• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar ovulasyonla gebelık testi yumurtlamanın kacıncı gunu ogrenılır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ablam 13.gün hcg testi yaptı çıkmadı 16.günde pozitif gördü
Kişiden kişiye göre değişir
Bide şu var sen lh testinde T çizgisini ilk koyulaştığı günden itibaren saymıyosun dimi
Yani o en koyu olduğu gün yumurta hemen çatlamıyo 1-2 gün sonrasında çatlıyo yani silikleştiği zaman çatlamış oluyo ona göre hesapla
Sılıklesmeyınsayıyorum canımm :)

Ben idrarda 11.gün hayalet çizgi gördüm 12de net kırmızı çizgi dokuzuncu gün gören de var değişir döllenmeye bağlı

Evet döllenmeye bağlı erken döllenme olursa olabilir ama 9.gün görene inanmam
öyle gören olsa bile sandığı günden yani 9.günden daha evvel döllenme olmuştur
kana bile karışması en az 10 gün
kana geçmeden idrarda nasıl çıksın

Evet döllenmeye bağlı erken döllenme olursa olabilir ama 9.gün görene inanmam
öyle gören olsa bile sandığı günden yani 9.günden daha evvel döllenme olmuştur
kana bile karışması en az 10 gün
kana geçmeden idrarda nasıl çıksın
Ovülasyon sayfalarında çok var yedi günde kana geçiyormuş zaten bir hafta yani sekizde dokuzdada çıkabilir hormonsal bişey kişiye göre değişir 🤷🏼‍♀️

Cok hakısın canım ben ıyxe kafayı sıyırdım :))))

Yok canım estağfurullah insan merak ediyor tabi şu yumurtlamadan adete kadar zaman çok ağır geçiyor zaten ben bu ay erkenden test yapmama kararı aldım aklımı kurcalasada o negatifi görmek ne kadar yıkıcıdır bilirim☹️

Yok canım estağfurullah insan merak ediyor tabi şu yumurtlamadan adete kadar zaman çok ağır geçiyor zaten ben bu ay erkenden test yapmama kararı aldım aklımı kurcalasada o negatifi görmek ne kadar yıkıcıdır bilirim☹️
Sabret canım şöyle dusun varsa zaten vardır yoksa yoktur gencız yumurtluyorız allahın ıznıyle guzel seyler olur stres yapma akısına bırak gıtsın bende akısına bırakmıalıyım :)

Ovülasyon sayfalarında çok var yedi günde kana geçiyormuş zaten bir hafta yani sekizde dokuzdada çıkabilir hormonsal bişey kişiye göre değişir 🤷🏼‍♀️

Bacım rahimdeyken o değerler öyle testte görünecek kadar bir anda yükselmiyoki
bende uzun zamandır ovulasyon sayfalarını takip ettim hala da ediyorum onlarca yorum okudum ama hiç 8-9.günde idrarda çift çizgi görene rastlamadım 🤷 şu çatlatma iğnelerinin mesela etkisi 10-12 gün sürüyor o iğneler hch salgıladığı için ama 10.günden sonra silikleşiyor yani etkisi gidiyor bende iğne olduğum ayda hergün takip etmiştim
Hamile kalan olunca 10-12.günde silikleşip tekrar 13-14.günde çıkmaya başlıyor yani demekki testte görünmesi için bu kadar zamana ihtiyaç duyuyo

Sabret canım şöyle dusun varsa zaten vardır yoksa yoktur gencız yumurtluyorız allahın ıznıyle guzel seyler olur stres yapma akısına bırak gıtsın bende akısına bırakmıalıyım :)

He kuzum nasip herşey ama benim yaşım 33
Sen 22'misin kız😳 oyyyy daha küçüksün ya bende o yaşta olsam valla hiç takmam
ama 30'dan sonra öyle olmuyo işte😑

Bacım rahimdeyken o değerler öyle testte görünecek kadar bir anda yükselmiyoki
bende uzun zamandır ovulasyon sayfalarını takip ettim hala da ediyorum onlarca yorum okudum ama hiç 8-9.günde idrarda çift çizgi görene rastlamadım 🤷 şu çatlatma iğnelerinin mesela etkisi 10-12 gün sürüyor o iğneler hch salgıladığı için ama 10.günden sonra silikleşiyor yani etkisi gidiyor bende iğne olduğum ayda hergün takip etmiştim
Hamile kalan olunca 10-12.günde silikleşip tekrar 13-14.günde çıkmaya başlıyor yani demekki testte görünmesi için bu kadar zamana ihtiyaç duyuyo
İğneyi bilmiyorum 🤷🏼‍♀️gördüğümü söyledim ilişkiden yedi gün sonra yapılan testler de var kendim denemedim ama 9.gün hayalet çizgi gördüm iki gün sonrası net çizgi Aralık ayında ovülasyon ile takip yaptım olanda oluyor demekki kardeş🤣iddalaşmak değil amacım ama gördüm yani bizzat inşallah yine görürüm 🙏🙏

İğneyi bilmiyorum 🤷🏼‍♀️gördüğümü söyledim ilişkiden yedi gün sonra yapılan testler de var kendim denemedim ama 9.gün hayalet çizgi gördüm iki gün sonrası net çizgi Aralık ayında ovülasyon ile takip yaptım olanda oluyor demekki kardeş🤣iddalaşmak değil amacım ama gördüm yani bizzat inşallah yine görürüm 🙏🙏
Sen hamile misin 😮

Eklentiler

• IMG_20200412_013527.webp
    IMG_20200412_013527.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 48
Benım 9. Gun bu sekıl cıktı onuda atım barı

Eklentiler

• IMG_20200412_013527.webp
    IMG_20200412_013527.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 43
Bende düzenli adet olurdum. Hamile kaldığım ay geç yumurtlamıştım 9 gün. Haliyle beklenen adet tarihimi 9 gün öteledim. Sizde geç yumurtladığınız için adet tarihini ona göre hesaplamalısınız. Ben adete 3 gün kala çoook silik bi çizgiyle öğrenmiştim. Sizin daha 5 gün var
He onu valla bılmıyodum canım saol ozaman :)

Anladım kardeş ben hiç rastlamadımda o yüzden bana göre öyle😊 erken gebelik testleri ayrı tabi onlar daha erken zamanda saptayabilir benim artık içimden test yapmak bile gelmiyor 😔

Back