• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Marguna cnm benm de iktasada giriş alttan kaldı.. Ben halbuki geçen yıl vizeden 70 yakın bi not almştım mikro iktisatım iyydi ama ben final ve bütte hiç iktisata bakmadım makro iktisatın yüzünü bile okuyamadım o sıralar işe başlamştım nişanım vs. oldu falan derken bir tek iktisata çalışamadım onuda alttan alıyorum:14: inş. yarın iktisada bakıcam 4-5 günde 10 üniteyi bitrmem lazım:31: daha ondan ayrı 3 dersm kalıyor... :19::19: sıkıldım artık.. çalştıklarımıda unutuyormuşum gibi geliyor önce ki bitrdğm dersleri tekrar ettm bugün bazı şeyleri unutmuşum:19:

Offffffff bazı arkadaşlarda halden anlamıyor.... sürekli arayıp eve davet edip meşgul ediyorlar beni... :19:
Kpss bi taraftan aöf bi taraftan:19: düğün hazırlıkları bi taraftan yoruldum artık:19::19: KK ya zor vakit ayırıyorum o da mola vermek için.. Kimsenin kalbinide kırmak istemiyorum ama bazı arkadaşlarm çok anlayşsz ve ısrarcı... Evde oturuyorlar ders vs. işleri yok çalşanları meşgul ediyorlarr:19: Ders çalştklarımı bildkleri halde tel arıyorlar sohbet etmek için.. benm kimseyle uzun sohbet edicek vaktim yok ki.. nişanlma zor vakit ayırıyorum:19::19:
benm mola bitti ben gidp derse devam edeyim:ssz:

Marguna cnm benm de iktasada giriş alttan kaldı.. Ben halbuki geçen yıl vizeden 70 yakın bi not almştım mikro iktisatım iyydi ama ben final ve bütte hiç iktisata bakmadım makro iktisatın yüzünü bile okuyamadım o sıralar işe başlamştım nişanım vs. oldu falan derken bir tek iktisata çalışamadım onuda alttan alıyorum:14: inş. yarın iktisada bakıcam 4-5 günde 10 üniteyi bitrmem lazım:31: daha ondan ayrı 3 dersm kalıyor... :19::19: sıkıldım artık.. çalştıklarımıda unutuyormuşum gibi geliyor önce ki bitrdğm dersleri tekrar ettm bugün bazı şeyleri unutmuşum:19:

ah canım ne dert bir ders ya.ben geçen sene 46 yla kalmıştım.:14:kaç gün ağladım bu ders yüzünden

Offffffff bazı arkadaşlarda halden anlamıyor.... sürekli arayıp eve davet edip meşgul ediyorlar beni... :19:
Kpss bi taraftan aöf bi taraftan:19: düğün hazırlıkları bi taraftan yoruldum artık:19::19: KK ya zor vakit ayırıyorum o da mola vermek için.. Kimsenin kalbinide kırmak istemiyorum ama bazı arkadaşlarm çok anlayşsz ve ısrarcı... Evde oturuyorlar ders vs. işleri yok çalşanları meşgul ediyorlarr:19: Ders çalştklarımı bildkleri halde tel arıyorlar sohbet etmek için.. benm kimseyle uzun sohbet edicek vaktim yok ki.. nişanlma zor vakit ayırıyorum:19::19:
benm mola bitti ben gidp derse devam edeyim:ssz:

canım konuş bence ben konuştum.sınavlarım var diye.yüz verme canım.arkadaş yani benim için önemli değil mesela.senin halinden anlamayan ısrarcı olan senin arkadaşın değildir zaten.sadece kendini dşünüyordur. .:19:
canım bu arada hayırlı olsun.düğün demişsin.:16:

merhaba kızlar bende işletme 3.sınıftayım direk geçiş yaptım 2010da işletme hazırlık sınıfındaydım genel işletme,genel muhasebe,iktisada giriş ve hukuka giriş ama kaldım çünkü o sene iş evlilik hazırlıkları derken şimdi yeniden kayıt yaptırdım hazırlık kalkmış ama dersleri 3.sınıfa dahil ettiler şimdi 10 dersim var.3.sınıf işletmeden 6ders toplam 44üniteden sorumluyuz sanırım hazırlık 4 derstende 37ünite toplamda 81 ünitem var.maliyet muhasebesini bitirdim 7ünite.iş ve sosyal güvenlik hukukundada 1iünite bitti

benide listenize ekleyebilirmisiniz. 1ay kaldı ve bitirebilirmiyim bilmiyorum.

kızlar okudukça imrendim.ben çalışmaya geç başladım yaa çokk pişmanım insan kaynakları yönetimi 1.sınıf öğrencisiyim hukuk ve dav.bil.girişi bitirdim ve kafam allak bullak oldu e yaşda geldi 30 a evde çocuk 1 okuduğumu 3 kere okuyorum.bana akıl verin ben 2000 yılından 2011 yılına kadar çıkmış ara sınav sorularını aldım sadece bunlara çalışsam bi faydası olurmu aslında ben önce kitablara çalışıp sonrada bu testleri çözmek istiyodum ama yetişmiycek galiba napıyım biri bişey söylesin lütfennnnnn:26:

1 ünite daha bitti,bugünde iş yerinde öğle yemeğinde son ünitemi bitiririm inş. yönetim organizasyon dersini veririm inş.hep 2,3 puanla kaldım sinir oluyorum bu derse,çok karışık ya:(

merhaba kızlar bende işletme 3.sınıftayım direk geçiş yaptım 2010da işletme hazırlık sınıfındaydım genel işletme,genel muhasebe,iktisada giriş ve hukuka giriş ama kaldım çünkü o sene iş evlilik hazırlıkları derken şimdi yeniden kayıt yaptırdım hazırlık kalkmış ama dersleri 3.sınıfa dahil ettiler şimdi 10 dersim var.3.sınıf işletmeden 6ders toplam 44üniteden sorumluyuz sanırım hazırlık 4 derstende 37ünite toplamda 81 ünitem var.maliyet muhasebesini bitirdim 7ünite.iş ve sosyal güvenlik hukukundada 1iünite bitti

eğerki çalışmıyorsan bitirebilirsin,ama çalışıyorsan biraz zor,hem bikaç dersine iyice çalış onlarıda finalde verirsin olmadı..

