Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Siyaset bilimi hakkında fikrim yok, sosylojisi de diğer derslerine göre zaman alabilecek türden olabilir ama inkilap almalısın bence çabuk verilebilecek bir ders.
Bu arada bu derslerin içeriğine e kitaptan bakıp ona göre karar vermeni tavsiye ederim
En azından yapabilir misin görmüş olursun
Yapabilir misin derken zaman ayırıp çalışabilir misin anlamında söylüyorum çünkü diğer derslerinde 6 tane ve olayacıyı gibi görünüyor
Zaman sıkıntın yoksa ben hiç alma derim:34:

cevabın için çok sağol sevgi_meleği. Okulu önce bitirmek gibi bir düşüncem var aslında. ünite sayısıda azalmış. Vize de bir dersten 4 ünite çalışılacak kolay olur diye de düşünüyorum.

Kızlar selam

bende dün kaydımı yaptırmış bulunmaktayım

toplam 8 dersim var 4.sınıftan türk vergi sistemni aldım ,

toplam 34 ünitem var..

Yarında büroya gidip kimlik kartını yeniletip kitapları alacağım,siz murat açıköğretimden kitap aldınız mı?

eveeeeet bende dün kaydımı yenilettim ve kitaplarımı aldım.
piolincim benide eklermisin.toplam 40 ünitem var.hepinize kolay gelsin kızlar.

Son düzenleme:
Gün geçmiyor ki Aöf beni bir şaşkınlığa daha düşürmesin..

Mazaretli ekle silimi yaptım ve açıköğretim bürosunu aradım. Tekrar para yatırmam gerektiğini söyledi. 21iyle 30u arasında para yatacakmış. Ne kadar olduğunu bankadan öğrenecekmişim! Ben ne ara kitaplarımı alacağımda çalışmaya başlayacağım:53:

Ayrıca kızlar ara sınavda her dersten 4 ünite çalışılacak demi? Ben öyle biliyorum yeni bir şok daha yaşamak istemiyorum

Son düzenleme:
Gün geçmiyor ki Aöf beni bir şaşkınlığa daha düşürmesin..

Mazaretli ekle silimi yaptım ve açıköğretim bürosunu aradım. Tekrar para yatırmam gerektiğini söyledi. 21iyle 30u arasında para yatacakmış. Ne kadar olduğunu bankadan öğrenecekmişim! Ben ne ara kitaplarımı alacağımda çalışmaya başlayacağım:53:

Ayrıca kızlar ara sınavda her dersten 4 ünite çalışılacak demi? Ben öyle biliyorum yeni bir şok daha yaşamak istemiyorum

bende mazeretli olarak 1 ders daha ekledim bankaya ne kadar yatırıcam belli değil:53: eksik kitaplarımı almaya gittim bugün geldilermi geldiyseler sıraya geçiyim diyorum bilmiyorum herkese tek tek bakamayız sıraya geç bekle dendi neyse bekledim 1 saat ve sonuç kitaplarım gelmemiş:53::53: şok üstüne şok artık 19 kasımdan 10 aralığa kadar kesin gelecek diyorlar şaka gibi:52:20 günde kitapları yutmamızı beklediklerine artık eminimm:52:
her dersten 4 ünite değil arkadaşım mesela bazı kitaplarda 10 ders var onlardan 5 ünite sorumlusun yani yarı yarıya olacak şekilde çalışacaksın

bende mazeretli olarak 1 ders daha ekledim bankaya ne kadar yatırıcam belli değil:53: eksik kitaplarımı almaya gittim bugün geldilermi geldiyseler sıraya geçiyim diyorum bilmiyorum herkese tek tek bakamayız sıraya geç bekle dendi neyse bekledim 1 saat ve sonuç kitaplarım gelmemiş:53::53: şok üstüne şok artık 19 kasımdan 10 aralığa kadar kesin gelecek diyorlar şaka gibi:52:20 günde kitapları yutmamızı beklediklerine artık eminimm:52:
her dersten 4 ünite değil arkadaşım mesela bazı kitaplarda 10 ders var onlardan 5 ünite sorumlusun yani yarı yarıya olacak şekilde çalışacaksın

Aöf'de sorumlu olduğun üniteler diye bir yer vardı orada AS=1-4 DS=1-8 yazıyordu :53:

Çıldrıcam artık. Altyapısı olmadan sistem değişikliğine giden tek ülke bizimkidir heralde! :47:

Bende ordan baktığım kadarıyla biliyorum zaten.

