• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar nişan kıyafetime karar veremedim. hangisi güzel ?

ben moru hiç beğenmedim gri de tarzım değil ama ikisi arasında kalsam griyi tercih ederdm allah mesut etsin şimdiden canm :)

şimdi gri olanın eteğinin ortasında böyle bir çizgi gibi bişi duruyor. o normalde öyle değildir heralde dimi canım? mor kesinlikle düşünme asla asla :1no2:

gri olanın arkasındaki pembe hakkaten hoş duruyo, imkanın varsa birde onu giy dene, yoksa ikisi arasında seçim yapacaksan kesinlikle grii :1rolleyes:

canım yanlış anlama ama bence biraz abartlı.daha sade şıklıkta abiye giyebilirsin.hem minyonsunda çok yakışır tatlım

illede ikisinden birini seçiceksen gri olsun ama kabarık modellerin haricinde bişey seçersen daha güzel taşırsın........

canım da düz tarlatansız bir model yok muydu?ama illa 2si diyorsan gri...:delphin:

bencede gri daha güzel yakışmış.daha çok secenek olsaydı iyi olurdu ama yinede gri güzel.

nişanlanmışsındır belki ama iki secenek arasında gri olan daha güzel..

ben kabarık nişanlıkları sevmiyorum...bana basit geliyorlar....ikisinide beğenmedim ben....

ama diğer arkadaşların koyduğu kabarık modeller daha güzel kırmızı vardı mesela bir tane...onun dışında düz modellere bak derim.....:kahve:

Back