Genelde anne ve babadan yeterince ilgi ve sevgi girmeyen cocuklar disari yonelir. Sizde boyle bir sey olmus olabilir. Piskologla gorusmeden ve irdelemeden bilemezsiniz muhtemelen.Cibik...nikli arkadasim,bunlari beni dusunerek yazdiginizi,tamamen iyi niyetli oldugunuzu dusunerekten cevap vermek istiyorum.ben insanin karekterinin cok onemli olduguna deginmek istiyorum.eger insan istiyorsa her seyi yapar.siz onu eve de kapatsaniz,mahsene de atsaniz,belki eylemlerini yapmasina izin veremiyeceksizniz.ya dusuncelerini,o kotu dusunceleri silebilirmisiniz.iste ben ordayim,onun beynini temizlemek istiyorum.karekterini guzellestirmek istiyorum.
Insan yasaklarla terbiye edilmez...bakin bizim dinimiz de buna bbir kanunla cevap veriyor.hani hirsizlik yapan birinin kolunun kesilmesi vardi.ama kolunu kes demiyor,arastir diyor.bu bunu neden yapti.acmiydi,evlatlarina yedirecek bir lokma ekmegi yokmuydu.aciktamiydi.neden yaptigini bul diyor.once muhtar sonra beld.bas..en son basbakan sorumlu hunda...eger ki acliktan yaptisa.bakin burada bile neden ariyor rabbim.iste bende oradayim.benim kizim neyin eksikliginden dolayi yapti bunu.
Cok sevindim gelismerinize. Annem der hel en kotu evlat baldan tatli diye.çok sevindiiiimm yazdıklarınaBazen hayat boş gelir evet ama mutlu olduğumuz anlar inan daha fazla. geçecek bu hisler de merak etme. Eh için rahatladıysa o zaman konun ve aldığın tavsiyeler işe yaradı :)
bunu deme işte...Korktugum basima geldiii.ama cok caresizim.kizimdan tiksiniyorum.benimle konusmasina bile tahammul edemiyorum...
Son durum ayni,degisen bir sey yok cnm.c.tesi terapiye gidecegiz.babasini kaybettigine cok uzuluyor.cok agliyor.duzelticem kendimi.nasil dedigimiz de derslerime cok calisacagim diyor.bir daha boyle konusmalar yapmiyacagim.okuluna devam ediyor.bizde durumlar boyle cnm.bizi dusundugunuz icin tesekkur ederim.son durum ne oldu kızınızla ılgılı merak ettım
Daha yeni basladik.bakalim nasil olacak.terapilerde konusmalar da belli olacak.ins.yardimci olurlar.cnm okuldaki ogrencilerin konusmalarini bir duysaniz dersiniz ki biz ne olduk.o kadar seviyesiz o kadar saygisiz.ogretmenleriyle laubali bir tavirlar ki sormayin.genclik nereler de .Psikologlarim cogu o kadar tecrubesiz ve bos insanlar ki normalde cozulmesi gereken sorunlari bir kelimeyle cikilmaz hale getirebiliyorlar. Size nacizane tavsiyem arastirim ve gercekten isinin ehli bir uzman bulun. Ve onun yaninda aile terapistine de gitmeniz iyi olabilir. Siz ne kadar iyide olsaniz ergen kafasiyla ailesinde begenmedigi sevmedigi ozelliller olabilir. Oturun bolca dua edin lise 2 den sonra duzeliyor genelde bu sekil cocuklar dilerim tez zamanda duzelir yavrunuz
C.tesi gittik.ilk terapiydi.tanima fasli.bizi dinliyorlar.kizimi beni.bakalim ne diyecekler.kizimla ciktik borekciyekahvaltiya gittik.orada guzelce konustum.agladi.bende yuzunu oksadim.o da oyke bakti ki annneeeeeeee der ya insan oyle bakti.allahim her insani yaptigi hatadan dondurmeyi,hatasinin farkina varmasini nasip etsin. Hata biz insanlar icin,ama tovbe varsa sonunda anlam kazanir.bu c.tesi tekrar gidecegiz.tsk ederim cnm.bizi dusundugun icin.nice var mı bi gelişme cmt terapi var demiştin?
son durum ne oldu kızınızla ılgılı merak ettım
Cok sevindim gelismerinize. Annem der hel en kotu evlat baldan tatli diye.
Duzeltme: niceyi alintiliyordum ama sizi alintilamisim. Anlamadim nasil oldu.
