• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar ovulasyonla gebelık testi yumurtlamanın kacıncı gunu ogrenılır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım yumurtlamanın 9.gunu canım bugun 15. Gunu test yap dıyo herkes ama gecen ay kımyasaldj 13. De cıkmısdı ben manyak gıbı gebelıgı ovulaayon testıyle ogrenmeye calıstım t olustu ama c kadar koyu olmagubca uzuldum meger erken yapmısım gogus uclarım koyulastu adetımde gectı olmuyorum hayurlısı bıtabrm ya gecen ay sevındım kımyasal cıktı rabbım bılır ıste ınsallah guzel habet alırız
Bir gebenın gunlugundekı testler varya canım

Yarın ilk idrarla gebelik testi yap bak ovülasyon değil sakın lh olmicak hcg testi olacak çoğu kadın ovülasyon testi yapıyor gebelik öğrensin diye çıkmayınca üzülüyor ovülasyon testi gebelik ölçmez
Cok haklısın gecen ay kkmyasal yasayınca gebelık testınde cıktu ovulasyon testındr cıkmamıstı

Benım yumurtlamanın 9.gunu canım bugun 15. Gunu test yap dıyo herkes ama gecen ay kımyasaldj 13. De cıkmısdı ben manyak gıbı gebelıgı ovulaayon testıyle ogrenmeye calıstım t olustu ama c kadar koyu olmagubca uzuldum meger erken yapmısım gogus uclarım koyulastu adetımde gectı olmuyorum hayurlısı bıtabrm ya gecen ay sevındım kımyasal cıktı rabbım bılır ıste ınsallah guzel habet alırız
Anladım yumurtlamanın dokuzuncu gününde olduğunu ben yumurtlamanın 12.günü öğrenmiştim 10.gün öğrenenide gördüm inşallah yarın sabah güzel haberini alırız testini yap resmi sen at buraya ben yok sandığım testin resmini çekip keskinleştirme efekti yapmıştım belli olmuştu az biraz 🤣sende görmesen dahi yükle bizde yorumlayalım gerçi göğüs kahverengin koyulaşması kesin gebelik belirtisi

Anladım yumurtlamanın dokuzuncu gününde olduğunu ben yumurtlamanın 12.günü öğrenmiştim 10.gün öğrenenide gördüm inşallah yarın sabah güzel haberini alırız testini yap resmi sen at buraya ben yok sandığım testin resmini çekip keskinleştirme efekti yapmıştım belli olmuştu az biraz 🤣sende görmesen dahi yükle bizde yorumlayalım gerçi göğüs kahverengin koyulaşması kesin gebelik belirtisi
Dogru dıyosun canım benim 10.gun cıkmayadalır ama dımı 14.15 net cıkıyomus sanırım

Tamam bitanem nolur dua edın bu ılk cok duygusalım :KK43:
Anlıyorum canım beniimm dualarımızdasın inşallah hamilesindir bizede umut olur rica ederim eğer yarın görmezsek ikinci çizgiyi ağlama üzülme zaten ovülasyon yapıp boşa ağlamışsın sende biliyorsun 13-17gündede öğrenilebilir hemen umutsuzlaşma

Anlıyorum canım beniimm dualarımızdasın inşallah hamilesindir bizede umut olur rica ederim eğer yarın görmezsek ikinci çizgiyi ağlama üzülme zaten ovülasyon yapıp boşa ağlamışsın sende biliyorsun 13-17gündede öğrenilebilir hemen umutsuzlaşma
Evet ama uc gyn dahamı bekeyıp oylemı yaosam sabırmu etsem bılemedımkı bıtanem :(

Benim ablam 13.gün hcg testi yaptı çıkmadı 16.günde pozitif gördü
Kişiden kişiye göre değişir
Bide şu var sen lh testinde T çizgisini ilk koyulaştığı günden itibaren saymıyosun dimi
Yani o en koyu olduğu gün yumurta hemen çatlamıyo 1-2 gün sonrasında çatlıyo yani silikleştiği zaman çatlamış oluyo ona göre hesapla

Bide 10.günde idrarda göreceğini sanmıyorum
Kanda bile 11-12.günde pozitif çıkıyo
İdrara kandan sonra geçiyo

Evet ama uc gyn dahamı bekeyıp oylemı yaosam sabırmu etsem bılemedımkı bıtanem :KK43:
Dayanamazsın bence çünkü insan istemsizce yapıyor yap sen ilk idrarla sonunda ölüm yok belirtiler çok sağlam çıkar gibime geliyo çıkmazsa da salı günü yaparsın 🙏🤷🏼‍♀️

Bide 10.günde idrarda göreceğini sanmıyorum
Kanda bile 11-12.günde pozitif çıkıyo
İdrara kandan sonra geçiyo
Ben idrarda 11.gün hayalet çizgi gördüm 12de net kırmızı çizgi dokuzuncu gün gören de var değişir döllenmeye bağlı

Dayanamazsın bence çünkü insan istemsizce yapıyor yap sen ilk idrarla sonunda ölüm yok belirtiler çok sağlam çıkar gibime geliyo çıkmazsa da salı günü yaparsın 🙏🤷🏼‍♀️
Ayyy tamam bitanem aynen bukafar belırtı var ve normalde ben de bpyle seyler olmaz kendımı bılıyorum canım ınsallah rabbım hepımıze nasıp etsın

Adetım altı gun gectı evet canım ama gec yumurtladım takıbını yaptım dokuzıncu gun bugun
He o zaman adetiniz geçmemiş. Yumurtlamanın 14ncü günü adet olunur. 5 gün var adetinize. Gebelik testi yapsanız da çıkmaz büyük ihtimalle

Oyl3de bıtanem ben normalde herzqman 30 gunde bır olurum adet oyuzden canım o tarıhten hep hesaplarım
Bende düzenli adet olurdum. Hamile kaldığım ay geç yumurtlamıştım 9 gün. Haliyle beklenen adet tarihimi 9 gün öteledim. Sizde geç yumurtladığınız için adet tarihini ona göre hesaplamalısınız. Ben adete 3 gün kala çoook silik bi çizgiyle öğrenmiştim. Sizin daha 5 gün var

Back