soyle bir sey demek istiyorum.bu tanima sureci bir seferde olmazmi.herhafta gidiyoruz geliyoruz.hani uc seanssi bir seansda atiyorum haftada bir saat uc satibir seferde yapsalar olmazmi.veya oylemi?.bu surecleri bilemedigimden soruyorum.cevremdekilerede soramiyorum.Para konusunda bir şey diyemem ama geçmişin sorulmasından ve hayatınızı anlatmanızdan daha mantıklı bir şey yok. Kitaplarını açıp bu kız neden böyle davranmış diyebilecek değiller, her sorun için farklı sebepler olabilir, çocuğunuzunkinin sebebine dair fikir edinmeleri için elbette soracaklar, siz de anlatacaksınız, bunda bezilecek bir şey yok bence.
soyle bir sey demek istiyorum.bu tanima sureci bir seferde olmazmi.herhafta gidiyoruz geliyoruz.hani uc seanssi bir seansda atiyorum haftada bir saat uc satibir seferde yapsalar olmazmi.veya oylemi?.bu surecleri bilemedigimden soruyorum.cevremdekilerede soramiyorum.
Evet aynen oyle cnm.tekrar tekrar anlatmalar,bezdirdi beni.esimle nasil tanistigimiza bulusma sureclerimize kadar her seyi anlattirdilar.Ben kendim gitmedim, okuduğum, izlediğim ve çevremdekilerden duyduğum kadarıyla 16 senelik (kızınızın yaşı buydu yanılmıyorsam) bir süreci 2-3 saatte anlayamazlar doğal olarak. Tanıma derken lazım olan kimlik bilgileri değil, sorgu diye de düşünmeyin bu durumu katil falan aramıyorlar duruma netlik kazandırmak istiyorlardır sadece. Seanslar sonrasında bu durumun suçlusu şu kişidir falan demeyecekler. Atıyorum şu davranışlarınızın çocukta etkisi olabilir diye yardımcı olmaya çalışacaklar.
Seans birleştirme işini de sorun ama ideali bir saat diye karar vermişlerse değiştirebileceğinizi sanmıyorum, bir de bir saatten sonra insan kendini tekrarlamaya başlar bir şey anlatırken. Boşu boşuna vakit geçirmiş gibi hissedebilirsiniz blok seans gibi bir şey olunca.
Hayir iki doktor olmasi sorun degil.keske yardimci olsalar.ama benden ek ucret alip.tek cumle soyleyip ve gercekten tek cumle.tesekkur edip gorusuruz demeleri beni sinir etti.sonucta bunu terapistimde sorabilir.sorun burda.Nice sorgulamari çok normal gecmisi vs.
Acaba kizin neden böyle , nerede hata var bulup cikarmak kolay mi ama su ayri ayri ücret konusunu konusun ben tek doktor ve tek ücret ödemek istiyorum ve bu sistemi anlamadim.diyin
Evet aynen oyle cnm.tekrar tekrar anlatmalar,bezdirdi beni.esimle nasil tanistigimiza bulusma sureclerimize kadar her seyi anlattirdilar.
Evet cnm.ben bir an once cozum istedigim icin boyle aceleci davraniyorum sanirim.istiyorum ki sunu yapin bunu yapmayin.kizima da bunun yanlisliklarini anlatsinlar.Yanlış anlama sakın nice ama burada rahat rahat anlatabiliyorsun zorunlu olmadığın halde ve herkese açık bir yerde bir de doktora anlatmışsın kötü mü? Senin kullandığın kelimeler veya anlatım tarzından bile anlam çıkıyordur o kadar hafife alma. Aynı olayı iki farklı kişiye anlatırken bile arada fark olur, sen çözümün de daha erken ve doğru olabilmesi için açıkyürekliliği elden bırakma yeter :)
Ohh çok sevindimAy cnm.bizi dusundugun icin cok tesekkur ederim.duzeldi cok sukur.ins.boyle devam edecek.
