Kızlar ne olur bana yardımcı olun iyi değilim :(

Benimki de 1 aydan fazladır keçiboynuzu içiyo kendim evde kaynatıp hazırladım. Bazı yerlerde okudum yan etki yapabiliyor bazılarında diye korktum ve bugun içirmedim
Yürüyüş çok iyi geliyormuş. Haftada en az 3 gün yürüyün demişti doktorum.

Bence yinede sonradan çıkmıştır sperm. Onun etkiside olabilir.

Yürüyüş çok iyi geliyormuş. Haftada en az 3 gün yürüyün demişti doktorum.
Canım bütün gün yürüyor zaten eşim işinden dolayı hep yürüyor belki fazlası da zarar akşam eve pert geliyo. Fatura kesiyo o yuzden butu. Gunu yürüyüş. Merdiven in çık öyle..

Canım bütün gün yürüyor zaten eşim işinden dolayı hep yürüyor belki fazlası da zarar akşam eve pert geliyo. Fatura kesiyo o yuzden butu. Gunu yürüyüş. Merdiven in çık öyle..
Evet dinlemekte çok önemli özellikle gece uykusu önemliymis.

Hiç üzülme ve erteleme kuzum direk tüp bebek yaptırın Ya ben 5 yıl bosa ugrasmısım . Tüp bebek gibisi varmı maddiyat da varsa ohh süper valla herşeyi kendileri yapıyorlar en son Rabbime kalıyor. Yok yumurtlamaydı yok ilişkiydi valla hiç biri yok. Ben cok memnun kaldım tüp bebekten

Gerçekten öyle uzun süre beklemek çok yıpratıcı o yüzden tedavi çok kolay geliyor.

Eşimin test yaptığı devlet hastanesi tüp bebek yaptırın hem yarısını devlet karsılıyo ilk bebek oldugu için dediler tabi daha sonuclar cıkma mıs esim testi bile daha yapmamıs. Ben dedim 1 sene daha olmazsa neden olmasın vakit kaybedecegime öyle yaparım dedim ama ben hep sorun bendedir diye düşündüm eşim daha önce yaptığı ıcın bu testi düşeceğini hiç düşünmedim sonucu görünce şok oldum

Reactions: Z P
Gerçekten öyle uzun süre beklemek çok yıpratıcı o yüzden tedavi çok kolay geliyor.
Kesinlikle canım birde düşen bir spern sayısı var 2 aya daha da düşmeyecegi ne malum . Karalar baglamaya gerek yok. Besmele cekicek girişicek bu işe Okadar igne yedik o da yesin sonucuda olumlu olsunn insaAllah

Zaman kaybetmeyin kuzum valla belkide evladın seni bekliyordur. Biraz caba gösterceksin bu yolda ve sabır en önemlisi Ben nedense tüp bebekle olacagına inanıyorum. insaAllahhhh

Zaman kaybetmeyin kuzum valla belkide evladın seni bekliyordur. Biraz caba gösterceksin bu yolda ve sabır en önemlisi Ben nedense tüp bebekle olacagına inanıyorum. insaAllahhhh
Eşime belli ettiremesem de ben iyi değilim olmuyo toparlanamıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu sıkıntı stresle nasıl olucak bilmiyorum

Kesinlikle canım birde düşen bir spern sayısı var 2 aya daha da düşmeyecegi ne malum . Karalar baglamaya gerek yok. Besmele cekicek girişicek bu işe Okadar igne yedik o da yesin sonucuda olumlu olsunn insaAllah
Aminn insallah

2 kere özelde yaptırdı eşim diyorum ya sayısı neredeyse 10 katı bu son teste göre. yanlıs olabilir diye de düşündüm değerler değişebiliyor onu da düşündüm kafam allak bullak
Vaktiniz varsa 3ay sonra yenilesin testi sperm 72 günde yenilenirmis varikosel varmı USG yapildimi tüp bebek merkezinde de yaptirabilir detaylı test

eşin ürolojı doktoruna gorundumu?varıkosel varsa eger bukadar düşmüş olabılır bide testlerı ayrı merkezde yaptırdıysanız da fark ondan da olmus olabılır..öncelıkle sakin olun çaresiz degılsınız sonucta eşinizde hıc sperm yok degıl ..hersey 1yumurta 1sperme bakar..ıyı bır ürologa gorulsun bence gerekıyorsa tüp bebek yaptırın benım eşimde 180mılyon vardı gene olmadı gene olmadı..o da hıc sebep yokken ..dayanamadım tüp bebek yaptık çok şükür ilk denemede tuttu boşuna üzüp yıpratmıstım kendimi okadar..sizde aynı şekilde şuan herşeyın biz çözümü tedavisi var yeterki allah nasip etsin

Eşime belli ettiremesem de ben iyi değilim olmuyo toparlanamıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu sıkıntı stresle nasıl olucak bilmiyorum
Bence ne yap biliyormusun . Kendini tüp bebeğe alistir. 1 2 ay bebek dusunmemeye çalış. Canin ne istiyorsa onu yap onu ye ama aklına getirme. Biraz kendine eşine fırsat ver biraz nefes alın. Kendini böyle bunaltirsan tüp bebekte tutmaz. Tüp bebeğe karşı biraz duvarların var gbi geldi bana. O duvarları kır. Ben çok memnun kaldım. Okadar yipratmisimki kendimi de eşimide şimdi çok üzülüyorum geçen zamanlarma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…