• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

ah canım ne dert bir ders ya.ben geçen sene 46 yla kalmıştım.:14:kaç gün ağladım bu ders yüzünden

canım konuş bence ben konuştum.sınavlarım var diye.yüz verme canım.arkadaş yani benim için önemli değil mesela.senin halinden anlamayan ısrarcı olan senin arkadaşın değildir zaten.sadece kendini dşünüyordur. .:19:
canım bu arada hayırlı olsun.düğün demişsin.:16:

mrb mergunacım:31: ben de iktisattan ortalamm geçen yıl 46 civarydı:44: 1-2 sorudan kaçırmştım.. ewet haklısn cnm halden anlamayan bencil birisi zaten gerçek arkadaş değildr evet kendi dertlerini anlatarak kendini rahatlatmayı düşünüyor o yüzdenmes:4:j attım o dediğim arkadaşlara artık sıksık aramazlar inş. evet cnm yazın inş. düğünüm hayrlısıyla:31: daha tarih koyamadık.. ben haziranın ortaları gibi düşünüyorum bakalım belrlycez Allahın iznyle.. sen cnm evlilik nişan?? var mı??

Kaç gündür Türk V. sistemini oturtmaya çalışıyorum eksiklerim tekrarlarım vardı hepsini yaptım birazdan iktisata başlycam inş. bugün en az 1 ünite bitrmeyi planlıyorum:31:

mrb mergunacım:31: ben de iktisattan ortalamm geçen yıl 46 civarydı:44: 1-2 sorudan kaçırmştım.. ewet haklısn cnm halden anlamayan bencil birisi zaten gerçek arkadaş değildr evet kendi dertlerini anlatarak kendini rahatlatmayı düşünüyor o yüzdenmes:4:j attım o dediğim arkadaşlara artık sıksık aramazlar inş. evet cnm yazın inş. düğünüm hayrlısıyla:31: daha tarih koyamadık.. ben haziranın ortaları gibi düşünüyorum bakalım belrlycez Allahın iznyle.. sen cnm evlilik nişan?? var mı??

Kaç gündür Türk V. sistemini oturtmaya çalışıyorum eksiklerim tekrarlarım vardı hepsini yaptım birazdan iktisata başlycam inş. bugün en az 1 ünite bitrmeyi planlıyorum:31:

hayırlısı olsun canım.iyi yapmışsın. mesaj atarak.halden anlasınlar azıcık:19:
yok canım ya nerde düğün nişan.kısmetsizim ben.:31:

3 ünite daha bitirdim canım

ekliyorum canım:16:

Merguana 11 oldum edicim. Kaldı 33. :31:

ekliyorum tatlım:16:

Vize sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin .............53.... - ............18..........
Prensesperi......47.......-...........19..........
Merguana.......57.....-............32..........
Bulancak28......26.....-..........0........
December90.....49.......-..........15..........
Sifaa................53.....-..........32...........
Incireceli........49......-...........41.........
Bedbaht-tosba....25........-........8.........
Souklima20.........60.......-.....................
Gulbebek...................-.......................
Rhodes64..........40....-........................
Semiha..............49....-.............19.........
Arcak..............29......-.............2.......
Ferdici..............35........-.........12........
Goldflay...........50........-..........20.........
Teknurum.........59......-...........2.....
Ndd..........................-...........4..........
Sedosumm........55.......-.........35.........
Papucya...........40.......-...........22......
Sevgi meleği.......44........-..........11.....
Esoesin............78.......-............22
goldenvenus.....22......-.............2...
Enkidu.............81......-.............13...

1 ünite daha bitirdim canım.:70:

canım kısmetsiz değilsin herşeyin yeri zamanı ve herkesin kısmeti vardırçseninde vardır allahım hayırlı zamanda çıkarsın karşına

1 ünite daha bitirdim canım.:70:

canım kısmetsiz değilsin herşeyin yeri zamanı ve herkesin kısmeti vardırçseninde vardır allahım hayırlı zamanda çıkarsın karşına

amin canım inşallah.daha 22 yaşındayım acelem yok canım ama.insan genede düşünüyor.:31::16:

Incireceli........49......-...........41.........
Goldflay...........50........-..........20.........
Enkidu.............81......-.............14...

Mergunacımm olur daha böyle şeylerde aceleye gerek yok:31: cnm bana 2 ünite daha eklermsn.. 50/22 :31:

Kızlar selam,

Ben birsey sormak istiyorum. Ögretim katkı payları 1. taksitlerini ödemistik 2. taksitler ne zaman bilginiz varmı? Kacırmayalım da sorun olmasın.. Bilen varmı??

Benim sonra 1 dersim kaldı.. 3 ünitelik. Calısılan ünite 46.
Bugunden itibaren Matematik testleri çözmeye baslıyorum.. Tarihle ikisinden cok korkuyorum :14:

Kızlar selam,

Ben birsey sormak istiyorum. Ögretim katkı payları 1. taksitlerini ödemistik 2. taksitler ne zaman bilginiz varmı? Kacırmayalım da sorun olmasın.. Bilen varmı??

