Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok silik çizgiyi de gördüm ben. Hatta resmini bulup atayım hemenCanım tek cızgı yanıltır ama tek cızgı yanıltmaz nıye cıft cıksın
Canım tek cızgı yanıltır ama tek cızgı yanıltmaz nıye cıft cıksın
At canım ınsallsh hamılesındır valla kan degerınde gebelıge yakın geldı banaÇok silik çizgiyi de gördüm ben. Hatta resmini bulup atayım hemen
Ayyyy inşallah çok istiyorumAt canım ınsallsh hamılesındır valla kan degerınde gebelıge yakın geldı bana
Ama sonraki yaptıklarım negatif çıktı hala adet görmedim. Ovulasyon testim pozitif. Bu da gebelik belirtisi diye söyleniyor. Kan değerimde adetten 1 hafta kadar zaman geçmişti. Belki var ama erken yaptırdım.0.6 olan değerim adet gecikme sonrası 4.7 ve 2 gün sonra 4.4 oldu. Belki de yükseldi. Yada daha da düştüOha barız cıft cızgı bu
Gebelik olmasa ikinci çizgi çıkmaz diyorlarOha barız cıft cızgı bu
Cok tuhaf gebe gozukuyosun kanda nıye cıkmıyo kımyasalmı gecırıdn acaba dıcem dw ovulasyon da pozotıfbtestte pozotıf soktayım kardesım vallaAma sonraki yaptıklarım negatif çıktı hala cok coadet görmedim. Ovulasyon testim pozitif. Bu da gebelik belirtisi diye söyleniyor. Kan değerimde adetten 1 hafta kadar zaman geçmişti. Belki var ama erken yaptırdım.0.6 olan değerim adet gecikme sonrası 4.7 ve 2 gün sonra 4.4 oldu. Belki de yükseldi. Yada daha da düştü
Kimyasal olsa kanamam olması gerekmez mi azda olsa.? İnternette de öyle yazıyor. Ama bende ne kanama ne lekelenme hiçbirşey yok. Ve evet ovulasyon testim hep pozitif. Bu son attığım testten önceki ovulasyon testimi de atayım sana o zaman. Ve hep öyle çıkıyoCok tuhaf gebe gozukuyosun kanda nıye cıkmıyo kımyasalmı gecırıdn acaba dıcem dw ovulasyon da pozotıfbtestte pozotıf soktayım kardesım valla
Testlere gore hamılesın canım kan testını aynı labaratuardamı yaoturdnKimyasal olsa kanamam olması gerekmez mi azda olsa.? İnternette de öyle yazıyor. Ama bende ne kanama ne lekelenme hiçbirşey yok. Ve evet ovulasyon testim hep pozitif. Bu son attığım testten önceki ovulasyon testimi de atayım sana o zaman. Ve hep öyle çıkıyo
Ben kımyasal yasadım dedıgın gıbı kanamamda oldu test pozotıftı ama kan degerım 9 du sonra dustuTestlere gore hamılesın canım kan testını aynı labaratuardamı yaoturdn
Bende kanama da yok. Belirtisi de yok. Kafam karıştı iyiceBen kımyasal yasadım dedıgın gıbı kanamamda oldu test pozotıftı ama kan degerım 9 du sonra dustu![]()
Hamılelık belırtın varmı canım hıc pekk bulantı bas donmesı tarzıBende kanama da yok. Belirtisi de yok. Kafam karıştı iyice
Kasıklarımda batma var. Bel ağrısı çekiyorum. Ve çabuk yoruluyorum. Midem de ekşime var gibi, midem hep agzımda. Çok afedersin ama çok fazla gazım oluyo. Ama bunları emin olmadan gebeliğe yormak istemiyorumHamılelık belırtın varmı canım hıc pekk bulantı bas donmesı tarzı
Bende de aynı böyle hep pozitifMerhaba, bende 6 gundur ovulasyon testi yapiyorum adetimin 16. Gunu kasigimdaki siddetli agri ile basladim. ve yaptigim butun testler ya t ile c esit cikiyor yada t daha koyu. Cok kafam karisti. Ayni zamanda cyclo kullaniyorum o sebeple cikiyor olabilir mi acaba
Canom bu eczane testlero valla anlayamıyofum bende hep pozotıf gıbı sankı bır gebenın gunlugu yada ovulasyon takıp sayfasından al bıde bıde bıtkısel ballı karısım kullan cok etkılı olurMerhaba, bende 6 gundur ovulasyon testi yapiyorum adetimin 16. Gunu kasigimdaki siddetli agri ile basladim. ve yaptigim butun testler ya t ile c esit cikiyor yada t daha koyu. Cok kafam karisti. Ayni zamanda cyclo kullaniyorum o sebeple cikiyor olabilir mi acaba