Ay cnm.bizi dusundugun icin cok tesekkur ederim.duzeldi cok sukur.ins.boyle devam edecek.
Gecen gun bir aile yemegi yeniliyordu,hepimiz k.v.lere gitmistik.kizim mutfaktan iceri gelemiyor..bende gidipgec iceri...gec iceri,diyordum.o ise tmm.gelicem..sunu yapiyim,bunu yapiyim diyordu..neyse geldiodaya,yere egik basi,bukuk boynu....
Eve geldik.sabah kahvakti hazirliyorduk.kizima neden dun aksam iceri gelemdin dedim.elindekini sakince tezgaha birakti bana oyle bakti kiiiii,masummm....utandin degil mi ?dedim...cnm.o an onu gorsen inanirdin ki cok pisman.
Anneeeeeeeee ben cok utaniyorum,ben sizden cok ozur diliyorum..anneeeee beni affedin.ben cok pismanim.annecigim.dedi.agladi sarildiii.
Bende tamam kizim,ben sana guveniyorum.sen ne yaptigini bilmiyordun.su anda farkina vardin hatanin.vebunun nelere mal oldugunu gordun de...iyi bir insan ol.edepli,saygili iyi bir kiz ol.oyle seyler yap ki herkezi sasirt..bizi inandir kizim dedim..tmm.anne dediii...
Gecen geldi,anne sana bir sey soyliycemmmm..anne sana hediye aldim.ama gelmedi daha...bi tane daha aldimmm.anneeeee...
Cnm..kizim daha cocuk yaaaaa.cocuk.cok saf.tanisan o mu bunlari konusan dersin.etrafimizdakilerhep der ne kadar sakin,sesiizzz...of ins.duzelir.esim debu.lari duyunca biraz inandi....artik okuluna arabasiyla birakiyor.iyiyiz.rabbim kimin sikintisi var iseduze cikartsin.veben budurum da anladim ki , her an her sey olabilir.vebunlarin kimin basina gelecegini bilemeyiz.