Evet canım benı ıyı anlamıssın :),Yumurtlama görmüş gebelik testini nezaman yapsam diye soruyor galiba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım benı ıyı anlamıssın :),Yumurtlama görmüş gebelik testini nezaman yapsam diye soruyor galiba![]()
Bir gebenın gunlugundekı testler varya canımBenım yumurtlamanın 9.gunu canım bugun 15. Gunu test yap dıyo herkes ama gecen ay kımyasaldj 13. De cıkmısdı ben manyak gıbı gebelıgı ovulaayon testıyle ogrenmeye calıstım t olustu ama c kadar koyu olmagubca uzuldum meger erken yapmısım gogus uclarım koyulastu adetımde gectı olmuyorum hayurlısı bıtabrm ya gecen ay sevındım kımyasal cıktı rabbım bılır ıste ınsallah guzel habet alırız
Cok haklısın gecen ay kkmyasal yasayınca gebelık testınde cıktu ovulasyon testındr cıkmamıstıYarın ilk idrarla gebelik testi yap bak ovülasyon değil sakın lh olmicak hcg testi olacak çoğu kadın ovülasyon testi yapıyor gebelik öğrensin diye çıkmayınca üzülüyor ovülasyon testi gebelik ölçmez
Anladım yumurtlamanın dokuzuncu gününde olduğunu ben yumurtlamanın 12.günü öğrenmiştim 10.gün öğrenenide gördüm inşallah yarın sabah güzel haberini alırız testini yap resmi sen at buraya ben yok sandığım testin resmini çekip keskinleştirme efekti yapmıştım belli olmuştu az birazBenım yumurtlamanın 9.gunu canım bugun 15. Gunu test yap dıyo herkes ama gecen ay kımyasaldj 13. De cıkmısdı ben manyak gıbı gebelıgı ovulaayon testıyle ogrenmeye calıstım t olustu ama c kadar koyu olmagubca uzuldum meger erken yapmısım gogus uclarım koyulastu adetımde gectı olmuyorum hayurlısı bıtabrm ya gecen ay sevındım kımyasal cıktı rabbım bılır ıste ınsallah guzel habet alırız
Anladım canısıKişiden kişiye değişiyor. Bi arkadaş 6ncı günü öğreniyordu en erken onu duydum. Ama genelde 11nci günden sonra olsa çıkıyor
Dogru dıyosun canım benim 10.gun cıkmayadalır ama dımı 14.15 net cıkıyomus sanırımAnladım yumurtlamanın dokuzuncu gününde olduğunu ben yumurtlamanın 12.günü öğrenmiştim 10.gün öğrenenide gördüm inşallah yarın sabah güzel haberini alırız testini yap resmi sen at buraya ben yok sandığım testin resmini çekip keskinleştirme efekti yapmıştım belli olmuştu az birazsende görmesen dahi yükle bizde yorumlayalım gerçi göğüs kahverengin koyulaşması kesin gebelik belirtisi
Evet sen ilk idrarla yap yoğun idrar olmuş olsun çıkmazsa üç gün beklersinDogru dıyosun canım benim 10.gun cıkmayadalır ama dımı 14.15 net cıkıyomus sanırım
Tamam bitanem nolur dua edın bu ılk cok duygusalımEvet sen ilk idrarla yap yoğun idrar olmuş olsun çıkmazsa üç gün beklersin
Anlıyorum canım beniimm dualarımızdasın inşallah hamilesindir bizede umut olur rica ederim eğer yarın görmezsek ikinci çizgiyi ağlama üzülme zaten ovülasyon yapıp boşa ağlamışsın sende biliyorsun 13-17gündede öğrenilebilir hemen umutsuzlaşmaTamam bitanem nolur dua edın bu ılk cok duygusalım![]()
Evet ama uc gyn dahamı bekeyıp oylemı yaosam sabırmu etsem bılemedımkı bıtanemAnlıyorum canım beniimm dualarımızdasın inşallah hamilesindir bizede umut olur rica ederim eğer yarın görmezsek ikinci çizgiyi ağlama üzülme zaten ovülasyon yapıp boşa ağlamışsın sende biliyorsun 13-17gündede öğrenilebilir hemen umutsuzlaşma
Dayanamazsın bence çünkü insan istemsizce yapıyor yap sen ilk idrarla sonunda ölüm yok belirtiler çok sağlam çıkar gibime geliyo çıkmazsa da salı günü yaparsınEvet ama uc gyn dahamı bekeyıp oylemı yaosam sabırmu etsem bılemedımkı bıtanem![]()
Ben idrarda 11.gün hayalet çizgi gördüm 12de net kırmızı çizgi dokuzuncu gün gören de var değişir döllenmeye bağlıBide 10.günde idrarda göreceğini sanmıyorum
Kanda bile 11-12.günde pozitif çıkıyo
İdrara kandan sonra geçiyo
Ayyy tamam bitanem aynen bukafar belırtı var ve normalde ben de bpyle seyler olmaz kendımı bılıyorum canım ınsallah rabbım hepımıze nasıp etsınDayanamazsın bence çünkü insan istemsizce yapıyor yap sen ilk idrarla sonunda ölüm yok belirtiler çok sağlam çıkar gibime geliyo çıkmazsa da salı günü yaparsın![]()
Haklısın canım dayanmakta lazım ıste olsunda ınsallah ıcımdr ya :)Ben idrarda 11.gün hayalet çizgi gördüm 12de net kırmızı çizgi dokuzuncu gün gören de var değişir döllenmeye bağlı
Yarın bekliyorum haberleriniAyyy tamam bitanem aynen bukafar belırtı var ve normalde ben de bpyle seyler olmaz kendımı bılıyorum canım ınsallah rabbım hepımıze nasıp etsın
He o zaman adetiniz geçmemiş. Yumurtlamanın 14ncü günü adet olunur. 5 gün var adetinize. Gebelik testi yapsanız da çıkmaz büyük ihtimalleAdetım altı gun gectı evet canım ama gec yumurtladım takıbını yaptım dokuzıncu gun bugun
Oyl3de bıtanem ben normalde herzqman 30 gunde bır olurum adet oyuzden canım o tarıhten hep hesaplarımHe o zaman adetiniz geçmemiş. Yumurtlamanın 14ncü günü adet olunur. 5 gün var adetinize. Gebelik testi yapsanız da çıkmaz büyük ihtimalle
Bende düzenli adet olurdum. Hamile kaldığım ay geç yumurtlamıştım 9 gün. Haliyle beklenen adet tarihimi 9 gün öteledim. Sizde geç yumurtladığınız için adet tarihini ona göre hesaplamalısınız. Ben adete 3 gün kala çoook silik bi çizgiyle öğrenmiştim. Sizin daha 5 gün varOyl3de bıtanem ben normalde herzqman 30 gunde bır olurum adet oyuzden canım o tarıhten hep hesaplarım