Kizinizla ilgili duruma cok üzüldüm, mücadelenizi de takdir ettim. Her anne sizin gibi cocuklarinin kusurunu goremiyebiliyor. Bence psikolojik tedavinin yaninda arkadas ortamini da degistirmeniz cunku o arkadaslarla gorusmeye devam ederse duzelse de eskiye donme ihtimali yuksek olur. Gerekirse okulunu degistirin onun yeniden yolunu saglam cizmesine yardimci olun. Allah kolaylik versin...
bunu deme işte...
nice var mı bi gelişme cmt terapi var demiştin?
merhaba arkadaslar.zaman ilac mi bilemiyorum ama.bazen herhangi bir yerdeyken aklima geldiginde cigerlerime bicak saplanir gibi ah diyorum.sonra donuyorum rabbime diyorum ki kurtar bizi.çok merak ettim nasılsınız ne yaptınız
merhaba arkadaslar.zaman ilac mi bilemiyorum ama.bazen herhangi bir yerdeyken aklima geldiginde cigerlerime bicak saplanir gibi ah diyorum.sonra donuyorum rabbime diyorum ki kurtar bizi.
Arkadaslar,size bir sey danismak istiyorum.daha once pisikologa gitmistim.tansiyonum yukseldigi icin ilac yazmisti.bu tur onemli konularda ise surec nasil ilerliyor bilemiyorum.
Yani soyle anlatayim.o gunden beri halen doktorumuz bizi dinliyor.dinliyor.sadece bizi tanima asamasinda.yoruldum kendimizi anlTmaktan.bir care olsalar.yada acelemi ediyorum.bakin soyle gelisti bu surec.
Gittigimiz hastane sadece ozel pisikiyatri merkezi.bize 45dak.bir mesafede.bu merkezde iki uzman doktor var.ilk bunlardan birini seciyorsun.ben atiyorum,hakan beyi sectim.hakan beyinde on tane falN calistigi pisikologu var.ve ilk randevu ucretimi odedim.gorustum.ve hakan bey bizi yonlendirdigi sevim hanimla devam edecegimizi soyledi.ve bir testin oldugunu soyledi.170 milyon.tmm dedim yaptim.ve tahlil sonucunda kizimda dikkatini surdurememe cikti.bu da derslerine biraz zarar verir dedi.bi ilac yazdi sadece ders calisirken aliniyor.uc dort saat etkisi var dedi.normal bir ilac.ogrencilerbunu sinav zamanlari yada onemli ders zamanlari icerler dedi.yani yan etkisiz bir ilac.
Kizlar bir hafta sonraya sevim hnma randevu aldik.hakan beyede uc gun sonraya verdiler.bende sasirdim.aa ne kadar ilgililer dedim.carsamba ahmet bey.c.tesi sevim hnm.la randevu.
Salidan aradilar yarin hakan beyle randevunuz var.ben yarin musait degilim dedim.tmm.dediler biz sizi ariyacagiz randevu ayarliyacagiz dediler.cuma gunu aramislar.ben duymamisim.ama kac kez aranmis anlatamam.esimi aramislar.ve sevim hanimla olan randevumuzdan hemen sonraya randevu vermisler.tmm.dedik.ve c.tesi gittim.terapiye kizim girdi.dah cikmadan kizimin adi soylend hakan beyle randevunuz var diye....aa sevim hnm a ayri ucret hakan beye ayri ucret.neysedegse hic sorun degil.ama sinirden oldum.yasananlardan dolayi.bende kizim terapide dedim.olsun siz girin dedi.sacmalik basladi burada.bende girdim hakan beyin yanina.
Kizlar sadece sunu soyledi.him nisaydi dimi.evet.su ilaci yazmistik.kullaniyormu.evet.tmmm.iyi gunler.
Kizlar ciktim odadan.aslinda hakkimi arayan biriyim.ama para soz konusu olunca utanirim.sok oldum.allahtan terapi gunu gelmisim.yoksa carsabaya verilen zaman gelseydim o kadar yolu bir cumleyle donecektim geri.gectim sevim hnm.odasina,o da gelmisimi gecmisimi soruyor.sanki polisiye.katil ariyor.ya uc seanstir sorgu sorgu.o zmn uc seansi birden yap.paraysa ayni parayi topluverelim tani.her hafta gidip hayatimizi anlatmamaiz bizi bezdirdi.birde hakan beyin yaptigi bunaltti.kizlar normalde surecler boylede,ben mi yanlis anliyorum.ne yapmaliyim.?
gectim sevim hnm.odasina,o da gelmisimi gecmisimi soruyor.sanki polisiye.katil ariyor.ya uc seanstir sorgu sorgu.o zmn uc seansi birden yap.paraysa ayni parayi topluverelim tani.her hafta gidip hayatimizi anlatmamaiz bizi bezdirdi.
Iki sene once tansiyonum yukseliyordu.pisikiyatriye gonderdiler.ve hani normal suren bir surec oldu.demek istedim.bu turkizimin konusunda da daha detayli oldugunu anlatmak icin yazdim.hani ben daha once pisikologa gittim amafarkli jir konuydu.bu tur bir konuda surecboylemi oluyor diye sordum.Psikoloğ size tansiyon ilacımı yazıyor.Orayı anlamadım ayrıca devlet hastanelerinde bile psikoloğ ve psikiyatri mevcut onlarada gidebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?