Kızlar napayım sizce artık tükendim,nasıl davranayım..?

eesinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
320
93
3,5 yıllık ilişkim vardı aileme anlattım cocukla evlenme kararı aldık evlilik teklifi vs..Annemleri zor ikna ettim anne hadi cocugu tanı anne hadi aileler tanışsın ailem cok zorladı beni..Bunalımlara girdim bi yandan cocuk da neden ailem cagırmıyor diye yedi beni,ona da ailesi soruyordu o da bunalmıştı ama ben bittim..Aileme zıtlaşmasım diye hiç annemelerim dediklerini anlatmadım,ama o süreçte kızıp baban arayana kadar yazma deyip beni kaç kere engelledi ya diyorum bak bana destek ol destekk yapma şöyle saçmalık diyordum.Neyse ben alttan al al bittim baktım beklemiyor istemiyorım dedi ben de tamam isteme dedim bıraktım.Engelledi beni tam 2 ay..Sonra geldi açtı engeli annesindem bile engellemişti beni varya,sonra bi gün köye giderken bi baktım engelimi açmış ben şok,1 ay yazmadı benden bekledi sonra saçmaladık ikimizde 3 ay kavga vs hesaplaşma devam etti son ay gene ben dedim bak gel adamgibi görüşelim iyi değiliz ikimizde çözüm arayalım dedim,ama hep işte nasıl çözcez aileme kapattım dedim konuyı dedi neyse ılımlı konusuyoduk kimse bilmiyodu ama konustugumuzu ailelerden.Sonra bi baktım resmi yok yazıyorım görüyo cevap yok ne ya ne istiyosun demezmi bana geldiler çabalamıyosan ben de bıraktım dedim yeter dedim emgelledim ama sonra actım ben,o da engelledi ama açmadı sonra yazdım baska yerden ordan da engelledi,aglıyorum deli gibi hem de,annesini aradım dediö oglun napıyor ya dedim aglıyorım da çok kötüydüm,o da dedi siz konusuyomusunuz dedi ya şok oldu tabi.Sonra neyse araya akrabımızdan birini aracı ettim ailemi ikna etsin diye annesinede dediö bunu dedim bak oglun gelsin konusalım cocuk demişki annesine ben ondan sogumak için emgelledim soguyamıyomuş yoksa benden.Neyse işte bekliyomuş ama benşe konusmıcakmıs o zamana kadar cocuk annesş bunu dedi bana,bide demezmi yoksa evlendircm oglumu yaşı kaç oldu,dediö teyze bak agrıma gidiyor kırmıyorum seni ama bana yanlıs yapıyosunuz dedim oglunda sen de ben burda neler cekiyprum dediö tek başına hem de bana destek olmuyo istiyo ama ortada nasıl olmaz dedim oğlun.Şimdi aracıylada konusuyorum ailemle görüşcek ama ben bittim vallahi bittim billahi bittim bu kadar kötümüydüm neden benim yanımda kimse olmuyor ya..Ben ne yaptım sevdigim insana aileme annesine herkes bana baskı baskı inanın kemik gibiyim yemek yok uyku yok işe gidiyorum ruh gibiyim iş arkadaslarım bile beni nasıl düşünürken bakarmısınız en yakınlarıma..Bu sefer de olmazsa ben bırakıcam o kadar sabrettim ki engellemek nedir ne istiyosan gel çabala dediö benle aklım almıyor gerçekten Allah görüyor bana cok haksızlık yapıldı..Nasıl toparlanıcam şimdi ben..Sizce bu adam bu kadar mücadele eden birini kaybedince hiç mi pişman olmaz hiç mi demez bu kız nelerle ugrastı neler cekti diye..2 ay sonra geliyp hala sanıyor ki ailem ikna diyorım ki sen gittin ben aileme açmadım konuyı neye güvenerek ailemi ikna edecektim sen yoktun sen diyorım ama kıt kafası almıyorrrrrr......

