Gebeliğe Hazırlık Kızlar ovulasyonla gebelık testi yumurtlamanın kacıncı gunu ogrenılır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Suan benım dokuzuncu gunum kacıncı gunu ogrenılır dahamı erken dahamı gec
Canım o hiç belli olmuyor bazılarında adet bitiminden hemen sonra olurken bazisinda adete yakın oluyor yapmaya devam et pik olsun sonraki 3 günüde değerlendir tutar inşallah

Canım o hiç belli olmuyor bazılarında adet bitiminden hemen sonra olurken bazisinda adete yakın oluyor yapmaya devam et pik olsun sonraki 3 günüde değerlendir tutar inşallah
Yumurtlama görmüş gebelik testini nezaman yapsam diye soruyor galiba

10.gün ve 17.gün arası öğrenilir
10. Gün dahılmı canım bende gogus uclarım koyulastı gaz var halsızlık uyku var canım adetım altı gun gecti dokuzuncu gun ovulasyon test yaptım t onve olustu ama yeterı kadar koyulasmadı moralım bozuk erkenmi yaptım anlamadım :)

Ovulasyon testinde gebelik çıkması için bebeğin altı haftalık falan olması gerek ben denedim bunu elinde gebelik testi varsa yap çıkma ihtimali var negatif görürsen üç gün sonra tekrar yaparsın testi ama göğüs koyulaşması adet değil gebe belirtisi bence yap gebelik testi

Adetiniz 6 gün mü geçti. Maşallah iyi beklemişsiniz zaten ama anlamadım ben yumurtlamanın 20nci günü mü yani. Bi de ovülasyon değil de gebelik testi yapsanız daha doğru ve güvenilir olur

Adetiniz 6 gün mü geçti. Maşallah iyi beklemişsiniz zaten ama anlamadım ben yumurtlamanın 20nci günü mü yani. Bi de ovülasyon değil de gebelik testi yapsanız daha doğru ve güvenilir olur
Yumurtlamanın 9.günündeymiş canım pik göreli dokuz gün olmuş

14 20 gün arası
9.gun yaptım manyak gıbı t olustı ama c kadar koyulasmayınca uzulmustum adetım altı gun gectı ama gec yumurtmadım gogus uclatımda koyulastu gaz var kabızlık oldu uyku halsızlık dun adet olcakmıs gıbu agrı oldu buhun tamamen gectı erken yaptım demekkı

Adetım altı gun gectı evet canım ama gec yumurtladım takıbını yaptım dokuzıncu gun bugun

Ya yarın 10.gun ılk ıdrarla yapsam cıkarmı acaba ayyyy ıcımı rahatlattım yumurtlamanjn dokuzuncu cıkmamaması normal ozaman bugun resmen butun gun uyudum kız ayaga bıle kalkamasım agladım gozumı acamadım dıye bacaklarımda ıkı gun cok agrıdı

Sen ovulasyon testi yaptın sanırım gebelik öğrenmek için ovülasyon testinde gebelik gözükmez çok ileri gebelik olmadıkça gebelik testi yap öğrenmen için

Yarın ilk idrarla gebelik testi yap bak ovülasyon değil sakın lh olmicak hcg testi olacak çoğu kadın ovülasyon testi yapıyor gebelik öğrensin diye çıkmayınca üzülüyor ovülasyon testi gebelik ölçmez

Dokuz gun once yumurtam catladı degerlendırdım canım benım gebelık ıcın ugrasıyom :)

Tamam canım nezaman yapım sence cok sabırsızım gecen ay kımyasal oldu
SEnde benim gibisin bende şubatta kürtaj oldum kalbi durmuştu şimdi ovulasyon takibi yapıyorum sabırsızlıkla yarın testi ilk idrarla yap belirtilerin gebelik belirtisi ama çıkmazsa üzülme geç döllenme olabilir benim adetim dört gün geçtiğinde testte çıkmıştı ölen bebeğim inşallah yarın çift çizgiyi görürüz testin normal gebelik testi mi erken testlerdenmi

Benım yumurtlamanın 9.gunu canım bugun 15. Gunu test yap dıyo herkes ama gecen ay kımyasaldj 13. De cıkmısdı ben manyak gıbı gebelıgı ovulaayon testıyle ogrenmeye calıstım t olustu ama c kadar koyu olmagubca uzuldum meger erken yapmısım gogus uclarım koyulastu adetımde gectı olmuyorum hayurlısı bıtabrm ya gecen ay sevındım kımyasal cıktı rabbım bılır ıste ınsallah guzel habet alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…