- 19 Nisan 2020
- 175
- 79
- 13
- 34
bence yarın yap bir test varsa çıkarSuan benım dokuzuncu gunum kacıncı gunu ogrenılır dahamı erken dahamı gec
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence yarın yap bir test varsa çıkarSuan benım dokuzuncu gunum kacıncı gunu ogrenılır dahamı erken dahamı gec
gebelik varsa ikiye katlaya katlaya gider sayilar.. 2 gun sonra yaptiginizda 20 den fazla bir rakam gormeniz lazimdi.. cok umitlenmemenizi oneririm. insallah gonlunuze gore olur.Merhaba. Bende 11 12 Nisan yumurtlama gördüm. 13 Nisan çatladı. Günümü değerlendirdim. 24 nisan adet tarihimdi olmadım hala. Yumurtlama sonrası ovulasyon testim hep pozitif çıktı. İlk resimdeki gibi. Adetim gecikince gebelik testi yaptım. İkinci resimdeki gibi. Kan verdim 3 gün önce. 4.7 çıktı. 2 gün sonra tekrar kan verdim. 4.4 olmuş. Hala adet olmadım. Pazartesi özel hastaneye gidip muayene olucam. İnşallah gebelik durumum vardır yinede![]()
Yani gebelik tstinden sonra cıkıuo dıyısun :)Arkadaşlar merhaba ben çok konuşulan bir konuya açıklık getirmek için bu testi yaptımHani ovulasyon testiyle gebelik öğrenme diye bir olay varya işte o her zaman doğru olmuyor. Daha doğrusu bu olayın doğruluğu var fakat ovulasyon ile gebelik öğrenmek için adetinizin en az 4 5 gün geçmesi gerekiyor. E zaten o zamana kadar da normal gebelik testinde bayağı bayağı belli oluyor. Ben 1 hafta önce Gebeliğimi öğrendim ve hergün sabah ilk idrarla gebelik testi yapar gibi Ovulasyon testi yaptım bugün adetimin gecikmesinin 4.gunu ve bu şekilde kopkoyu çıktı diğer günler her zaman ki silik şeklinde idi. Umarım size de yol gösterici olur
![]()
Sonuc ne cıktı canımMerhaba. Bende 11 12 Nisan yumurtlama gördüm. 13 Nisan çatladı. Günümü değerlendirdim. 24 nisan adet tarihimdi olmadım hala. Yumurtlama sonrası ovulasyon testim hep pozitif çıktı. İlk resimdeki gibi. Adetim gecikince gebelik testi yaptım. İkinci resimdeki gibi. Kan verdim 3 gün önce. 4.7 çıktı. 2 gün sonra tekrar kan verdim. 4.4 olmuş. Hala adet olmadım. Pazartesi özel hastaneye gidip muayene olucam. İnşallah gebelik durumum vardır yinede![]()
Hastanede ki doktor saçma sapan ilgilenmedi gibi oldu. Muayene oldum gebelik görünmüyo dedi.Adet olmadım hala.Sonuc ne cıktı canım
Kan testin nıye gebelıge yakın cıkıyodu acabaHastanede ki doktor saçma sapan ilgilenmedi gibi oldu. Muayene oldum gebelik görünmüyo dedi.Adet olmadım hala.![]()
Bende anlamadım. Çarşamba günü tekrar kan vericem. Bugün ovulasyon testi yaptım ve yine pozitifKan testin nıye gebelıge yakın cıkıyodu acaba
Burayada atarmısın canım t dahamı koyuBende anlamadım. Çarşamba günü tekrar kan vericem. Bugün ovulasyon testi yaptım ve yine pozitif
Yumurtamadan sonra sılıkledmeyı gordunmu :)Burayada atarmısın canım t dahamı koyu
Evet. Silikleşmeyi gördümOk
Yumurtamadan sonra sılıkledmeyı gordunmu :)
Burayada atarmısın canım t dahamı koyu
Resmen bir wyı gecmıs ya gebelık testi ne cıkıuoEvet. Silikleşmeyi gördüm
11 12 Nisan yumurtlama gördüm. 13 Nisan çatladı
14 nisandan beri hemen hemen hep T koyu hep pozitifBu pozotıflesme tnın daha koyu olması nexaman basladı
Gebelik Testi bazen ikinci çizgi silik çıkıyor. Bazen hiç çıkmıyor o da bir garipResmen bir wyı gecmıs ya gebelık testi ne cıkıuo
Onuda atarsan cozecem olayı :), markadan markaya farklı olamasmıGebelik Testi bazen ikinci çizgi silik çıkıyor. Bazen hiç çıkmıyor o da bir garip
Onuda atarsan cozecem olayı :), markadan markaya farklı olamasmı