Bugunden itibaren Matematik testleri çözmeye baslıyorum.. Tarihle ikisinden cok korkuyorum :14:

Kızlar galiba gecmis birsey olmaz dimi yaaaa, sınava girebilicem dimiii?! İnanmıyorum yaaaaaaaaaaa bu olamaaaz :14::18::43::43:

Kızlar galiba gecmis birsey olmaz dimi yaaaa, sınava girebilicem dimiii?! İnanmıyorum yaaaaaaaaaaa bu olamaaaz :14::18::43::43:

tatlım gidip hemen danış büroya ,sıkıntı yapma benim bi arkadaşlım bütünleem sınavı zamanında yatırmıştı.ama ihmal etme bunu.

Kızlar selam,

tatlım gidip hemen danış büroya ,sıkıntı yapma benim bi arkadaşlım bütünleem sınavı zamanında yatırmıştı.ama ihmal etme bunu.

Yaaa arıyorum cevap vermiyorlarrrr :18: Bende öyle hatırlıyorum ama bu kadar calısmısken sınava giremezsem kafayı yerim beeennn :43::43::43:

Yaaa arıyorum cevap vermiyorlarrrr :18: Bende öyle hatırlıyorum ama bu kadar calısmısken sınava giremezsem kafayı yerim beeennn :43::43::43:

Bu seneki sınavlara girebilirmisim ama faizle ödeyecekmisim daha sonra.. Cok korkmustum yaa sükürler olsun :18:

Bu seneki sınavlara girebilirmisim ama faizle ödeyecekmisim daha sonra.. Cok korkmustum yaa sükürler olsun :18:

arayı açmadan öde taksitii,fazla faiz işlememeiştir daha şimdi canım ,korkma tatlım ..sadece ödensn idye öle şey yapolar

Kızlar selam,

29 şubat sondu canım ama gecikse de aylık 3 tl gibi bir faiz işliyormus.sınavlara girebilirsin onda sorun yok :34:

arayı açmadan öde taksitii,fazla faiz işlememeiştir daha şimdi canım ,korkma tatlım ..sadece ödensn idye öle şey yapolar

29 şubat sondu canım ama gecikse de aylık 3 tl gibi bir faiz işliyormus.sınavlara girebilirsin onda sorun yok :34:

Tesekkür ederim arkadaslar, tamamen aklımdan cıkmış.. Cok korktum yaa :14:
En kısa zamanda öderim zaten cok faiz islemiyormus.. Sagolun kızlaaarrr :54:

KIzlar dünya kadınlar günümüz kutlu olsun:1::1:

sağol tatlım :16:

Mergunacımm olur daha böyle şeylerde aceleye gerek yok:31: cnm bana 2 ünite daha eklermsn.. 50/22 :31:

inş hayırlısı.ekliyorum canım:16:

Kızlar selam,

canım bende geçen sene geç ödemiştim.azıcık faiz oluyor.ekliyorum
:16:

Incireceli........49......-...........46.........
Goldflay...........50........-..........22.........
Enkidu.............81......-.............14...

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben işletme 3.sınıftayım ama alttan 2 dersim var istatistik ve inkılap tarihi derslerim var bunları muhakkak geçmem gerekiyor fakat bi türlü geçemiorum nasıl çalışabilirim bana nasıl öneri de bulunursunuz bu 2 ders için özellikle tarihte çok konu var ve aklımda tutamıyorum ne yapmalıyım?

Beni duyan yokmu yaa :43:

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben işletme 3.sınıftayım ama alttan 2 dersim var istatistik ve inkılap tarihi derslerim var bunları muhakkak geçmem gerekiyor fakat bi türlü geçemiorum nasıl çalışabilirim bana nasıl öneri de bulunursunuz bu 2 ders için özellikle tarihte çok konu var ve aklımda tutamıyorum ne yapmalıyım?

tatlım.çıkmış sorulara bak diyeceğim ama.güven olmaz sormazlarsa bide.ezberlemeye çalış.başka çaresi yok.çıkmış sorulara bakıp.en çok nelerden çıktığına bak.onlara iyice çalış.e-öğrenmeden de bak.orası çok yararlı
:16:

Günaydın kızlar:16:

Bakıyorumda içimizde en çalışkan incir reçeli, merguna bi de sedoşumm var:31:

Bugün 2 ünite daha bitrmm lazım en azından:31: hatta 3 ünite bitrmm lazım daha bugün çok çalşrsam yarılıycam:31:

Beni duyan yokmu yaa :43:

canm konulara çok çalş bolbol test çöz... 2000 yılından 2011 da dahil çıkmş soruları çöz.. bitr tekrar çöz.. karacan yayınlarınn nokta atış kitapçığı varmş ondan al.. oradaki soruları da çöz.. onu da dön bi da çöz.. tabi bunları konuya iyi çalştktan sonra yap. başarılar..

Back
X