Bu olayda Nasıl bir tavır takınabilirim ?

Ne kadar ilgisiz, alakasız, gereklerini yerine getirmeyen bir baba da olsa baba işte...
Kan çekiyor, insan dayanamıyor...
Karşı taraf illa baba olarak birini görmek istemesin...
Babasız evlenen binlerce kız var...
Sen de kendini üzme lütfen...
Koca adam, evlatlarını herkesten önce kendisinin düşünmesi gerekir...!!!
Düşünmüyorsa, zorlamaya da gerek yok...
Analık doğuştan, babalık sonradan öğrenilirmiş...
Baban ne yazık ki öğrenememiş... çok rahat bir adam gördüm profilde...
Sanırım hayatında hep rahat olmuş, herkes (annen, ailesi) rahat olması için elinden geleni yapmış...şımartılmış bir adam...
Yanlış telaffuzlarım varsa, affola...

evet gerçekten öyle şımartılmış birisi babam..
Ailesi sıkmamış..Annem sıkmadı..sıkıya gelmedi ki hiiç..Şimdide sıkıntıda değil..
Ha dert eder içinde bizi belki. çocuklarıma bakamıyorum diye!Ama icraat yok!
kan çekiyor evet aynen öyle işte..Çok az kinci olsaydım belki şimdi babam böyle olmazdı.Ha ben çocuklarımı kaybediyorum artık biraz düzeliyim derdi.Gerçi maddi bakımdan bi zamanlar bir sorun olmuştu benim adım "paracı" olmuştu babam tarafından. bikeresinde de benim okulumun harcı yatırılıcak e babamdan istedim babamda o kadından alıcakmış. Sordum baba vericekmisin diye. Senin yatırılmasına daha çok varmış biz elektrik parasını yatırıyoruz. E benim param nolucak dedim bilmem ki kızım X(annemi aldattığı kadın) Ablanda kalmamış..
Sanki ben ondan istiyorum..Bişey olsun kızım X ablanda yokmuş..X ablana bi soriyim bakalım var mı..
Ya ben ondan istemiyorum ki senden istiyrum!
Şu anda şöyle sırtımı dayayıp gözlerimi kapatabilicem hiiiç kimsem yok annemden başka..
İnşallah en yakın zamanda şu işim için sınavları kazanırım da biter bu sorunlar..
dokunsan ağlıycak durumdayım şimdi sinirlerim bozuldu artık :50:

Aslına bakarsan o sadece eskiden kalma birşey değil canım ya. Kişisel bir şey bu eli açıklık. İnsan cimri ve sorumsuz oldu mu hangi devirde olursa olsun. karakter meselesi bu. Kendi çocuklarını başkasına muhtaç edip rahat rahat oturabilmeyi ben açıklıyamıyorum.gözümü açmalıyım doğru söylüyosun ama bende tarif edilemez anlamsız ve saçma bi vicdan var herkese karşı. Ya bir şey olursa sonradan pişman olurum şunu demiyim v.s gibi..Gerçekten sinir bozucu.Ya bi insanı mutlu etmekten daha güzel bir şey var mı ya..hem de bu kendi çocuğun olucak..
Babama kızdığım şey çalışmaması rahatına düşkün olması.E parası olsa verir? ama neye yarar şimdi oturuyo ben düşünüyorum. yazık !yok ki versin .vicdan ya bendeki!..Adamın rahatı yerinde nediye çalışsın..
Az önce, müzik işi ayarlanıcaktı nişanda.kardeşim onun için konuştu yok oda ayarlanamamış .babam ayarlayamamış.
Yarın diycem ama baba kız babasısın bu kadar da oturup milletten bekleme kendinde yap bişeyler yeter artık diye.
Armut piş ağzıma düş istiyo sürekli!olmaz böyle yaa!

Bir adamin kendini bu kadar salmasi hayra alamet degil. O beraber yasadigi kadin olmasa veya cekip gitse ne yapacak?

Bir adamin kendini bu kadar salmasi hayra alamet degil. O beraber yasadigi kadin olmasa veya cekip gitse ne yapacak?

herkes aynı şeylri düşünüyor..Annemde öyle diyo bizde..Gitse napıcaksın gir bi işe çalış diye..
Babamın dediğide İnsanın rızkı kesilirse Allah canını alırmış.
Bunu diyince de ben dayanamıyorum işte:5:
Ama düşünsene kendi rızkını düşünüyo ama bizimkini düşünmüyo..

herkes aynı şeylri düşünüyor..Annemde öyle diyo bizde..Gitse napıcaksın gir bi işe çalış diye..
Babamın dediğide İnsanın rızkı kesilirse Allah canını alırmış.
Bunu diyince de ben dayanamıyorum işte:5:
Ama düşünsene kendi rızkını düşünüyo ama bizimkini düşünmüyo..

Kendi rizkini dusunmuyor ki baban sizinkini dusunsun... Onun rizki o birlikte yasadigi kadin degilki. Kendi rizkini kendi cikarmasi gerekir. Ne yani o kadinda bakmaktan vazgecince rizki kesilmis mi olacak? Hayir her insan rizkini kendi calisir cikarir... bIR insan nasil bir bayana bagli hayat surebilir onun sirtindan gecinebilir kusura bakma ama kendien hayri yok size olsun... Eger calismicaksa o bayanda ceker giderse onun sonu rizki KESILMIS bir sekilde olumu beklemek olmaz... daha beteri olur sokaklara duser dilenci olur surunur olmek yeriene... Evsiz barksiz sokakta yasayan bir adam olur. Ne kadar aci... Bazen meroda dilenen insanlar goruyorum demek ki bilerek yapiyorlar amaclari dilenmek...Isteseler calisirlar ama demekki o yolu seciyorlar gocunmuyorlar... Hayre ettim dogrusu ya.

Back