Ya daha da düşerse birden böyle düşmesi normal değil testler arasında 6 7 ay oynama var bu kadar sert düşüşün Bi sebebi olmalı. Testi vermeden önce afedersiniz Bi gün önce yakınlastık ama bosalma olmadı hissedicek gibi oldu bıraktıAleykümselam canısı Kuzum ilk olarak bi sakinleş bak ne kadar düşse bile rabbim ol der ve o 6 milyonun içinden bir tanesi oluverir buna İnan eşine asla belli etme o senden daha çok kötü olur tedaviler çok kuzum tıp gelişti biliyorsun hiçbirşey için üzülme keçiboynuzu yan etkisi yapmaz benim eşimde covid geçirdi bilmiyorum ne olacağını ama sen bi dik dur !
Evet o kadar pis Bi hastalık umarım kalıcı etki yapmamıştırPek bir bilgim olmasa da covid kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
Koca koca adamları al aşağı eden bir hastalık bu..
Umarım tez zamanda dileğiniz gerçek olur
O da yok işte ileri hareketlilik yerinde hareketlilik oralar hep bosluk cevap bile yok sadece 6milyomda % 8 adet yazıyorCanım sizin hamile olmanız 1 sperme bakıyor.
Doktor her zaman şunu söyler az sperm olur
ama kaliteli olur ileri hareketi hızlı olur onun hamile şansı daha yüksektir diye.
Boşuna üzülmene gerek yok biz eşimin azosperm olduğunu öğrendik ve bi tedavide istemiyo eşim bende şükredip Rabbime dua ediyorum beterin beteri var bundada bir hayır var deyip şükredip dua et canım yine sizin var ve çok kolay bi tedavisi var bizim tek çare tüp bebek oda tabi bir tane bile sprem bulunursa eğer buna şükür canım benimSelamünaleyküm kızlar. Geçen eşim sperm testi yaptı ve 40 milyon olan spermleri 6 milyona düşmüşnapıcam ben kafayı yemek üzereyim halbuki daha da yükseltmeye çalısırken biz düşmüş. Keçiboynuzu içirdim onun yan etkisi mi. Korona geçirdi eşim ondan mı bilmiyorum. Doktorun umutsuz konusmasından korkuyorum. Eşime de hissetiremiyorum içim kan ağlıyor resmen
Sigara alkol hiçbirini kullanmıyor. Keçiboynuzu tüketiyor 1.5 aydır bazı yerlerde okudum kimisinde yan etki yapıyo o da takıldı aklıma kullandırmıcam.benim arkadaşımın eşinin hiç canlı spermi yoktu..az da olsa varmış üzülmeyin sigara içmiyor değil mi? bu süreçte paket gıdalardan uzak dursun bol kuruyemiş keçiboynuzu pekmezi tüketsin.. hayırlı haberler alın inşallah
kadınların yumurta kalitesi ya da çatlaması stresten nasıl etkileniyorsa eşinizin de spermleri o kadar etkilenir.Sigara alkol hiçbirini kullanmıyor. Keçiboynuzu tüketiyor 1.5 aydır bazı yerlerde okudum kimisinde yan etki yapıyo o da takıldı aklıma kullandırmıcam.
Kurban oldugum Rabbim kimsenin duasını geri çevirmesin. Hicbi sekil de belli ettirmedim Allahtan dedim olmazsa da. Kendisi de aynı şekilde. Ama insan üzülüyor tabikide..Boşuna üzülmene gerek yok biz eşimin azosperm olduğunu öğrendik ve bi tedavide istemiyo eşim bende şükredip Rabbime dua ediyorum beterin beteri var bundada bir hayır var deyip şükredip dua et canım yine sizin var ve çok kolay bi tedavisi var bizim tek çare tüp bebek oda tabi bir tane bile sprem bulunursa eğer buna şükür canım benim
Evet stresle dolu 3 ay geçirdik halen de öyle aile maddi durumlar VS. Cok söylüyorum takma diyekadınların yumurta kalitesi ya da çatlaması stresten nasıl etkileniyorsa eşinizin de spermleri o kadar etkilenir.
Son zamanlarda bir şeylere uzulduyse etkisi olmuş olabilir.
Siz onun kafasını rahatlatin.
Kür ya da ilaç stres kadar etkili değil emin olun.
Kafasına takılan ne varsa konuşmasını isteyin.
Hiç bir şeyi içine atmasın.
Konuşsun rahatlasın.
Takma demek değil de hic bir şeyin sizden daha önemli olmadığını söyleseniz daha iyi olur. Kafasını meşgul edecek güzel şeyler yapın.Evet stresle dolu 3 ay geçirdik halen de öyle aile maddi durumlar VS. Cok söylüyorum takma diye
Verdiğiniz moral için çok teşekkür ederimkadınların yumurta kalitesi ya da çatlaması stresten nasıl etkileniyorsa eşinizin de spermleri o kadar etkilenir.
Son zamanlarda bir şeylere uzulduyse etkisi olmuş olabilir.
Siz onun kafasını rahatlatin.
Kür ya da ilaç stres kadar etkili değil emin olun.
Kafasına takılan ne varsa konuşmasını isteyin.
Hiç bir şeyi içine atmasın.
Konuşsun rahatlasın.
Sizde hiç bir konuda üstüne gitmeyin bugünlerde. Olumlu konuşun hep .
Aslansın kralsın gibi
Aynen öyle canım. Simdi güzel Bi hava almaya cıkıcaz inşallahTakma demek değil de hic bir şeyin sizden daha önemli olmadığını söyleseniz daha iyi olur. Kafasını meşgul edecek güzel şeyler yapın.
Güzel filmler komedi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?