- 24 Ağustos 2019
- 452
- 172
- 103
- 29
O kullandığın ilaç adet düzenleyici gibi birşey. Bu yaptığımız testin onunla ilgisi yok. Bu yumurtlama gününü belirliyor. O adet olmana fayda sağlıyor. Hadi sen ondan pozitifi görüyorsun. Ben onu da kullanmıyorum. Ama yine pozitifMerhaba, bende 6 gundur ovulasyon testi yapiyorum adetimin 16. Gunu kasigimdaki siddetli agri ile basladim. ve yaptigim butun testler ya t ile c esit cikiyor yada t daha koyu. Cok kafam karisti. Ayni zamanda cyclo kullaniyorum o sebeple cikiyor olabilir mi acaba
Evet aslinda bi ilgisi olmadigini biliyorum ama iste neden pozitif cikiyorun cevabini bir turlu bulamadim. Benim doktorum persembe gunu progestran olcturmemi istedi telefonda. Siz doktora gittiniz mi acaba? Ne diyorlar bi aciklama yapiyorlar miO kullandığın ilaç adet düzenleyici gibi birşey. Bu yaptığımız testin onunla ilgisi yok. Bu yumurtlama gününü belirliyor. O adet olmana fayda sağlıyor. Hadi sen ondan pozitifi görüyorsun. Ben onu da kullanmıyorum. Ama yine pozitif
C life kullaniyordum 3 kutu bitirdim. Ben aslinda 7 sene once erken menopoza girdim. Senelerdir bu tetsleri kullanirim ilk kez boyle cift cizgiler goruyorumCanom bu eczane testlero valla anlayamıyofum bende hep pozotıf gıbı sankı bır gebenın gunlugu yada ovulasyon takıp sayfasından al bıde bıde bıtkısel ballı karısım kullan cok etkılı olur
Hamıle olabılırsın ozama. Canım :)C life kullaniyordum 3 kutu bitirdim. Ben aslinda 7 sene once erken menopoza girdim. Senelerdir bu tetsleri kullanirim ilk kez boyle cift cizgiler goruyorum
Test alip yapinca hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorumHamıle olabılırsın ozama. Canım :)
Korkma yap varsa bılırsın yoksada bılırsın bıtanemTest alip yapinca hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorumbugun de yaptim 5 dakika once ve gene cift cizgi. Evde gebelik testide yok carsambayi beklicem mecbur
Yaptim ve koskocaman bir negatifKorkma yap varsa bılırsın yoksada bılırsın bıtanem
Haziranin 15inda kontrolum var normalde. Persembe gunu de vermem gereken kan tahlilleri var. Evet dediginiz gibi gebelik testi onemli olan. Hayirlis artik.Halllah hallah sen gebelok testı ne bak ovulasyıb testı demekkı farklı nedenlerden pozotıf
Canım doktora gorun derım
11 12. Günlerde ovulasyon testin pik cıkıyorsa t cizgisi aşırı koyuyca hamilelk olablrSuan benım dokuzuncu gunum kacıncı gunu ogrenılır dahamı erken dahamı gec
Umıdını kesme o ay olmadı bu ay olur canım benım :)Haziranin 15inda kontrolum var normalde. Persembe gunu de vermem gereken kan tahlilleri var. Evet dediginiz gibi gebelik testi onemli olan. Hayirlis artik.
Gebelık testı yaptımbıtanem cok saol :)11 12. Günlerde ovulasyon testin pik cıkıyorsa t cizgisi aşırı koyuyca hamilelk olablr
Ya insAllah hamilesinizdirGebelık testı yaptımbıtanem cok saol :)
Hamıleyım canım ama o ay kalmadım bu ay kaldım dun ogendım ınsallah hersey saglıklı ılerler :))Ya insAllah hamilesinizdir
InsAllah rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinHamıleyım canım ama o ay kalmadım bu ay kaldım dun ogendım ınsallah hersey saglıklı ılerler :))
11 12. Günlerde ovulasyon testin pik cıkıyorsa t cizgisi aşırı koyuyca hamilelk olablr
Evet ben 11. Günde hamile oldugumu öğrendmEmin misiniz bu günlerden??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?