biraz acı olacak bu diyeceğim ama ;
Size zerre değer vermeyen ,istemeyen birine kendinizi kabul ettirme çabanız nedir ?
bu kadar grurusuzlık neden ?
Öyle görünüyor dimi ama istiyor yaptıklarımı söylediklerini görsen.3 ayda neler konustuk çol sevdim seni dedi ama aileme nasıl öfkeli,yok dedim istemiyorsan bak söyle kapataym bende konuyı dedim bu sefer de geri adım atıp öyle konusuyodu napayım öldüreyimmi bunu delirtti beni vallahi istemedigni anlasaydm siler atardm bak 2 ay adım atmadım kendi actı engelimi

Ben engelledim, o engelledi.. Ay bu ne böyle çocuk oyuncağı gibi. Bence bu ilişkiden hayır gelmez.
Salaga dedim cocuk gibi engelleme bak dedim imsan gibi konusalım bak dedim ama salaaaak dengem kalmadı ya habire aglıyorım kendimden bile mefret ediyorum ben nasıl toparlanaym simdi ya nasıl

Öyle görünüyor dimi ama istiyor yaptıklarımı söylediklerini görsen.3 ayda neler konustuk çol sevdim seni dedi ama aileme nasıl öfkeli,yok dedim istemiyorsan bak söyle kapataym bende konuyı dedim bu sefer de geri adım atıp öyle konusuyodu napayım öldüreyimmi bunu delirtti beni vallahi istemedigni anlasaydm siler atardm bak 2 ay adım atmadım kendi actı engelimi
Zorla evlensen ne olacak peki ?ailene öfke kusan bir adam ;gel desen gelmez ;ailem gelsin desen surat kavga yapar .Ama kendi ailesini baş tacı yapar .neden mi ?cünkü sen böyle yalvar yakar olduğun için.
Ayrıca o engel aşmalar falan da seni yedeklediği için ;başkalarıyla fingirderken basıyor engeli ;konusacak kimse kalmadığında açıyor .

Zorla evlensen ne olacak peki ?ailene öfke kusan bir adam ;gel desen gelmez ;ailem gelsin desen surat kavga yapar .Ama kendi ailesini baş tacı yapar .neden mi ?cünkü sen böyle yalvar yakar olduğun için.
Ayrıca o engel aşmalar falan da seni yedeklediği için ;başkalarıyla fingirderken basıyor engeli ;konusacak kimse kalmadığında açıyor .
Yok baska yerden bakıyorum ona öylr tek tük giriyo whatsapa bi kere onı da dedim ona sen gidip milletle konusuo konusup sonra gidiyim sunum agzıma ediyimmi diyosn dedim he amacın ne dediö yeter dedimmmm bak yeterrrrr

Bence vazgeç. İlerde keşke deme derim. Bazı ahlakını ben değiştiririm dersen yanılırsın değişmez. Ama tabi bunları anlattığınıza göre diyorum. Bide ben Kaynana olacak anneden gıcık aldım.O ne ya ben oğlumu evlendireceğim o zaman oğlun kimseye Umut vermeyecek.

Yok baska yerden bakıyorum ona öylr tek tük giriyo whatsapa bi kere onı da dedim ona sen gidip milletle konusuo konusup sonra gidiyim sunum agzıma ediyimmi diyosn dedim he amacın ne dediö yeter dedimmmm bak yeterrrrr
Annesime deöişki bana cok baglı anne kimseylr evlenmez demiş annesine

Öyle karışık ki bir tek birbirinizi ergen gibi ikide bir engellediğinizi anladım onca yazıdan.
Aileler neye karşı onu da anlamadım.
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur derler sizin ki cehennem gibi birsey olmuş.
Daha evlenmeden bunca tantana oluyorsa bu evlilikten ne hayır gelir diye de düşündüm.
Bence siz biraz büyüyüp olgunlaşın ondan sonra evliliği düşünün. Çünkü evlilikte bu tür şeylerin sonu boşanmayla biter.

