• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar ovulasyonla gebelık testi yumurtlamanın kacıncı gunu ogrenılır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-10-06-19-53-985_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2020-05-10-06-19-53-985_com.miui.gallery.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 41
Oha barız cıft cızgı bu
Ama sonraki yaptıklarım negatif çıktı hala adet görmedim. Ovulasyon testim pozitif. Bu da gebelik belirtisi diye söyleniyor. Kan değerimde adetten 1 hafta kadar zaman geçmişti. Belki var ama erken yaptırdım.0.6 olan değerim adet gecikme sonrası 4.7 ve 2 gün sonra 4.4 oldu. Belki de yükseldi. Yada daha da düştü

Ama sonraki yaptıklarım negatif çıktı hala cok coadet görmedim. Ovulasyon testim pozitif. Bu da gebelik belirtisi diye söyleniyor. Kan değerimde adetten 1 hafta kadar zaman geçmişti. Belki var ama erken yaptırdım.0.6 olan değerim adet gecikme sonrası 4.7 ve 2 gün sonra 4.4 oldu. Belki de yükseldi. Yada daha da düştü
Cok tuhaf gebe gozukuyosun kanda nıye cıkmıyo kımyasalmı gecırıdn acaba dıcem dw ovulasyon da pozotıfbtestte pozotıf soktayım kardesım valla

Cok tuhaf gebe gozukuyosun kanda nıye cıkmıyo kımyasalmı gecırıdn acaba dıcem dw ovulasyon da pozotıfbtestte pozotıf soktayım kardesım valla
Kimyasal olsa kanamam olması gerekmez mi azda olsa.? İnternette de öyle yazıyor. Ama bende ne kanama ne lekelenme hiçbirşey yok. Ve evet ovulasyon testim hep pozitif. Bu son attığım testten önceki ovulasyon testimi de atayım sana o zaman. Ve hep öyle çıkıyo

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-10-06-18-53-634_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2020-05-10-06-18-53-634_com.miui.gallery.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 41
Kimyasal olsa kanamam olması gerekmez mi azda olsa.? İnternette de öyle yazıyor. Ama bende ne kanama ne lekelenme hiçbirşey yok. Ve evet ovulasyon testim hep pozitif. Bu son attığım testten önceki ovulasyon testimi de atayım sana o zaman. Ve hep öyle çıkıyo
Testlere gore hamılesın canım kan testını aynı labaratuardamı yaoturdn

Merhaba, bende 6 gundur ovulasyon testi yapiyorum adetimin 16. Gunu kasigimdaki siddetli agri ile basladim. ve yaptigim butun testler ya t ile c esit cikiyor yada t daha koyu. Cok kafam karisti. Ayni zamanda cyclo kullaniyorum o sebeple cikiyor olabilir mi acaba

Eklentiler

• 20200515_171417.webp
    20200515_171417.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 38
Bende de aynı böyle
Merhaba, bende 6 gundur ovulasyon testi yapiyorum adetimin 16. Gunu kasigimdaki siddetli agri ile basladim. ve yaptigim butun testler ya t ile c esit cikiyor yada t daha koyu. Cok kafam karisti. Ayni zamanda cyclo kullaniyorum o sebeple cikiyor olabilir mi acaba
Bende de aynı böyle hep pozitif

Canom bu eczane testlero valla anlayamıyofum bende hep pozotıf gıbı sankı bır gebenın gunlugu yada ovulasyon takıp sayfasından al bıde bıde bıtkısel ballı karısım kullan cok etkılı olur

Back