KIZLAR OVÜLASYON TESTİMİ ADETİME 3-4 gün kala yaptım sizce hamilelik olabilir mi ?

herseynasippp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2023
28
3
27
Herkese merhaba 🙏🏼 En son adet tarihim 28 Mayıs
Ovülasyon testi ile takibimi yapıp günleri değerlendirdik. Daha önce sabırsızlığımdan dayanamayıp bir çok kez gebelik testi yapıp hep hayal kırıklığına uğradım. Şimdide bir kaç yerde gördüm ve bende adetime 3-4 günü kala ovülasyon testi yaptım. Sonuç bu şekilde çıktı. Ayrıca bir gün önce yaptığım testte aynı bu şekilde çıkmıştı. Sizce hamile olma olasılığı var mıdır? Özellikle bu şekilde gebeliğini öğrenen arkadaşlar varsa bilgi verirseniz çok mutlu olurum

Eklentiler

• CFAF8C52-E26C-49C6-9019-8FC8103729E8.jpeg
    CFAF8C52-E26C-49C6-9019-8FC8103729E8.jpeg
    135,4 KB · Görüntüleme: 1.563
Ovülasyon testleri bu şekilde silik çıkar zaten. Eğer yumurtlama varsa koyulaşır ve çatlama olduğunda iki çizgi aynı renk belirgin olur. Yani sizin ovülasyon testinize göre henüz yumurtlama olmamış

Eğer koyu belirgin çizgi yakalarsanız onu değerlendirin :))
Merhaba sizce bu catlama mıdır dört gün önce yumurtlamayı gördüm ama hala çatlamaya göremedim Buda bugün yaptığım 15 dakika içerisinde sonuç

Eklentiler

• 6B3482E3-B1DE-4EFE-82F6-7CA863C4CC1A.jpeg
    6B3482E3-B1DE-4EFE-82F6-7CA863C4CC1A.jpeg
    112,8 KB · Görüntüleme: 890
Şuan beklemedeyim. Dün yumurtlama günümdü bugünde çatladı. Dünü değerlendirdik buhün akşamda değerlendiririz. İnşaallah bu sefer rabbimin izniyle tutar inşaallah. 🤲
Allahım insallah insallaahh Allahın izniyle birbirimize güzel haberler veririz inşallah regl gününe ne kadar kaldı peki kuzum

Geçen ay 34. Gün regl olmuştum. Bugün 36. günüm. Başka konuyada testlerimi attım ama 1 kişi hala yumurtlama olmadığını söylüyo bilemiyorum. Test yapmaya devam mı etsem. Testleride adetim bittikten sonra hergün yapıyorum. Belkide bu ay yumurtlama olmicak mı. 🥺

Geçen ay 34. Gün regl olmuştum. Bugün 36. günüm. Başka konuyada testlerimi attım ama 1 kişi hala yumurtlama olmadığını söylüyo bilemiyorum. Test yapmaya devam mı etsem. Testleride adetim bittikten sonra hergün yapıyorum. Belkide bu ay yumurtlama olmicak mı. 🥺
Sorun olmazsa at da bi bakalım istersen senınkını de benimkini de beraber yorumlayalım🤎

Sorun olmazsa at da bi bakalım istersen senınkını de benimkini de beraber yorumlayalım🤎
Tek olan bugün. Diğerleride dün ve önceki günlerin. Adetim bittiğinden beri hergün test yaptım. En koyu günlerim resimde görünen günler. Bende koyu görünenleri değerlendirdim.

Eklentiler

• IMG20230729142308.jpg
    IMG20230729142308.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 459
  • IMG20230729101408.jpg
    IMG20230729101408.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 815
Tek olan bugün. Diğerleride dün ve önceki günlerin. Adetim bittiğinden beri hergün test yaptım. En koyu günlerim resimde görünen günler. Bende koyu görünenleri değerlendirdim.
Bence bu ikinci resimde en altta olan var ya bence onda yumurtlama olmuş ya

Bende öyle düşündüm değerlendirdik. Çünkü bugün 36. günüm hasta olmak üzereyim hiç ikinci çizgi bu kadar koyu çıkmadı. Geç yumurtlama oldu heralde. 3 testim kaldı onlarıda yapmaya devam edicem. Bakalım ne olucak. Ama inşaallah dün pik günüdür. Bugünde çatlamıştır. Yarında test yapıp atarım.
Bence bu ikinci resimde en altta olan var ya bence onda yumurtlama olmuş ya

X