Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise ModelleriKızlar nişan kıyafetime karar veremedim. hangisi güzel ?
arkadakı pembe olan daha sık bence amam baska model vars dene derım artık bu modelleogdu herekzde aynı gelınlık yok nısna kıyafetı ogg geldı ılgınc bısyeler bak
walla kalbini kırmak istemem ama ben beğenmedim canım ama illa ikisinden biri olacaksa kesınlıkle gri grinin arkasında mankenın arkasında duran pembe hoş deilmi esmere pembe giderr
aaabbbccc nin dediğine katılıyorum senin üstündekinden önce benimde pembe nişanlık dikkatimi çekti onu al derim bende ama sen 2 seçenek dersen gri çok daha ii canım :)
aysegull arkadaşım arkadaki pembe tarzı düşünme artık o model baydııı ne öylee kızılay yardım kampanyasından çıkmış gibi hep aynıı..kesinlikle pembeyi düşünme ama ensonradan koyduğun tozpembe de güzell griyle ikisi arasında bi düşün
ama dediğim gibi böyle şatafatlı şeyler "benim zevkime göre" hiç güzel değil. çok güzel bir yüzün ve fiziğin var; dar ve daha sade, taşsız pulsuz şeyler senin güzelliğini daha ön plana çıkarır bence. ama zevk senina.s.