Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dün öğlen kitaplarımı almaya gittim ,akşam eve geldim bir bakayım dedim kamu personel hukuku kitabını alayım dedim br baktım bi ünite 25 sayfa ohaaDedim ben bunları nasl okurum yaw dedim
siz o kitaplara mı çalışıyorsunuz ?yoksa soru bankasından mı çalışıyorsunuz?haftasonu murat açıköğretimden kitap almayı düşünüyorum ama siz neyi önerirsiniz?
Birde merak ettiğim konu şu;
ders kitaplarına baktığımda dönem sonunda ki toplam üniteler var .biz bu derslere grdiklten sonra bahar döneminde farklı dersler mi göreceğiz anlamadım ben orayı?
herkes o kitaplardan çalışıyor malesef:18:konu anlatımlı yardımcı kitaplar yok konuyu anlamadan soru bankası neye yarayacak zaten orasıda muamma
Güz döneminde aldığımız kitaplardan sorumluyuz bahar döneminde yeni kitaplar yeni dersler alıcaz arkadaşım
ekliyorum kızlar :)
2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu
Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı
Piolin....................27......................-................10.................
GzdBky.................44.......................-...............15...................
Gulbebek...............35.......................-................1.................
Okyonus................36.......................-..............16..................
Sebboyyy...............30...................-.................30..................
sevgi_melegi...........20......................-...............3......................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............48................-................17...................
elkocum......................34...............-................14......................
İncıReçelii....................24.................-...............5...................
gulibik.........................24.................. .-......................................
Karla38.......................27..................-...............4...................
Sedulu.......................36................... .-.............7..................
Bulancak28....................................-..................1......................
pantera14.....................36.................-................4....................
sempaty34.......................................-....................................
Celisuenis.....................40............. .-................16....................
Ausencia......................24................-.................3.....................
zap_zup .....................28....................-..............1....................
Maritsa........................36................. .. ..-.......................................
Nrykrkmz......................24................-.................1.....................
Asilemm.......................48.................-.................4....................
December90.................34....................-.......................................
Günlükgüneşlik................20.................-.................4......................
Ada...............................27.............. ....-................6...................
Heupss...........................38................. ...-.......................................
Eylemhemsire..................26.................. ..-...............2........................
Hully................................28..................-................1.....................
Taylandilek......................26..................-..................1......................
btlbetul..........................31...................-....................2....................
sallagitsinbe....................40..................-.........................................
canım benim 1 ünite daha bitti etti 2 ünite :)
Bende 1 ders bitirdim 4 ünite oldu. Üff kağnı gibiyim![]()
Tatlım kağnı gibi olan sen değilsin açıköğretimin kendi kitabından çalışınca öyle oluyor.
Ben 4 ünite bitirdim diyorum ama alttan derslerimin geçen yılki özet halindeki kitaplarından çalıştığım için.. Allahtan onlarda değişiklik olmamş. ikisinde de 20 ünite var çünkü.
Rezillik ya sınav geldi. E kitaptan indirip çalış bekleme bile. Bende daha almadım kitaplarımı8 tane dersten sadece 1 tane dersin kitabı varmış. Önümüzdeki hafta bi tekrar arayın bakalım dedi kadın![]()
İçimden çalışmak gelmiyor artık ya ne bu böyle çok aşırı sıkıcı dersler
Rezillik ya sınav geldi. E kitaptan indirip çalış bekleme bile. Bende daha almadım kitaplarımı
Hee bir de o var. "Ayy çok mu düşüktü puanın tüh tüh "
Valla bende diyorum aöf kadar zor değil örgün üniversite
Hocaların yok bişeyin yok
Hele bu sene hepten cıvıttılar![]()
aynen allahım sonumuzu hayretsin inş bidahaki seneye bu saçmalıklar düzelir ben kim ne düşünüyor artık aldırmıyorum örgünde okumak çok kolay başlarında hoca var sorusu olursa sorar ders dinler falan kolayı herkes başarır önemli olan zoru başarır ben hayatımda hiç dersane nedir görmedim okulada ortaokula kadar gitttim ondan sonrasıda hep dışardan okudum dersaneye gitmeden üniv sınavını kazandım dersaneye gitmeden örgün okuyacak durumda sağlım iyi olmadığı için aöf seçtim iyiki seçmişim hiç pişman değilim kolayı herkes başarır zoru başarmak önemli olan aöf diyince burun kıvıranlar gelinde uzatmadan derslerden kalmadan üniversiteyi bitirinde görek![]()
aynen allahım sonumuzu hayretsin inş bidahaki seneye bu saçmalıklar düzelir ben kim ne düşünüyor artık aldırmıyorum örgünde okumak çok kolay başlarında hoca var sorusu olursa sorar ders dinler falan kolayı herkes başarır önemli olan zoru başarır ben hayatımda hiç dersane nedir görmedim okulada ortaokula kadar gitttim ondan sonrasıda hep dışardan okudum dersaneye gitmeden üniv sınavını kazandım dersaneye gitmeden örgün okuyacak durumda sağlım iyi olmadığı için aöf seçtim iyiki seçmişim hiç pişman değilim kolayı herkes başarır zoru başarmak önemli olan aöf diyince burun kıvıranlar gelinde uzatmadan derslerden kalmadan üniversiteyi bitirinde görek![]()