- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
Offf cok dogruuu soyluyorsunuz.ama simdi cizginin bu tarafina benim yerime gecsenizzzzz,,,,allahim dusurtmesinnn...cok zorbir durummm...
O cocuk uzmanin karsisina neden oturacagini bilmiyor ki ona gore sorunlu olan anne babasi..Psikoloğa gitmenin dedililik olmadğı, yaptıklarının çok kötü olduğunu ve bu durumun öncelikle kendisine sonra ailesine zarar verdiğini
anlatmalı..
Gerekirse zorla.
Çünkü o şu anda ailesine ve kendine inanılmaz zarar veriyor ve bunu bilmeli bence..
seninde gitmen lazım. ne demek tiksiniyorum.o senin kızın. saçmalıyorsunKorktugum basima geldiii.ama cok caresizim.kizimdan tiksiniyorum.benimle konusmasina bile tahammul edemiyorum...
beraber ailece gideceksinizPeki pisikologa onumu goturecegim,kendimmi gidecegimmm...
Duzelirmi ki?
O cocuk uzmanin karsisina neden oturacagini bilmiyor ki ona gore sorunlu olan anne babasi..
Benim psikologum bu durumlarda oncelikle ebeveynlerin seans almasi gerektigini soyler her zaman...
O cocuk uzmanin karsisina neden oturacagini bilmiyor ki ona gore sorunlu olan anne babasi..
Benim psikologum bu durumlarda oncelikle ebeveynlerin seans almasi gerektigini soyler her zaman...
Ya şu ortaokul çocuğunu okula getirip götürmek nedir hadi o neyse de öğle gelip yemek yedirmek nedir? Biz de böyle veliler görüyoruz okulda yok artık diyoruz. Bir de çocuğun her istediğini yapmakla onla arkadaş olmaya çalışmakla olmuyo bu işler. Yazdıklarınızdan çıkardığım kadarı ile çocuğa ayıp günah yasak tühhh eeer gibi öğretmişsiniz bunları yasak olam şey dikkat çeker. Ve tiksinmek nedir. Sonra ortaya 12 yaşında plan yapıp düşünüp kendi yaşıtı arkadaşlarına tecavüz eden öğrenciler çıkıyo. Haberlerde görmüşsünüzdür. Çünkü hala cinsellik bizim ülkemizde eğitim verilmesi gereken ni konu olarak değil bir tabu yasak günah olarak görülüyor. He günah orası ayrı ama çocuklara öyle anlatırsan ya soğuk ya da tam tersine o konuya çok sıcak insanlar olarak yetişirler.
Siz benim yazdigimin neresinde gunah ayip dedigimi cikariyorsunuz...ben cahil bir anne degilim.bunlar elbette ayip seyler..yaln miii...bunlar bu yastaki cocugun yasamasi gereken seylermiii.ayip tabii.ama ben ona bunu anlatirken onun bu davranislarinin ne kadar yanlis oldugunu elbette anlatiyorum.yalniz su ince konuyu surada ayirt etmek istiyorum.yani toplum ayip diyor ,modern gorus ne diyor bu konuda merak ediyorum.tabiki de cinselligi bilecek.ama yasamasi mi gerekliii.ve ben burada neyi yassakladim kiii.cinselligi ogrenmesini mi yasakladimda,merak edip yoneldi?.Ya şu ortaokul çocuğunu okula getirip götürmek nedir hadi o neyse de öğle gelip yemek yedirmek nedir? Biz de böyle veliler görüyoruz okulda yok artık diyoruz. Bir de çocuğun her istediğini yapmakla onla arkadaş olmaya çalışmakla olmuyo bu işler. Yazdıklarınızdan çıkardığım kadarı ile çocuğa ayıp günah yasak tühhh eeer gibi öğretmişsiniz bunları yasak olam şey dikkat çeker. Ve tiksinmek nedir. Sonra ortaya 12 yaşında plan yapıp düşünüp kendi yaşıtı arkadaşlarına tecavüz eden öğrenciler çıkıyo. Haberlerde görmüşsünüzdür. Çünkü hala cinsellik bizim ülkemizde eğitim verilmesi gereken ni konu olarak değil bir tabu yasak günah olarak görülüyor. He günah orası ayrı ama çocuklara öyle anlatırsan ya soğuk ya da tam tersine o konuya çok sıcak insanlar olarak yetişirler.
Siz benim yazdigimin neresinde gunah ayip dedigimi cikariyorsunuz...ben cahil bir anne degilim.bunlar elbette ayip seyler..yaln miii...bunlar bu yastaki cocugun yasamasi gereken seylermiii.ayip tabii.ama ben ona bunu anlatirken onun bu davranislarinin ne kadar yanlis oldugunu elbette anlatiyorum.yalniz su ince konuyu surada ayirt etmek istiyorum.yani toplum ayip diyor ,modern gorus ne diyor bu konuda merak ediyorum.tabiki de cinselligi bilecek.ama yasamasi mi gerekliii.ve ben burada neyi yassakladim kiii.cinselligi ogrenmesini mi yasakladimda,merak edip yoneldi?.
ayrica orta okula giderken oglum da ilk ok.gidiyordu.ikisi icin gidip geldim.
Millet neder hicdemedimm.ailemden bahsettim.onu nekadar sevdiklerini dile getirdimmm...en basta toplum yargilarina ben karsiyim.Çok tuhaf geldi bana sizin anlatımınız cidden çok şaşırdım.
Kızımdan tiksiniyorum, hatam da olsa bana bunu yapmamalı, ailem çok düzgün ne derler vs.
Siz ne kadar özgür bıraktım deseniz de despotsunuz yazdıklarınızdan bile belli.
Arkadaş olmak istemiyorsunuz siz, hayatını öğrenmek istiyorsunuz o da farkında
Ki dövmekle en büyük hatayı yapmışsınız, döverek aklı başına gelmeyecek sizden daha da uzaklaşacak.
Okulda öpüşmesi, fotoğraf olayı tabi ki çirkin.
Kızların o dönemde en önem verdikleri şey güzellik, gelen teklif sayısı ve beğenilme, sevgililerinin olması.
Siz bence hemen bi uzmanla görüşün ve millet ne der nasıl yapar bunları dan ziyade onun iyiliğine odaklanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?