eğerki çalışmıyorsan bitirebilirsin,ama çalışıyorsan biraz zor,hem bikaç dersine iyice çalış onlarıda finalde verirsin olmadı..

evdeyim çalışmıyorum şuan fakat akşam Toefl kursuna gidiyorum ama gitmicem çalışmam lazım günde 3 ünite bitirirsem biter diye düşünüyorum .maliyet muhasebesi ve finansalı veremem diye düşünüyorum.işallah bitiririm sınava kadar

peki canım eklerim tabiki.başarılar:16:

Vize sınavlarına çalışma grubu

Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .............53.... - ............18..........
prensesperi......47.......-...........19..........
merguana.......57.....-............32..........
bulancak28......26.....-..........0........
december90.....49.......-..........15..........
sifaa................53.....-..........32...........
incireceli........49......-...........41.........
bedbaht-tosba....25........-........8.........
souklima20.........60.......-.....................
gulbebek...................-.......................
rhodes64..........40....-........................
semiha..............49....-.............19.........
arcak..............29......-.............2.......
ferdici..............35........-.........12........
goldflay...........50........-..........20.........
Teknurum.........59......-...........2.....
ndd..........................-...........4..........
sedosumm........55.......-.........35.........
papucya...........40.......-...........22......
sevgi meleği.......44........-..........8.....
esoesin............78.......-............22
GoldenVenus.....22......-.............2...
Enkidu.............81......-.............8...

kızlar okudukça imrendim.ben çalışmaya geç başladım yaa çokk pişmanım insan kaynakları yönetimi 1.sınıf öğrencisiyim hukuk ve dav.bil.girişi bitirdim ve kafam allak bullak oldu e yaşda geldi 30 a evde çocuk 1 okuduğumu 3 kere okuyorum.bana akıl verin ben 2000 yılından 2011 yılına kadar çıkmış ara sınav sorularını aldım sadece bunlara çalışsam bi faydası olurmu aslında ben önce kitablara çalışıp sonrada bu testleri çözmek istiyodum ama yetişmiycek galiba napıyım biri bişey söylesin lütfennnnnn:26:

canım sade sorulara çalışma.konulara da bakmanı öneririm. :16:

1 ünite daha bitti,bugünde iş yerinde öğle yemeğinde son ünitemi bitiririm inş. yönetim organizasyon dersini veririm inş.hep 2,3 puanla kaldım sinir oluyorum bu derse,çok karışık ya:(

ekledim canım.sabrın sonu selamet inşallah :16:

evdeyim çalışmıyorum şuan fakat akşam Toefl kursuna gidiyorum ama gitmicem çalışmam lazım günde 3 ünite bitirirsem biter diye düşünüyorum .maliyet muhasebesi ve finansalı veremem diye düşünüyorum.işallah bitiririm sınava kadar

Son düzenleme:
teşekkür ederim merguana.işallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.

2 ünite daha bitirdim.

peki canım eklerim tabiki.başarılar:16:

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

Prensesperi......47.......-...........19..........
Merguana.......57.....-............32..........
Bulancak28......26.....-..........0........
December90.....49.......-..........15..........
Sifaa................53.....-..........32...........
Incireceli........49......-...........41.........
Bedbaht-tosba....25........-........8.........
Souklima20.........60.......-.....................
Gulbebek...................-.......................
Rhodes64..........40....-........................
Semiha..............49....-.............19.........
Arcak..............29......-.............2.......
Ferdici..............35........-.........12........
Goldflay...........50........-..........20.........
Ndd..........................-...........4..........
Sedosumm........55.......-.........35.........
Papucya...........40.......-...........22......
Sevgi meleği.......44........-..........8.....
Esoesin............78.......-............22
goldenvenus.....22......-.............2...
Enkidu.............81......-.............8...

canım sade sorulara çalışma.konulara da bakmanı öneririm. :16:

ekledim canım.sabrın sonu selamet inşallah :16:

inşallah canım ,çok üzülmüştüm veremedim için,inş.hepimiz veririz sınavda dersleri ya:16:

Merhaba arkadaşlar.
2. sınıf öğrencisiyim; alttan hiç dersim yok. Notlarım da gayet yüksek. Ancak 4. dönem dersleri baya kastı beni. Yardımcı kitap olarak hangisini önerirsiniz acaba?

teşekkür ederim merguana.işallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.

2 ünite daha bitirdim.

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

Prensesperi......47.......-...........19..........
Merguana.......57.....-............32..........
Bulancak28......26.....-..........0........
December90.....49.......-..........15..........
Sifaa................53.....-..........32...........
Incireceli........49......-...........41.........
Bedbaht-tosba....25........-........8.........
Souklima20.........60.......-.....................
Gulbebek...................-.......................
Rhodes64..........40....-........................
Semiha..............49....-.............19.........
Arcak..............29......-.............2.......
Ferdici..............35........-.........12........
Goldflay...........50........-..........20.........
Ndd..........................-...........4..........
Sedosumm........55.......-.........35.........
Papucya...........40.......-...........22......
Sevgi meleği.......44........-..........8.....
Esoesin............78.......-............22
goldenvenus.....22......-.............2...
Enkidu.............81......-.............10...

Back
X