AS DS T U K

ANAYASA HUKUKU 1-4 1-8 3 0 5
İST203U İSTATİSTİK 1-4 1-8 3 0 4
MLY203U KAMU MALİYESİ 1-4 1-8 3 0 5
SİY201U SİYASET BİLİMİ 1-4 1-8 3 0 4

4 tane demi şimdi. İyice sersem oldum artık.

Vize 4, final 4 ünite toplam 8 canım
Bir önceki yorumuna katılıyorum sistem değişikliğini kafasına göre yapıyorlar ama gerisi kimsenin umrunda değil...

Vize 4, final 4 ünite toplam 8 canım
Bir önceki yorumuna katılıyorum sistem değişikliğini kafasına göre yapıyorlar ama gerisi kimsenin umrunda değil...

Kitaplar gelene kadar bari eski katabımdan alttan derslerime çalışayım bari. Ona bile korka korka çalışacam valla toplam 20 ünite vardı muhasebede şimdiki klavuzda oda 4 4 ayrılmış en iyisi 5-6 ünite çalışmak. Hiç belli olmaz bunların sağı solu.

Mis gibi sınavlar nisandaydı. Tamam insanda bir rahatlık yaratıp çalışmayı erteliyordu ama kitaplar hiç değilse dolabımızda duruyordu. Kalmış şurda azıcık bir şey adamlar aralıkta bütün hepsinin verileceğinden bahsediyor..!

Sınav ocakta aralıkta kitap çok yaratıcılar bizden de aynı performansı bekliyorlar
Nette olmasa resmen ortada kalmıştık
E öğrenme de bu yılın basım kitapları var

Kitaplar gelene kadar bari eski katabımdan alttan derslerime çalışayım bari. Ona bile korka korka çalışacam valla toplam 20 ünite vardı muhasebede şimdiki klavuzda oda 4 4 ayrılmış en iyisi 5-6 ünite çalışmak. Hiç belli olmaz bunların sağı solu.

Mis gibi sınavlar nisandaydı. Tamam insanda bir rahatlık yaratıp çalışmayı erteliyordu ama kitaplar hiç değilse dolabımızda duruyordu. Kalmış şurda azıcık bir şey adamlar aralıkta bütün hepsinin verileceğinden bahsediyor..!

geçen senenin kitaplarıyla bu senenin kitapları farklı konuların yerleri adları değişik vs:53: önce internetten kontrol etde öle çalış boşa çalışmamış olursun

geçen senenin kitaplarıyla bu senenin kitapları farklı konuların yerleri adları değişik vs:53: önce internetten kontrol etde öle çalış boşa çalışmamış olursun

Sağolasın hiç aklıma gelmemişti valla.:13: Eğer aynı değilse işin yoksa bekle artık. Dünden beri sinirden çatlıcam.

Allaah Allaaaah e-kitapta 20 ünite olarak görünüyor ama sınavda 1-4 1-8 şeklinde sorumlu olunan yerler. Hakkımızda hayırlısı.. :50:

En azından ünite sayım belli oldu 24 ünite kızlar :16:

toplam unıte sayım 28
ben 1 unıte calıstım:52::52::52::52::52::52:

Ben işletme 1.sınıfım hala ne yazıkki :(.birinci sınıftan 3 dersim var ikinci sınıftanda 3 ders aldım toplam 6 dersim var.vize ünite sayım 26 eger doğru hesapladıysam tabi.hepsi 4 unite ama ingilizce de toplam 12 ünit var yani 6 sından sorumluyum vizede heralde o yüzden toplam 26 ünite var sadece 1 üniteye baktım ama tam anlamıyla bitmedi.zaten bi kitabımda eksik ve büro çok uzak almasam diyorum kitabı e-öğrenmeden idare etsem.üniteleri bitirdikten sonrada soru kitapları alsam olur heralde allah yardımcımız olsun inşallahhhh hepimizin :)

31 ünite var ben 2 ünite bitirdim......... o my god....

hoşbuldum :)
teşekkür ederim eklediğiniz için..
38 ünite var toplamda ve hiç başlamadım çalışmaya :(
inşallah bu vesileyle başlayacağım ;) çalıştıkça yazarım.. :17:

Kızlar selam

bende dün kaydımı yaptırmış bulunmaktayım

toplam 8 dersim var 4.sınıftan türk vergi sistemni aldım ,

toplam 34 ünitem var..

