Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha derslerim kesin olarak kayıtlara geçip kitaplarım gelmemiş olsada 31 ünitem var ekler misiniz. Çalıştıkça haber ederim![]()
piolin 17 oldu bitirilen ünite sayım düzeltirmisin![]()
Piolincim,
1 aydan sonra 1 ünite calısabildim anca. öfff![]()
Bende 1 ders bitirdim 4 ünite oldu. Üff kağnı gibiyim![]()
toplamda 3 ders bitti yani 12 konu![]()
Tatlım kağnı gibi olan sen değilsin açıköğretimin kendi kitabından çalışınca öyle oluyor.
Ben 4 ünite bitirdim diyorum ama alttan derslerimin geçen yılki özet halindeki kitaplarından çalıştığım için.. Allahtan onlarda değişiklik olmamş. ikisinde de 20 ünite var çünkü.
ekliyorum hepinizi kızlar ben de bir gelişme yok
2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu
Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı
Piolin....................27......................-................10.................
GzdBky.................44.......................-...............17...................
Gulbebek...............35.......................-................1.................
Okyonus................36.......................-..............16..................
Sebboyyy...............30...................-.................30..................
sevgi_melegi...........20......................-...............4......................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............48................-................17...................
elkocum......................34...............-................14......................
İncıReçelii....................24.................-...............6...................
gulibik.........................24................ .. .-......................................
Karla38.......................27..................-...............4...................
Sedulu.......................36................... .-.............12..................
Bulancak28....................................-..................1......................
pantera14.....................36.................-................4....................
sempaty34.......................................-....................................
Celisuenis.....................40............. .-................16....................
Ausencia......................24................-.................3.....................
zap_zup .....................28....................-..............1....................
Maritsa........................36................. .. ..-.......................................
Nrykrkmz......................24................-.................1.....................
Asilemm.......................48.................-.................4....................
December90.................34....................-.......................................
Günlükgüneşlik................20.................-.................4......................
Ada...............................27.............. ....-................6...................
Heupss...........................38............... .. ...-.......................................
Eylemhemsire..................26.................. ..-...............2........................
Hully................................28........... .......-................1.....................
Taylandilek......................26............... ...-..................1......................
btlbetul..........................31.............. .....-....................2....................
sallagitsinbe....................40............... ...-.........................................
gulenkalp........................31...................-....................4...................
canım benim 2 bitti
canım seni de ekliyim ben hoşgeldin :) hayırlı olsun bölümün vizeye kadar sorumlu olduğun ünite sayısını ve çalıştığın üniteleri de bi ara söylersinpiolin bende ilahiyata kaydoldum...
bende burda gaza gelmek istiyorum :)
topiği fazla inceleyemedim ama yardımcı olursan tek tek söyliyim dersleri üniteleri çalıştıklarımı falan...
cevabını bekliyorum..teşekkürler..
bende aranıza katılmak istiyorum ama benim sadece 2 dersim var bu dönem ara sınav ünite sayım 8 derslerden biri matematik.
geçmiş yılların soruları nekadar işe yarar
çözsek mi
hiç bakmasak mi
geçen yıl kredili sistemden sınava girenler az bilgi alsak sizden
:44:
geçmiş yılların soruları nekadar işe yarar
çözsek mi
hiç bakmasak mi
geçen yıl kredili sistemden sınava girenler az bilgi alsak sizden
:44:
ben egemin yardımcı kitaplarından çalışıyorum
okul kitaplarına göz gezdirip testlerini çözüyorum
üst sınıftan aldığım 3 derside okul kitabından çalışıyorum(tam bir işkenceeeee)
geçen senede hep yardımcı kitaplardan çalıştım 2 dönemide yüksek notlarla bitirdim
okul kitapları iyi hoş ama çok boş ayrıntılar var ve çok uzunlar bence gereksiz![]()
Piolin canım benım calıstıgım unite sayım 20 oldu eklermısın lısteye