• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar nişan kıyafetime karar veremedim. hangisi güzel ?

bence gencecik, güzel bir genç bayansınız ve çok daha sade ve şık bir elbise olsa sizi çok daha güzel gösterirdi ..ama bu ikisinden biri olacaksa bence gri olan olmalı , mor olan çok göz yorucu gibi ....Allah tamamına erdirsin

bence de sade bir elbise inan daha çok yakışırdı, çoğu kişi o leğen kemikleri görünsün diye ne kadar diyet yapıyor.
ben de çok zayıfım ve o şekildeki görüntü beni rahatsız etmiyor hatta hoşuma da gidiyor..yerimseniben

daha sade modellere bak diyorum ısrarla, gri mordan daha güzel ama bence yine de çok kötü bir tasarım!:1no2:

yüzün ve fiziğin çok güzel, çok düz bir model tercih ettiğinde çok daha güzel görüneceksin..

böyle çok karışık görünüyor elbiseler ve senin güzelliğindense elbisenin karşıklığı ön plana çıkıyor.

aklında olsun canıma.s.

Son düzenleme:
her iki modelde farklı renklerde çok daha hoş durabilir, bu iki model arasında seçim yapmak durumundaysan farklı renklerini denesen CADIARZU
ilk bakışta gri diğerinden daha iyi gibi ama içine sinen hangisiyse onu seç bence a.s

aslın da ikisini de fazla beğenmedim çok teferruatlı ama ikisinden biri dersen gri fena deil...

kesınlıkle bu grı olan
adszhl0.png

GRI DERİM AMA ARKADA GUL KURUSU GİBİ BİŞİ VAR YA ODA SÜPERMİŞ.. KESİNlikle mor senin rengın değil ...

Back