- 18 Kasım 2019
- 5.230
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.948
- 173
Yav ovulasyon testini boşver güzelim sen yumurtlama gördün bunla işin yok sen gebelik testi yaptın mı ilk idrarlaKızlar ovulasyon testim yumurtlamanın 9.gunu boyle cıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav ovulasyon testini boşver güzelim sen yumurtlama gördün bunla işin yok sen gebelik testi yaptın mı ilk idrarlaKızlar ovulasyon testim yumurtlamanın 9.gunu boyle cıktı
Adetin mi geçtiYaptım yine negatif![]()
Adetin mi geçtihemen çıkmayabilir senin hikayen nedir kaö yaşındasın nezamandır istiyosun bebek ovulasyon denedinmi
hemen umutsuz olunmazki
Kürtaj neden oldun acaba bende 28 şubatta oldum bebeğimin kalbi durduğu içinAdetim geçmedi canım bugün 30.günüm ama yumurtlamanın 14.günü bugün yine tertemiz tek çizgi ben umutsuz değilimde her ay aynı hüsran kalbe söz geçmiyo ben her adet dönemi böyle olurum 1 sene önce kürtaj oldum o zamandan beri kalbime söz geçiremiyorum çünkü sevincim yarım kaldı
Yaşım 33 ...Allah'a herzaman şükrediyorum
ovulasyonu 10 aydır deniyorum 2 aydırda yumurta takibi yaptırdım
Allah dilemedikçe olmayacak biliyorum
İnsanız işte içgüdülerimiz var
yine bana ağlamak düşer
Umutsuzluk değil bendeki üzüntü sadece![]()
Kürtaj neden oldun acaba bende 28 şubatta oldum bebeğimin kalbi durduğu için
İnşAllah canım amin herhangi bi test yaptırdınmı pıhtılaşma testi falanGeçmiş olsun bende geçen sene mayısta oldum bebeğimin gelişimi durmuştu 10+3'te kürtaj oldum ne kanamam ne ağrım vardı
Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimize
İnşAllah canım amin herhangi bi test yaptırdınmı pıhtılaşma testi falan
Ben 22yaşında olduğum için doktor otuz üzerine öneriyorum dedi eğer pıhtılaşma olsa yaptığımız testlerde ki değerler riskli olurdu sana gerek yok dedi önce bir tıp fakültesinden kadın doğuma randevu al ama bikaç düşük yaptım demen gerek bir düşükte yapmıyorlar seni kadın doğum tıbbı genetiğe yollayacak ordan 15 güne sonuçlar geliyor uzayabilir hastaneye göreYaptırmadım canım devlette hemen yapmıyolar ama yaptırmak gerekir sen yaptırdın mı? Nasıl yapılıyo nereye başvurmak gerekiyo bilmiyorum
Patoloji sonucunda da bişey demediler önemsemiyolar işte
Ben 22yaşında olduğum için doktor otuz üzerine öneriyorum dedi eğer pıhtılaşma olsa yaptığımız testlerde ki değerler riskli olurdu sana gerek yok dedi önce bir tıp fakültesinden kadın doğuma randevu al ama bikaç düşük yaptım demen gerek bir düşükte yapmıyorlar seni kadın doğum tıbbı genetiğe yollayacak ordan 15 güne sonuçlar geliyor uzayabilir hastaneye göre
12 veya 17.gün arası diyorlarSuan benım dokuzuncu gunum kacıncı gunu ogrenılır dahamı erken dahamı gec
Yeni gördüm mesajını özeller bakıyor ama 2bin tl gibi bir maliyeti var her özelde yapmıyor dilersen araştır yaptıran bir özel bulursun belkiSağol tıp fakültesi şart mı özeller bakmıyolar mı? Şu dönemde de gidilmiyo beklicem mecburne güzel yaşın var ah keşke o yaşlarda olsaydım hayal gibi geldi geçti
![]()
Yeni gördüm mesajını özeller bakıyor ama 2bin tl gibi bir maliyeti var her özelde yapmıyor dilersen araştır yaptıran bir özel bulursun belki
Evet tıp fakültesi ücretsiz yapıyor daha mantıklıÇok paraymış ya☹
Ya benimde yumurtladiğim günden itibaren bugun 14.günüm hcg test yaptım tek çizgi cıktı adetime 2-3 günüm var. Acaba günüm gectikten sonra tekrar test yapsam sonuc ne olur. Negatifi görünce cok üzüldüm birde beyaz akıntım var biraz katıBende düzenli adet olurdum. Hamile kaldığım ay geç yumurtlamıştım 9 gün. Haliyle beklenen adet tarihimi 9 gün öteledim. Sizde geç yumurtladığınız için adet tarihini ona göre hesaplamalısınız. Ben adete 3 gün kala çoook silik bi çizgiyle öğrenmiştim. Sizin daha 5 gün var
ya bugun benim 14.günüm yumurtlamadan itibaren hcg tek cizgi cıktı14 günden sonra genelde 17. Günde de öğrenen çok
Eğer yumurtlamadan eminseniz daha pozitife dönmez o. Bugün yarın adet olursunuz.Ya benimde yumurtladiğim günden itibaren bugun 14.günüm hcg test yaptım tek çizgi cıktı adetime 2-3 günüm var. Acaba günüm gectikten sonra tekrar test yapsam sonuc ne olur. Negatifi görünce cok üzüldüm birde beyaz akıntım var biraz katı
ya bugun benim 14.günüm yumurtlamadan itibaren hcg tek cizgi cıktıadete 2-3 gün var cok üzgünüm.. Beyaz akıntım var biraz katı.. Bu durumda olan var mi kızlar