm...toplamda çözdüğüm soru sayısı 100'ü geçti :)
o yüzden sevinçliyim...:) darısı diğer derslerdeki ünitelerimin başına :)
allah yardım etsin bize...

canım üzülme hiç yalnız değilsin :) bende 4 gündür kitap açmadım...bugün bir ünite bitirdim şükür...:)
ama bu son bitirdiğim üniteyle dersin birini tamamen bitirmiş oldum allaha şükür...
ara deneme sınavındaki soruları çözdüm, ve eski çıkmış soruları çözdüm...toplamda çözdüğüm soru sayısı 100'ü geçti :)

İnşallah canım bende 2. dersimin ilk ünitesini bitirmiş oldum
Soru bankamı almadım daha alır almaz çözcem
Nette benim bölümümün ortak sayfası var orda herkes çıkardığı özeti paylaşıyor ama ben kendim çıkarmak istiyorum
En azından yazıp geçmek bile akılda kalmasını sağlıyor
Bu sene gelmeseydi şu sistem çok iyi olacaktı

İnşallah canım bende 2. dersimin ilk ünitesini bitirmiş oldum
Soru bankamı almadım daha alır almaz çözcem
Nette benim bölümümün ortak sayfası var orda herkes çıkardığı özeti paylaşıyor ama ben kendim çıkarmak istiyorum
En azından yazıp geçmek bile akılda kalmasını sağlıyor
Bu sene gelmeseydi şu sistem çok iyi olacaktı

canım çok haklısın sistem biraz zorlayacak bizi, ama şöyle bi durum var..zor dersler için bu sistem iyi bişey..çünkü zor dersler haliyle sınıf ortalamasını düşürüyor..haliyle düşük seviyeye yetişmek daha kolay olacak bizim için..
ama aksine kolay görünen dersler için bilakis daha kötü durum :) çünkü sınıf geneli yüksek tutarsa ortalamayı, önceden standart ders geçme yüzdesi sınıfın ortalamasına göre yön alacağı için, haliyle bizde mimlenmiş olacağız :)
şükür yinede, ne diyelim çalışacaz çalışacaz eşşek gibi çalışacaz derdi babam :) ( sözüm meclisten dışarı) :)
canım birde bişey sorcam sana, sen ders olarakmı gidiyorsun çalışma konusunda...mesela bi dersin bütün ünitelerini bitirip, sonra diğer dersten mi devam ediyorsun...
eğer öyle yapıyorsan, o çok zor olur canım yaa, sana tavsiyem her derse ünite ünite çalış...
mesela ben şöyle yapıyorum...7 tane dersim var benim, bugün bi derse veya iki derse, yarın başka derse böyle gidiyorum..hem kolay ve akılda kalıcı oluyor hemde şöyle, dersin birini tamamen bitirip geçersen, sınava kadar diğer dersleri yetiştirirken o bitirmiş olduğun dersleri çoktan unutmuş olursun...haliyle bir ay zaman kaldığı için, sık sık geri dönüp tekrar edemeyeceğin için, bence her dersten bir iki ünite yaparak git., ki böylelikle unutmazsın hemde çalışmak zevkli olur...aynı ders aynı ünite sıkar insanı...
ben açıköğretim okuyanlara hep soruyorum, bu tarz çalışma sistemiyle ilerliyorlar...istersen bi dene...
ben mesela bütün derslerden 3 er veya 4 er ünite bitirmiş durumdayım şuan...sadece dersin birini tümden bitirdim çünkü kolay olduğu için üniteler kısa kısa olunca çabuk bitti...

bitirilen ünite sayım 22 oldu yetişmeyecek diye kokuyorum birde 10 aralıkta staj var:18:

piolincim, benim sorumlu olduğum ünite sayısı 34 imiş.. :)
4 işlemime sağlık, nasıl hesaplama yaptıysam :1:
bir de 2 ünitem bitti, eklersen sevinirim...

20 ünite bitmiştirrrrrrrr:46:

piolincim düzeltirmisin:16:

bitirilen ünite sayım 22 oldu yetişmeyecek diye kokuyorum birde 10 aralıkta staj var:18:

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................11.................

GzdBky.................44.......................-...............22...................

Gulbebek...............35.......................-................1.................

Okyonus................36.......................-..............24..................

Sebboyyy...............30...................-.................30..................

sevgi_melegi...........20......................-...............5......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................22...................

elkocum......................34...............-................16......................

İncıReçelii....................24.................-...............6...................

gulibik.........................24................ .. .-......................................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............16..................

Bulancak28....................................-..................1......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................3.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-.................1.....................

Asilemm.......................48.................-.................5....................

December90.................34....................-.......................................

Günlükgüneşlik................20.................-.................4......................

Ada...............................27.............. ....-................12...................

Heupss...........................34............... .. ...-..............2.........................

Eylemhemsire..................26.................. ..-...............2........................

Hully................................28........... .......-................1.....................

Taylandilek......................26............... ...-..................2......................

btlbetul..........................31.............. .....-....................2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-.........................................

gulenkalp........................31............... ....-....................4...................

gazeldustubaglara..............41................. .. ...-...............17..................

betulyakup........................8............... ......-...................4.....................

asmec...............................16............ ......-................1......................

prezentablkontes...............28................. ...-.........................................

Kızlar ben de bakamadım bu ara hiç işten çok yorgun geliyorum :31:

kızlar kaydı dondurtmak için yapmamız gereken bir işlem var mı :26:

İşletme 4. sınıf olanlar ders özetleri için bana ulaşabilir kızlar
Normal ders özetleridir, e öğrenme den çıkarılma değil
Bana özelden ulaşsın mailini yazsın bende atayım
Olmadı eğer çok kişiysek beğen yapın ben özetleri işletme 4 olarak konu başlığında paylaşayım...

MERHABA SEVGİ MELEĞİ NASILSINIZ? ÖZELDEN MSJ ATAMADIM BURDAN MAİLİ YAZSAM ATABİLİRMİSİN ÖZETLERİ ŞİMDİDEN ÇOK TŞK MAİL ADRESİM:xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Back