• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar nişan kıyafetime karar veremedim. hangisi güzel ?

bence ikisini de at kafandan bambaska bir seyler dene... cok abartili ama "ucuz" duruyor daham sade daha agir bir sey bence cok daha hos olur kabarik etekli güzel eblise cok gördüm ben ama belden kabarik degil daha alttan. 0 kabarikli onun yerine kuyruklu bir abiye de bakabilirsin

İkiside çok kaitesiz duruyor cnm.Ayrıca Nişan için çok ama çokkkk abartı buluyorum bu tarz kıyafetleri.Adeta gelinlik bunlar zaten giyeceksin bir süre sonra hiç gerek yok.

Ama illaki bunlardan biri olacaksa gri olsun.

canım illa ikisi arasında tercih yapmak zorundaysan gri ren olanıdır sana tavsiyem..kaydirigubbakcemile5 ama artı olarak belirtmek istediğim birşey varki; nişanlıkta kabarık olunca hiç sevmiyorum...tabiki zevk meselesiii....:1closedeyes: mutluluklar canım sana şimdidena.s.

Kafanı karıştırmak istemem de istersen şu modellere de bir bak

nianlk2sn9.png

w358.png

nianlk3qu1.jpg

Kabarık olsun dersen;

nianlk16az0.jpg

w375.png

nianlk17mg2.jpg

w750.png

nianlk7pl6.jpg

w380.png

canim ilk olarak cok tatlisin kiyafetin ikiside yakismis

eger ikisi arasinda tercih istiyosan bencede gri olan daha hos ama biraz daha canli daha renkli modellere bak derim

ben kendimde kabarik nisanliligi daha cok seviyorum hele kalabalik bi salon nisani olucaksa kabarik daha güzel bence :asigim:

sana söyle bi renk bence cok güzel gider a.s

1170007285xx2.jpg

w600.png

86722977sl5.png

w400.png

1681802bjpgnb4.jpg

w440.png

j1076ip2.jpg

w389.png

lacivert daha canlı br renk ama itici gelen şey n biliyor musunuz?
göğüs kısmı aşırı kapalı yani body bile daha aşağıda giyilebilir tamam göğüs çatalı görünmesin ama okadar da yukarda olmasın o kısım çirkin duruyor o yüzden gri diyorum bende ama rengi değişmez mi onun bence gri yeriine daha canlı birşey al hem şeklen hem de renk olarak farkettir kendini

ikisi de benim tarzım değil,
ama ille de bunlardan biri olacaksa gri olsun derim..
eğer böyle abartılı bişey istiyorsan rank ve model olarak daha sil duran bişeyler olmalı,
salon nişanı olacaksa fikrim bu.
ama evde falan olacaksa daha sade br abiye de düşünülebilir.

İlk sayfadaki ekledikleriniz arasında seçim yapmam gerekirse gri derim. Onun dışında aşağıdaki modeller de çok hoş. delikafadulden

1170007285xx2.jpg

w600.png

j1076ip2.jpg

w389.png
[/QUOTE]

40431cguu2.jpg

w400.png

Back