Gebeliğe Hazırlık Kızlar ovulasyonla gebelık testi yumurtlamanın kacıncı gunu ogrenılır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kullandığın ilaç adet düzenleyici gibi birşey. Bu yaptığımız testin onunla ilgisi yok. Bu yumurtlama gününü belirliyor. O adet olmana fayda sağlıyor. Hadi sen ondan pozitifi görüyorsun. Ben onu da kullanmıyorum. Ama yine pozitif

Evet aslinda bi ilgisi olmadigini biliyorum ama iste neden pozitif cikiyorun cevabini bir turlu bulamadim. Benim doktorum persembe gunu progestran olcturmemi istedi telefonda. Siz doktora gittiniz mi acaba? Ne diyorlar bi aciklama yapiyorlar mi

Canom bu eczane testlero valla anlayamıyofum bende hep pozotıf gıbı sankı bır gebenın gunlugu yada ovulasyon takıp sayfasından al bıde bıde bıtkısel ballı karısım kullan cok etkılı olur
C life kullaniyordum 3 kutu bitirdim. Ben aslinda 7 sene once erken menopoza girdim. Senelerdir bu tetsleri kullanirim ilk kez boyle cift cizgiler goruyorum

Halllah hallah sen gebelok testı ne bak ovulasyıb testı demekkı farklı nedenlerden pozotıf
Canım doktora gorun derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…