Gecen gun bir aile yemegi yeniliyordu,hepimiz k.v.lere gitmistik.kizim mutfaktan iceri gelemiyor..bende gidipgec iceri...gec iceri,diyordum.o ise tmm.gelicem..sunu yapiyim,bunu yapiyim diyordu..neyse geldiodaya,yere egik basi,bukuk boynu....
Eve geldik.sabah kahvakti hazirliyorduk.kizima neden dun aksam iceri gelemdin dedim.elindekini sakince tezgaha birakti bana oyle bakti kiiiii,masummm....utandin degil mi ?dedim...cnm.o an onu gorsen inanirdin ki cok pisman.
Anneeeeeeeee ben cok utaniyorum,ben sizden cok ozur diliyorum..anneeeee beni affedin.ben cok pismanim.annecigim.dedi.agladi sarildiii.
Bende tamam kizim,ben sana guveniyorum.sen ne yaptigini bilmiyordun.su anda farkina vardin hatanin.vebunun nelere mal oldugunu gordun de...iyi bir insan ol.edepli,saygili iyi bir kiz ol.oyle seyler yap ki herkezi sasirt..bizi inandir kizim dedim..tmm.anne dediii...
Gecen geldi,anne sana bir sey soyliycemmmm..anne sana hediye aldim.ama gelmedi daha...bi tane daha aldimmm.anneeeee...
Cnm..kizim daha cocuk yaaaaa.cocuk.cok saf.tanisan o mu bunlari konusan dersin.etrafimizdakilerhep der ne kadar sakin,sesiizzz...of ins.duzelir.esim debu.lari duyunca biraz inandi....artik okuluna arabasiyla birakiyor.iyiyiz.rabbim kimin sikintisi var iseduze cikartsin.veben budurum da anladim ki , her an her sey olabilir.vebunlarin kimin basina gelecegini bilemeyiz.
Ay cnm.bizi dusundugun icin cok tesekkur ederim.duzeldi cok sukur.ins.boyle devam edecek.
Gecen gun bir aile yemegi yeniliyordu,hepimiz k.v.lere gitmistik.kizim mutfaktan iceri gelemiyor..bende gidipgec iceri...gec iceri,diyordum.o ise tmm.gelicem..sunu yapiyim,bunu yapiyim diyordu..neyse geldiodaya,yere egik basi,bukuk boynu....
Eve geldik.sabah kahvakti hazirliyorduk.kizima neden dun aksam iceri gelemdin dedim.elindekini sakince tezgaha birakti bana oyle bakti kiiiii,masummm....utandin degil mi ?dedim...cnm.o an onu gorsen inanirdin ki cok pisman.
Anneeeeeeeee ben cok utaniyorum,ben sizden cok ozur diliyorum..anneeeee beni affedin.ben cok pismanim.annecigim.dedi.agladi sarildiii.
Bende tamam kizim,ben sana guveniyorum.sen ne yaptigini bilmiyordun.su anda farkina vardin hatanin.vebunun nelere mal oldugunu gordun de...iyi bir insan ol.edepli,saygili iyi bir kiz ol.oyle seyler yap ki herkezi sasirt..bizi inandir kizim dedim..tmm.anne dediii...
Gecen geldi,anne sana bir sey soyliycemmmm..anne sana hediye aldim.ama gelmedi daha...bi tane daha aldimmm.anneeeee...
Cnm..kizim daha cocuk yaaaaa.cocuk.cok saf.tanisan o mu bunlari konusan dersin.etrafimizdakilerhep der ne kadar sakin,sesiizzz...of ins.duzelir.esim debu.lari duyunca biraz inandi....artik okuluna arabasiyla birakiyor.iyiyiz.rabbim kimin sikintisi var iseduze cikartsin.veben budurum da anladim ki , her an her sey olabilir.vebunlarin kimin basina gelecegini bilemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?