• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar mutfak için bu saat nasıl??

bizim nikah olucak canım :61: ev hamitler, demirci, millet ve özlüce civarlarında daha çok var. bizim için osmangazi-nilüfer de her yer olabilir ama yeni ve ulaşımı çok zor olmayan bir ev arıyoruz. çok kararsız kaldık komşu mu olsak :1:

olalım valla ne güzel olur ama biz yıldırımda eriklide ev arıyoruz canım civarlarında yani çok zor bulması ve çok pahalı kiralar yaa :1:

olalım valla ne güzel olur ama biz yıldırımda eriklide ev arıyoruz canım civarlarında yani çok zor bulması ve çok pahalı kiralar yaa :1:

anladım canım sizin şehrin öbür tarafında biraz uzak olucaz sanırım. iş yeri önemli, ona yakın olalım dedik bizde :61: gerçekten çok pahalı evler. hemde küçükler.. bilmiyorum napıcaz allah yardımcımız olsun :44:

Son düzenleme:
anladım canım sizin şehrin öbür tarafında biraz uzak olucaz sanırım. iş yeri önemli, ona yakın olalım dedik bizde :61: gerçekten çok pahalı evler. hemde küçükler.. bilmiyorum napıcaz allah yardımcımız olsun :44:

hmm nerde çalışıyo seninki bencede yakın olmak önemlii sen çalışıyomusun peki canım :16: aynen evler çok çok pahalı ve küçükkkk :52:

çok şirinnn kırmızıııı candırrr:)

:16::16::16: aynenn

Çok teşekkür ederim :16: Allahım sizede gönlünüze göre bi ev almayı nasip etsin inşallah :nazar::16:

amin canım inşallah :16::16::16::nazar:

hmm nerde çalışıyo seninki bencede yakın olmak önemlii sen çalışıyomusun peki canım :16: aynen evler çok çok pahalı ve küçükkkk :52:
carrefourun orda iş yeri canım onun tam osmangazi nilüfer arası bir yerde.ben şuan çalışmıyorum malesef :ssz: o yüzden onun iş yerine yakın olsun dedik

Back
X