Yarında büroya gidip kimlik kartını yeniletip kitapları alacağım,siz murat açıköğretimden kitap aldınız mı?

eveeeeet bende dün kaydımı yenilettim ve kitaplarımı aldım.
piolincim benide eklermisin.toplam 40 ünitem var.hepinize kolay gelsin kızlar.

2 ünite daha çalıştım elleyebilirmisiniz :)

ekliyorum kızlar :)

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................10.................

GzdBky.................44.......................-...............15...................

Gulbebek...............35.......................-................1.................

Okyonus................36.......................-..............16..................

Sebboyyy...............30...................-.................30..................

sevgi_melegi...........20......................-...............3......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................17...................

elkocum......................34...............-................14......................

İncıReçelii....................24.................-...............5...................

gulibik.........................24.................. .-......................................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............7..................

Bulancak28....................................-..................1......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................3.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-.................1.....................

Asilemm.......................48.................-.................4....................

December90.................34....................-.......................................

Günlükgüneşlik................20.................-.................4......................

Ada...............................27.............. ....-................6...................

Heupss...........................38................. ...-.......................................

Eylemhemsire..................26.................. ..-...............2........................

Hully................................28..................-................1.....................

Taylandilek......................26..................-..................1......................

btlbetul..........................31...................-....................2....................

sallagitsinbe....................40..................-.........................................

son halimiz bu kızlar kolay gelsin hepimize

ACİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİLL.............................

kızlar size bişey sorucam bana yardımcı olur musunuz ben geçen sene kayıt yenilemeyi kaçırdım daha doğrusu biönceki borcumu ödedim o sene okuycam dönemide yatırıcaktım kayıt yenilemek için ama sistemde sorun oldu şimdi ben kayıt yenilemek için okumadığım yani geçen senenin parasınıda ödüycek miyim yoksa 205 verip kayıdımı yenileyebilir miyim bide ders seçmem gerekiyomuş şifremide kaybettim aptal gibi şimdi büroya gidip şifremi alıcam bide benim öncek senelerimden kalan derslerim var eğer ders ekle sil yapmazsam tekrar sınıf tekrarı yapma durumum varmış galiba doğrumu

Arkadaşlar benim gibi sorun yaşayan varmı bilmiyorum ama yinede bilgilendirmek istedim. Eğer 14-15-16'sı ders ekleme işlemi yapanlar varsa onların bankaya paralarının yatırılması 21-30 Kasım tarihleri arasındaymış. Bana bürodan öyle söylediler.

Son düzenleme:
ekliyorum kızlar :)

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................10.................

GzdBky.................44.......................-...............15...................

Gulbebek...............35.......................-................1.................

Okyonus................36.......................-..............16..................

Sebboyyy...............30...................-.................30..................

sevgi_melegi...........20......................-...............3......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................17...................

elkocum......................34...............-................14......................

İncıReçelii....................24.................-...............5...................

gulibik.........................24.................. .-......................................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............7..................

Bulancak28....................................-..................1......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................3.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-.................1.....................

Asilemm.......................48.................-.................4....................

December90.................34....................-.......................................

Günlükgüneşlik................20.................-.................4......................

Ada...............................27.............. ....-................6...................

Heupss...........................38................. ...-.......................................

Eylemhemsire..................26.................. ..-...............2........................

Hully................................28..................-................1.....................

Taylandilek......................26..................-..................1......................

btlbetul..........................31...................-....................2....................

sallagitsinbe....................40..................-.........................................

son halimiz bu kızlar kolay gelsin hepimize

ben daha hiç çalışamadım 1 uniteden başka hastayım yatak döşek yatıyom kızlar okuyomama nafile anlamıyom.bi iyleşimde tamgaz devam :)

Back