• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar nişan kıyafetime karar veremedim. hangisi güzel ?

Ben de gri olanı beğendim canım. daha ağır ve asil duruyor. tabi yine de tercih senin. Allah tamamına erdirsin. :nazar::nazar:

Gri olan güzel canım . Şimdiden mutluluklar dilerim.

merhaba canım. İkisinden biri olacak dersen gri derim. fakat ilk resimde arkada pembe bir nişanlık var ben onu beğendim canım.

tatlış ayrıcada göğüslerim küçük yakışmaz falan deme..
silikonlu südyenlerden alırsın içleri dolu onlar büük gösteriyo askısızlarından alırsın
alsana göğüs kaydirigubbakcemile2

cnım altında tarlatan olan kıyafetler tarzım olmadığı için ben beğenmedim. düşün gelinliğimi bile kabarık almayı düşünmüyorum. ama senin istediğin böyle bir şeyse kimse bir şey diyemez tabi...
tarlatanlı elbiseler bana eski fransız filmlerinden fırlamış gibi geliyor vallah... zvk meselesi tatlım. eğer renk dyorsan kesinlikle gri...

Ya heveslenmişsin kırmak istemem ama fikrimi sorarsan ikisi de pek güzel değil maalesef.
İkisi de nişanlık için çok abartı bence. Bunlar gelinlik gibi. Hatta bak ilk resşmde arkada provası yapılan gelinlik bile senin nişanlık olarak düşündüklerinden daha sade.
Nişanlık için abiye türü canlı renkli elbiseler daha şık oluyor.
Ama illa ikisinden biri diyorsan gri...

arkadaşlarrrrrrrrrrrr
nazariks nişanlığını satıyormuş saolsun resmini gönderdi ama mailimden silindi tekrar istedim gelsin resim koyim bide ona bakın. mor u da kimse beyenmedi. hadi bakalım onu beyenceniz mi?

Gri daha elit ve şık duruyor...Eğer ikisi arasında tercih yapılacaksa...

bence grı cok hos durmus uzerınde herkesın zevkı aynı olmadıgı ıcın bır suru yorum gelmıs sen ıkısınden bırını dusunuyorsan grı olan tabıkı

canım ikiside çok yakışmış ama bence gri olanı tercih et,bu arada hayırlı olsun,allah tamamını erdirsin arkadaşım:)

Back