KIZLAR OVÜLASYON TESTİMİ ADETİME 3-4 gün kala yaptım sizce hamilelik olabilir mi ?

Bende öyle düşündüm değerlendirdik. Çünkü bugün 36. günüm hasta olmak üzereyim hiç ikinci çizgi bu kadar koyu çıkmadı. Geç yumurtlama oldu heralde. 3 testim kaldı onlarıda yapmaya devam edicem. Bakalım ne olucak. Ama inşaallah dün pik günüdür. Bugünde çatlamıştır. Yarında test yapıp atarım.
Şimdi tam ne kadar var adet gününe

Senin bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı günün. Adetine ne kadar var?
Benim de çok sorunlu oldu kuzum ben ilk ay ovülasyon kullandım yumurtlamayı gördüm ama çatlamayı göremedim galiba bak atıcam yumurtlamadan 6 gün sonra silikleşti

Benim de çok sorunlu oldu kuzum ben ilk ay ovülasyon kullandım yumurtlamayı gördüm ama çatlamayı göremedim galiba bak atıcam yumurtlamadan 6 gün sonra silikleşti

Eklentiler

• E4D854B7-8880-477F-A8A3-9D34DF04FDE6.jpeg
    E4D854B7-8880-477F-A8A3-9D34DF04FDE6.jpeg
    176,2 KB · Görüntüleme: 145
Şimdi tam ne kadar var adet gününe
Geçen ay 34. gün adet oldum bugün 36.günüm. Normalde döngüm 29-32 arası ama geçen ay 34. gün oldum. Bugün 36 oldu. Yumurtlama olmadıysa kaçgün önce adet olmam gerekiyodu. Sanırım geç yumurtlama olduğu için günlerim uzadı. Beklemedeyim. Bilemiyorum. Çok değişik.

Evet genelinin renkleri çok koyu. Değişik. Bu ay net yumurtlama olup çatlamada olmuş ama. Pcos felan yok dimi sende.çünkü geçen ay hep pozitif çıkmış

Geçen ay 34. gün adet oldum bugün 36.günüm. Normalde döngüm 29-32 arası ama geçen ay 34. gün oldum. Bugün 36 oldu. Yumurtlama olmadıysa kaçgün önce adet olmam gerekiyodu. Sanırım geç yumurtlama olduğu için günlerim uzadı. Beklemedeyim. Bilemiyorum. Çok değişik.
Kuzum regl e yakın olunca hamılelık olursa çizgiler koyu olurmuş sende de öyle durum olmasın mi

Göğüs ağrım dün başladı. Bugünde kasıkta hissettiğim değişik bişeyler oldu. Dedim heralde dün yumurtlamaydı bugünde çatlama o yüzden oldu.
Yumurtlama dönemi çok özür diliyerwk söylüyorum akıntıdan da belli olurmuş diyorlar Rabbim büyüktür kuzum belki bir mucize hamilelik vardır ilk çocuğun mu olucak ❤️

Yumurtlama dönemi çok özür diliyerwk söylüyorum akıntıdan da belli olurmuş diyorlar Rabbim büyüktür kuzum belki bir mucize hamilelik vardır ilk çocuğun mu olucak ❤️
Önceki gün akıntım oldu. Ondan anladım zaten yumurtlama olabilir diye. Tabi Rabbim büyük o ne isterse o olur. 1 tane kızım var 9 yaşında. 7 senedir kardeş istiyoruz. İnşaallahda hamileyimdir. 🤲

Önceki gün akıntım oldu. Ondan anladım zaten yumurtlama olabilir diye. Tabi Rabbim büyük o ne isterse o olur. 1 tane kızım var 9 yaşında. 7 senedir kardeş istiyoruz. İnşaallahda hamileyimdir. 🤲
İnsallah kuzum insalah tam regl gününde bi test yapsanaa❤️❤️

X