How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kızlar sizce devamı gelir mi yardımcı olun lütfen

ama ben ona zarar verecek boyutta bir ısrarcılık yapmadım o çok abarttı bu durumu sanki ben onu çok boğmuş gibi yansıyor belki yazdıklarımdan ama emin olun ki o kadar çok sıkacak bieşy yapmadım onu çok seviyorum:85:

o bır erkek ama bırde o acıdan bak bır kıza yapılsa bu kadar ısrar bazılarımıza hos bıle gelebır ama erkekler uzerınde baskı hıssetmekten hoslanmaz:50: bekle bakalım ne olacak bızlerıde haberdar etmeyı gelısmelerden unutma ama:50:
Ins senın onu sevdıgın kadar senı sevıyordur sadece cocukca bır ınattırda hersey duzelır:69::69:

hayır canım burda her yorum benim için çok değerli çok teşekkür ederim zaman harcayıp bana yardımcı olmaya çalışmışsın kaale almamakta ne demek:70:
dediklerinde haklısın canım bekliyorum aramasını umudum var halen :14:

tesekkur ederim canim biran yorumuma karsilik bulamayinca begenmeyip cvp yazmadigini dusundum...:1:
canim sabret bekle daha fazla uzerine dusme zaten seviyorsa istiyorsa arar ee aramassa seni sevmeyini sen hic sevme...:50:

Back