• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar nişan kıyafetime karar veremedim. hangisi güzel ?

bencede gri yada pembe.ama gri daha ağır basıyor. bide kendi kınalığıma karar versem kafamçokkarıştı
Allah mutluluğunu daim etsin canım...

arkadaşlara katılıyorum cnm bencede gri daha hoş modeli güzel rengini farklı düşünebilirsin daha renkli daha hareketli gri çok donuk durmuş gibi geldi bana ama önemli olan senin içine sinmesi mutluluklar diliyorum cnm

arkadaşım bence gri çok daha hoş ayrıca üzerinde güzelde durmuş moru hiç düşünme derim kocaman kocaman mutluluklar diliyorum sana :)

canım bak benmi nişan kıyafetim bu belki fikir olur.. aslında tam parlak canlı kırmızı resimde pek net olmadı

my.php

ImageShack - Image Hosting :: adsztx2.jpg

Bencede Kesinlikle Gri..Güle Güle Giymeyi Nasip Etsin Allah

canım ikisinin arasında bi seçim yapmak istersen tabikide gri
ama ben olsam başka modellere bakardım grinin arkasındaki pembede hoş görünüyor

Gri olan hoş bence ama tam önünde duran eteği gözüken mor kıyafetin rengi çok hoş. Şimdiden Allah hayırlısıyla giymeyi nasip etsin.

Son düzenleme:
canım bak benmi nişan kıyaftim bu belki fikir olur.. aslında tam parlak canlı kırmızı resimde pek net olmadı

my.php

ImageShack - Image Hosting :: adsztx2.jpg

ayyy ben bunu görmüştüm vitrinde aynı renkti hemde.nasıl içim gitmişti. gelinliğe 2 milyar verdirince bunada 600 verdirmeye gönlüm razı olmadı :)) çok da yakışmış. :1rolleyes:

cnm bencede gri olan daha hoşmuş..ama bence dar we uzun elbiseler cok daha zarif gosterir seni.gelinlige daha cok yakıstırıorm kabarıkları tabiki bu bnm dusuncem senn secimin tabe biz fikir wermeye calısıorz sadecee:delphin:

arkadaşım öncelikle çok güzelsin onu söylemek istedim.soruna gelince gri güzel yakışmış.moru beğenmedim.sanada yakışmamış bence.sanırım senin biraz daha kapalı diye hoşuna gitti ama rengi seni çok boğmuş zaten esmersin birde koyu mor gyince boğulmuşsun elbisenin içinde.gri elbiseyle biraz oynama yaparsan çok güzel olur.mesela askılarından biraz yukarı kaldıttır.böylece göğüslerin çok belli olmaz.sonra üzerine bolero diktirirsin harika olur.

bencede yaa griyi tercihh et yada arkadaki pembeyi o çokk hoşş duruyor...yerimseniben

kızlarrrr
pembe nişanlığı bekliyorum ona bakacam. yakışırsa oonu alcam. yakışmassa eger griyi giycem. ya ayın 17sinde nişan var ben halaa bulamadım kıyafet. griyi burdaki herkes çok beyendi ama sözlüm ailesi benim annem hiç beyenmedi. pembeyi de giyim bakın sizde. modeli fln hoş. banada yakışırsa olur. siz hiç bembeye yorum yapmamışsınız ya beyenmediniz mi?

cnm bencede gri olan daha hoşmuş..ama bence dar we uzun elbiseler cok daha zarif gosterir seni.gelinlige daha cok yakıstırıorm kabarıkları tabiki bu bnm dusuncem senn secimin tabe biz fikir wermeye calısıorz sadecee:delphin:

tatlım uzun ve dar elbiseler de legen kemiklerim çıkıyor. :( zayıf olduğum için göbek olmayınca kemikler elbise de çok çirkin bi görüntü oluşturuyor. o yüzden düşünmedim abiye tarzı elbiseleri

Back