Gebeliğe Hazırlık Kızlar ovulasyonla gebelık testi yumurtlamanın kacıncı gunu ogrenılır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin mi geçti hemen çıkmayabilir senin hikayen nedir kaö yaşındasın nezamandır istiyosun bebek ovulasyon denedinmihemen umutsuz olunmazki

Adetim geçmedi canım bugün 30.günüm ama yumurtlamanın 14.günü bugün yine tertemiz tek çizgi ben umutsuz değilimde her ay aynı hüsran kalbe söz geçmiyo ben her adet dönemi böyle olurum 1 sene önce kürtaj oldum o zamandan beri kalbime söz geçiremiyorum çünkü sevincim yarım kaldı
Yaşım 33 ...Allah'a herzaman şükrediyorum
ovulasyonu 10 aydır deniyorum 2 aydırda yumurta takibi yaptırdım
Allah dilemedikçe olmayacak biliyorum
İnsanız işte içgüdülerimiz var
yine bana ağlamak düşer
Umutsuzluk değil bendeki üzüntü sadece

Kürtaj neden oldun acaba bende 28 şubatta oldum bebeğimin kalbi durduğu için

Kürtaj neden oldun acaba bende 28 şubatta oldum bebeğimin kalbi durduğu için

Geçmiş olsun bende geçen sene mayısta oldum bebeğimin gelişimi durmuştu 10+3'te kürtaj oldum ne kanamam ne ağrım vardı
kürtajdan sonra çok oldu tabi
Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimize

Geçmiş olsun bende geçen sene mayısta oldum bebeğimin gelişimi durmuştu 10+3'te kürtaj oldum ne kanamam ne ağrım vardı
Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimize
İnşAllah canım amin herhangi bi test yaptırdınmı pıhtılaşma testi falan

İnşAllah canım amin herhangi bi test yaptırdınmı pıhtılaşma testi falan

Yaptırmadım canım devlette hemen yapmıyolar ama yaptırmak gerekir sen yaptırdın mı? Nasıl yapılıyo nereye başvurmak gerekiyo bilmiyorum
Patoloji sonucunda da bişey demediler önemsemiyolar işte

Yaptırmadım canım devlette hemen yapmıyolar ama yaptırmak gerekir sen yaptırdın mı? Nasıl yapılıyo nereye başvurmak gerekiyo bilmiyorum
Patoloji sonucunda da bişey demediler önemsemiyolar işte
Ben 22yaşında olduğum için doktor otuz üzerine öneriyorum dedi eğer pıhtılaşma olsa yaptığımız testlerde ki değerler riskli olurdu sana gerek yok dedi önce bir tıp fakültesinden kadın doğuma randevu al ama bikaç düşük yaptım demen gerek bir düşükte yapmıyorlar seni kadın doğum tıbbı genetiğe yollayacak ordan 15 güne sonuçlar geliyor uzayabilir hastaneye göre

Sağol tıp fakültesi şart mı özeller bakmıyolar mı? Şu dönemde de gidilmiyo beklicem mecbur ne güzel yaşın var ah keşke o yaşlarda olsaydım hayal gibi geldi geçti

Sağol tıp fakültesi şart mı özeller bakmıyolar mı? Şu dönemde de gidilmiyo beklicem mecbur ne güzel yaşın var ah keşke o yaşlarda olsaydım hayal gibi geldi geçti
Yeni gördüm mesajını özeller bakıyor ama 2bin tl gibi bir maliyeti var her özelde yapmıyor dilersen araştır yaptıran bir özel bulursun belki

Ya benimde yumurtladiğim günden itibaren bugun 14.günüm hcg test yaptım tek çizgi cıktı adetime 2-3 günüm var. Acaba günüm gectikten sonra tekrar test yapsam sonuc ne olur. Negatifi görünce cok üzüldüm birde beyaz akıntım var biraz katı

Eğer yumurtlamadan eminseniz daha pozitife dönmez o. Bugün yarın adet olursunuz.

ya bugun benim 14.günüm yumurtlamadan itibaren hcg tek cizgi cıktı adete 2-3 gün var cok üzgünüm.. Beyaz akıntım var biraz katı.. Bu durumda olan var mi kızlar

Adet gelmedikçe umut vardır
Bende 3 gündür test yapıyodum hepsi negatif olmasına rağmen adetim gelmediği için hala umudum vardı ama yumurtlamamın 18.gününde adet geldi ama belli olmaz geç döllenme olursa gecikme olmadan testte çıkmaz zaten . Bende de aşırı akıntı artışı olur adetten 2-3 gün önce başlar sarı oluyo bende
hamileykende akıntı artışı oluyo adete yakınkende... Hakkında hayırlısı olsun inşallah
bence daha test yapma o negatifi gördükçe daha kötü oluyo insan:-(

Merhaba. Bende 11 12 Nisan yumurtlama gördüm. 13 Nisan çatladı. Günümü değerlendirdim. 24 nisan adet tarihimdi olmadım hala. Yumurtlama sonrası ovulasyon testim hep pozitif çıktı. İlk resimdeki gibi. Adetim gecikince gebelik testi yaptım. İkinci resimdeki gibi. Kan verdim 3 gün önce. 4.7 çıktı. 2 gün sonra tekrar kan verdim. 4.4 olmuş. Hala adet olmadım. Pazartesi özel hastaneye gidip muayene olucam. İnşallah gebelik durumum vardır yinede

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-10-06-22-46-928_com.miui.gallery.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2020-05-10-06-19-53-985_com.miui.gallery.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…