- Konu Sahibi herseynasippp
Yok canım yapmadım. Önceden yumurtlama değerlendirmedim diye aklıma gelmedi
Yaptınmı peki test hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptınmı peki test hiç
Bir dene şansını kuzum belki vardır ama yoksa da üzülmüyoruz sürekli olumlu düşünmeye bakıyoruz olacak Allahın izniyle birbirimize güzel haberler vericezYok canım yapmadım. Önceden yumurtlama değerlendirmedim diye aklıma gelmedi
Âmin inşallah kuzum Allah razı olsun aynen öyle güzel haberler alırsak birbirimize haber edelim Rabbim ikimizin de gönlüne göre versinP.tesiye kadr hasta olmazsam gebelik test alıp yaparım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Eğer bebişin olursa burdan yorumla merak ederim.
Merhaba sizce bu catlama mıdır dört gün önce yumurtlamayı gördüm ama hala çatlamaya göremedim Buda bugün
Kuzum merhaba nasılsın naptın hasta olmadın dimiiiP.tesiye kadr hasta olmazsam gebelik test alıp yaparım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Eğer bebişin olursa burdan yorumla merak ederim.
Sende durumlar nasıl. Yumurtlamadan sonra kaçıncı gününKuzum merhaba nasılsın naptın hasta olmadın dimiii
Yaaa kız bi test yapsana ya Rabbımin izniyle insallah vardırMerhaba canım. Hayır hala hasta olmadım
21 inden itibaren yumurtlamadan sonra 10.cu günümSende durumlar nasıl. Yumurtlamadan sonra kaçıncı günün
Hiç umudum yok. O yüzden yapmak için acelede etmiyorum. Birkaç güne sökülür diye düşünüyorumYaaa kız bi test yapsana ya Rabbımin izniyle insallah vardır
Erken gebelik testiyle yarın sonuç pozitif çıkar inşaallah. Ama sen yine birkaç gün daha bekle tabi benim için demesi kolay. Adet tarihin ne zaman düzenli oluyo musun?21 inden itibaren yumurtlamadan sonra 10.cu günüm
Bir hafta var adetimee 35 günde bir oluyorum kasıklarım da hafıf ağrı göğüslerde hassasıyet ve bel ağrım var bunlar regl ağrısı da tabi aynı zamandaErken gebelik testiyle yarın sonuç pozitif çıkar inşaallah. Ama sen yine birkaç gün daha bekle tabi benim için demesi kolay. Adet tarihin ne zaman düzenli oluyo musun?
Âmin inşallah canım benim ikimiz içinde çok teşekkür ederimAyy inşaallah tutmuştur. Rabbim güzel haberlerini duymak nasib olur.
Amin inşaallah.Âmin inşallah canım benim ikimiz içinde çok teşekkür ederim
Ben ovülasyon testi aldığım zaman hamilelik testi de vardı yanında onu yaparım heralde acaba tam olarak Yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif olur ben de bir kere kimyasal yaşadığım için test yapmaya cesaretim yok tekrardan negatif göreceğim diyeErken gebelik testiyle yarın sonuç pozitif çıkar inşaallah. Ama sen yine birkaç gün daha bekle tabi benim için demesi kolay. Adet tarihin ne zaman düzenli oluyo musun?
14 gün geçince kesin çıkar. Erken çıkınca belki çıkmayabilir. Sen 14. Günü bekle. 12. Günde de çıkabilir.Ben ovülasyon testi aldığım zaman hamilelik testi de vardı yanında onu yaparım heralde acaba tam olarak Yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif olur ben de bir kere kimyasal yaşadığım için test yapmaya cesaretim yok tekrardan negatif göreceğim diye
Hakkımızda hayırlısı olsun insallah canım benim14 gün geçince kesin çıkar. Erken çıkınca belki çıkmayabilir. Sen 14. Günü bekle. 12. Günde de çıkabilir.