Bence vazgeç. İlerde keşke deme derim. Bazı ahlakını ben değiştiririm dersen yanılırsın değişmez. Ama tabi bunları anlattığınıza göre diyorum. Bide ben Kaynana olacak anneden gıcık aldım.O ne ya ben oğlumu evlendireceğim o zaman oğlun kimseye Umut vermeyecek.
Dediö dedim o zaman ben meye cabaladım ben bu adamın bu kadsr cefasını neden cektim dedim ne demek evlendircem bide annesi biz konustugmızda ona koz baktım demiş cocuk kıyameti koparmıs ben evlenmem demiş bana koz nasıl bakarsn diye annesiyle kavga etmiş,anneside bana dedi ben de dedim senimi unutamadı biz komusuyoduk o sıra cocukla ama ailesi bilmiyodu istememiş bana kız mız bakmayın demiş teyzesinede annesinede

Peki ben mi sucluyum?Aileme öfkeliymiş aşırı istememişler onı diye suan birşymyapmıyorım sadece aracı olayı olursa olmazsa daha bitti zaten halim kalmadı ya halim

Peki bu iş olduğu takdirde sevgilinin ailene olan tavrı düzelecek mi sence? Unutacak mi? Asla. Ailen bu adama ısınacak mi? Yok , hayir. Ha ailen ısınsa bile sevgilin dereyi geçene kadar misali düğün olup bitene kadar idare edecek. Sonra ne olacak biliyor musun? Şu kısacık zamanda arada kaldım oldum bittim dediğin haller var ya? Bir ömür sürecek. Ta ki sen pes edip ailen veya eşinden birini silip atana dek. Ha bunun tersi hikayeler yok mu? Var ama çok nadir. Senin sevgilin o adamlardan degil. Kin tutan, gururu tavan, unutmayan cinsten. Sevdiğim icin her eli öperim diyen babayigitlerden degil.

Öyle karışık ki bir tek birbirinizi ergen gibi ikide bir engellediğinizi anladım onca yazıdan.
Aileler neye karşı onu da anlamadım.
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur derler sizin ki cehennem gibi birsey olmuş.
Daha evlenmeden bunca tantana oluyorsa bu evlilikten ne hayır gelir diye de düşündüm.
Bence siz biraz büyüyüp olgunlaşın ondan sonra evliliği düşünün. Çünkü evlilikte bu tür şeylerin sonu boşanmayla biter.
Ben değil o engelliyordu ben insan gibi komusalım diyodum sğrekli

Peki bu iş olduğu takdirde sevgilinin ailene olan tavrı düzelecek mi sence? Unutacak mi? Asla. Ailen bu adama ısınacak mi? Yok , hayir. Ha ailen ısınsa bile sevgilin dereyi geçene kadar misali düğün olup bitene kadar idare edecek. Sonra ne olacak biliyor musun? Şu kısacık zamanda arada kaldım oldum bittim dediğin haller var ya? Bir ömür sürecek. Ta ki sen pes edip ailen veya eşinden biri silip atada dek. Ha bunun tersi hikayeler yok mu? Var ama çok nadir. Senin sevgilin o adamlardan degil. Kin tutan, gururu tavan, unutmayan cinsten. Sevdiğim icin her eli öperim diyen babayigitlerden degil.
Aynen o babayiğitlik gram yokmıs adamlık yokmus ama beb naptım ona beni neden bu kadar hırpaladı gervekten agla agla yoruldum halim yok ya halim hakkıma nasıl girer bi insanım kalbini kırmak bu derece nasıl içi acımaz

Bu kadar yüklenme kendine, Allah muhafaza hasta olursun. Önce bi sakinlesmeyi dene. Sogukkanlılıkla üstesinden gelmelisin. Senin için çabalamayan biri için kendini heba etme.. suan saglıklı dusunemedigin asikar.. ama mantık çerçevesinden bir dıs göz olarak bu böyle üzgünüm..

Aynen o babayiğitlik gram yokmıs adamlık yokmus ama beb naptım ona beni neden bu kadar hırpaladı gervekten agla agla yoruldum halim yok ya halim hakkıma nasıl girer bi insanım kalbini kırmak bu derece nasıl içi acımaz
Senin ona birsey yapmana gerek yok ki? Herkes kendi karakterinin renginde davranır. Bak sen annesini arayıp soruşturmuşsun neler oluyor diye, olmadi araya birilerini sokmuşsun falan.. o adam ne harika şeyler yaptı da sen bunları yaptın? Böyle mi sormak lazım. Sen bunları yapacak karakterdesin de ondan yaptın. Aramaktan, araya aracı sokmaktan çekinmiyor, gurur yapmıyorsun. Bak sevgilin sana karakteriyle ilgili müthiş ipuçları veriyor. Gozunu ac ve gor.

X