• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı ilkkez Boyatmayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorumm kızlar :)

Eskiden yolda durdurup kendi saçınız mı diye sorarlardı. Daha sonra ben de saçına düşkün her bayan gibi değişiklik olur diyerek boyatmaya başladım saçlarımı. Boyadıkça çok fazla dökülmeye başladı saçlarım. Gün geçtikçe o güzelim gür, capcanlı saçlarım inceldi ve cansızlaştı. Banyoda saçlarımı yıkarken artık tutam şeklinde elimde kalmaya başlamıştı saçlarım, kaç kez bu şekilde banyoda elimde kopan tutamla ağladığımı bilirim... Sonra baktım bölgesel dökülmeler de olmaya başladı, saçımın arka kısmında iyice seyrelme olmuştu, dedim bu böyle olmayacak. Gittim saçlarımı kestirdim, sonra da ne kadar dibi uzayıp saçlarım iki renk dolaşsam ve kötü görünse de dokunmadım saçlarıma. Düzenli olarak saç serumu kullandım bir müddet. 2 yıldır da hiç boyamadım saçlarımı, anca anca kendine geliyor saçlarım. Şimdiki aklım olsa baştan hiç boyatmazdım. Ama yine de aklıma esiyor arada boyasam mı diye, bilmiyorum ama boyarsam da bu sefer çok dikkatli davranıp bakım vs gibi şeyleri ihmal etmem herhalde. Çok olumsuz bir yorum gibi gelebilir size fakat yazmak istedim.

olsun cnm teşekkr ederm hep olumlu yap yap evett fln gbi şeler dersek de dogru olmaz ki zaten ,arada böle yorumlarda çıkıcakki arada kalıp tekrar bi düşünelim...:38:
buarada saç boyama işini biraz daha askıya aldım.. sanırım seviyorum saçlarımı,bikere boyatrsam bidaha şimdiki gbi olmıcak bliorum.. bide allah bana özel vermiş bu saçı,birebir aynısı kimsede yok mesela.. ama boya yapanlar alınmasınlar lütfen yakışmıyo demiyorum kesinlkle,yada kötü demiorum arada bende düşünüyorum çünkü ama 1 e 1 fabrika çkışı gbi oluo artık bazılarınınkii:1:
bnm saçım aralarından kendiliğinden açıklı koyuludur fln. onların fix 3 arkadas gezerler ya mesela üçüde birbirinin devamı gbi komik oluo :D:D bu örnegide görnce vazgectm smdilik saçımı boyatmaktan:1:

Back